Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Matkooooo, odpaliłam dopiero forum z komputera, więc stanęło na ostatniej mojej wczorajszej stronie i dopiero zobaczyłam, że Io w domku!!!!!!!!!!!
Cudownie, Kochana, że Was wypuścili! Kubuś na avatarku cudny
Doti, trzymaj się!!! Z noworodkami to jest tak, że nawet jak coś w tam serduszku nie do końca gra, to zanim skończą kilka miesięcy, już nie będzie śladu!
Karmelce grrrrrrrrrratulacje ślę!!!!!!!
No, to następny będzie MatiJuż nie ma zmiłuj teraz, chyba, że któraś będzie miała poród ekspresowy w 5h, ale to chyba tylko w filmach
ofcooo, Io lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
doti77 wrote:Witam.Ja nadal w szpitalu.Miałam dzisiaj wyjść ale niestety lekarz od noworodków coś znalazł e sercu synka i musi to sprawdzić. Jutro będzie konsultacja z kardiologiem.Leże i płacze, chodze tylko karmić piersią Damianka, Niestety nie mam Go na
sali.Smutno mi.Trzymajcie kciuki. Pa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Betinka no nareszcie! trzymam kciukaski!
Doti na pewno wszystko będzie dobrze, a lepiej posiedzieć dzień dłużej w szpitalu i mieć pewność, że wszystko z dzieciątkiem jest dobrze.
Ja już po wizycie, ciśnienie po lekach bardzo dobre, jutro mam się ok 10.00 stawić w szpitalu na ktg i kolejna wizyta znów za tydzień. Ginek powiedział, że jak nie urodzę do 18.09, to 18.09 podejmie decyzję, kiedy kładzie mnie do szpitala na wywoływanie, bo stwierdził, że lepiej dla nas obojga będzie jak do terminu nie dochodzę.betinka lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Kossakowski odwazny
jednak my kobiety jestesmy przystosowane do porodu, co miesiac bol miesiaczkowy i cialo tez inaczej reaguje
pelen podziw i szacun dla niego
polozna kojarze, slyszalam ze jedna z lepszych w stolicy, dlatego pewnie tak sie ceni (ok 3tys moze dojsc cena za porod!)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 16:23
-
kamila86 wrote:Dziewczyny, liczę na Waszą pomoc i radę. Byłam u mojej gin i okazało się, że córcia ma bardzo wysokie tętno ok.170/min. Kazała się zgłosić o 18 na powtórkę, a jeśli nie, to mam jechać do szpitala. Orientujecie się, czy to jest coś poważnego?https://www.maluchy.pl/li-68923.png
-
justyna14 wrote:Betinka no nareszcie! trzymam kciukaski!
Doti na pewno wszystko będzie dobrze, a lepiej posiedzieć dzień dłużej w szpitalu i mieć pewność, że wszystko z dzieciątkiem jest dobrze.
Ja już po wizycie, ciśnienie po lekach bardzo dobre, jutro mam się ok 10.00 stawić w szpitalu na ktg i kolejna wizyta znów za tydzień. Ginek powiedział, że jak nie urodzę do 18.09, to 18.09 podejmie decyzję, kiedy kładzie mnie do szpitala na wywoływanie, bo stwierdził, że lepiej dla nas obojga będzie jak do terminu nie dochodzę.jak Twoje cisnienie?
Doti, zdrowka dla Was:*
-
Fipsik wrote:Justyna a czemu lepiej, żebyś nie donosiła? I czy to nie ten sam lekarz, co Ci "wróżył" poród na początku września? A teraz wywoływanie?7w3d 💔