X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • verynice Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    No takie to też mialam co 3 tygodnie,co wizyte:-) ale teraz umówiona jestem z ta kobitką,ktòra przyjdzie po porodzie i mam sobie zarezerwować półtorej godzinki do dwóchl

Tysia, to fajnie! Na pewno Ci takie spotkanie nie zaszkodzi :) A może dowiesz się jakiegoś newsa :)

Tysia87 lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeee, Karolina, swietowanie!!!!! Ale fakt, na zdjeciach widac, ze Krzys przybiera :)

Paula, no Kurczaczek przeeeeeslodki!

A czy Wy wiecie, ze on nadal nie dzwoni????? Cierpliwosc chyba mi sie skonczyla. Przez to oczekiwanie i niepewnosc sie czuje, jakbym miala goraczke i boli mnie glowa. Juz przysnelam nawet z nadzieja, ze czas mi szybciej zleci. Mam dosc :(

Kaarolina lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka, wcale Ci się nie dziwię a nawet Cię podziwiam... ja już dawno bym się wkurzyła jakby mi 2 razy przełożyli termin cc... Trzymam kciuki za to, żeby lekarz zaraz zadzwonił...

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka Jak tylko sie odezwie daj znac zagladam miedzy wizytami u lekarzy i czekqm na wiesci ze to na 100% dzisiaj :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja śmigam na ostatnią szkołe rodzenia a później ginek, więc nadrobię pewnie z samego wieczora ;)

qb3c82c3gptozz8t.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZWONIL!!!!!!! 19:40 mamy byc w szpitalu :) Jupijajej!

Jestescie the best, mam najlepsze wsparcie swiata!

stardust87, Tysia87, akuszerka89, JagoodkaK, verynice, Paula55, Kaarolina, anulka81, magdzia26, Szonka, hela, aleksa.wawa, Gosia19, fabiola, Ewi25, afrykanka, dba, BlackLuna, Beataa25, nenka, K_A_M_A lubią tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    Dlaczego nie pójdziesz? Ja tam twardo utwierdzam sie w przekonaniu ze dam rade! :-) moja mama przyjedzie do małego, teściowa tez zajrzy ci by sie mojej mamie nie nudziło mam tylko nadzieje ze ja bede na siłach :-)
    No tylko właśnie podejrzewam, że ja będą jedną z tych zaborczych matek co to dziecka nikomu nie odda :P Tym bardziej, że moja mama też na to wesele idzie, a teściowej jakoś chyba nie chciałabym małego zostawiać. No i jeśli będę miała czekać na wywoływanie 12 dni po terminie tak jak moja gin zakłada, to urodzę 19.09 + 3 dni w szpitalu to już 22.09 to nie wiem czy po 5 dniach w domu będę w stanie się ruszyć. No i 8 dniowe maleństwo ze sobą ciągać do ludzi?.. Zobaczymy.. Wolę się mile zaskoczyć niż zaplanować i rozczarować :P A nóż :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    Tysia, to fajnie! Na pewno Ci takie spotkanie nie zaszkodzi :) A może dowiesz się jakiegoś newsa :)
    No dziś ją poznałam,młoda,uśmiechnięta babeczka także z miłą chęcią takie spotkanie odbędę:-)ciesze się,że nie jakiś stary,wszystkowiedzący babsztyl,bo takie są najgorsze.
    Betinka jaja se ten lekarz robi czy co.przecież wypadałoby żebyś troszkę wczesniej wiedziala,czy to dziś.dla niego to pewnie następny przypadek inie zdaje sobie sprawy,ze dla nas to najwazniejszy dzien w zyciu:-)

verynice lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:

Jeah! Toast wodą mineralną za dzisiejszy poród 0drinks.gif tzn my, bo Ty pewnie o "suchym pysku"?...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 14:30

betinka lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:

No napisalam posta nim prxeczytalam.super!!!!!!

• betinka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Jeah! Toast wodą mineralną za dzisiejszy poród 0drinks.gif tzn my, bo Ty pewnie o "suchym pysku"?...
    No niestety, ja juz poszcze, wiec tylko nabieram wody w usta i wypluwam, zeby nie uschnac ;)

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilie, irysy i wrzosy posadzone. Chwila odpoczynku, bo to tylko kropla w morzu moich cebul!

Najpierw muszę wykopać stare tulipany, żeby je z nowymi w inne miejsce posadzić. Ja cię, z łopatą jeszcze będę latać :D sąsiedzi padną ze śmiechu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 14:38

magdzia26, akuszerka89, afrykanka lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juhuuuuu!!!!!!!! Mati dziś pozna mamusię i tatusia!!!!!!!! :D

betinka, fabiola, nenka lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    No niestety, ja juz poszcze, wiec tylko nabieram wody w usta i wypluwam, zeby nie uschnac ;)
    Betinka Tybjuz chyba 3 dzień z rzędu pościsz:-) alemdo 3 razy sztuka i już dziś będziesz miała maluszka!chyba Ci zazdroszcze,chyba napewno Ci zazdroszcze:-D

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja, ktora miala leżeć, zrobilam juz ciasto i zupe meksykanska oraz pranie. Za chwilę pedze z psem na 2 spacer i pozniej będę lezec, bo nie donosze do 10.09.
    fipsik szalona babo a mowilas, ze do 14.09 musisz wytrzymac ;) a Ty cebulki wsadzasz.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka no w koncu!!!! Teraz juz nie ma odwrotu ;)
    Jedziesz z koksem ;)
    Czekamy na wiesci ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• verynice Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donoszę na prędce, że karm3lka urodziła córcię Zuzię! Tydzień po terminie! :)

Paula55, Tysia87, magdzia26, Szonka, betinka, ofcooo, Gosia19, JagoodkaK, stardust87, akuszerka89, Migotka22, Ewi25, Kaarolina, afrykanka, dba, BlackLuna, nenka, EmiBam lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik ty wariatko :)
    Ale bedziesz miala pieknie i kwitnaco na wiosne :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Lilie, irysy i wrzosy posadzone. Chwila odpoczynku, bo to tylko kropla w morzu moich cebul!

Najpierw muszę wykopać stare tulipany, żeby je z nowymi w inne miejsce posadzić. Ja cię, z łopatą jeszcze będę latać :D sąsiedzi padną ze śmiechu
    Fipsik to tak jak u mnie z sasiadami:-D idę wczoraj ze sklepu z siatkami pełnymi zakupów,a auto stoi przed domem,ale ladna pogoda to mówię przejde się.monitoring osiedlowy nagle w okna i ciekawe co sobie myśla,na pewno,ze
    - mam męża tyrana,który wysyła ciężarną po zakupy
    - nie stać nas na paliwo,bo auto pod blokiem
    - na pewno nie kocham swojego dziecka,skoro chodzę na zakupy
    Tylko,że ja się czuję naprawde super,dzidziuś zdrowy,więc mam się polożyć i leżec? Nie ma mowy:-)

verynice, afrykanka lubią tę wiadomość

• doti77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Ja nadal w szpitalu.Miałam dzisiaj wyjść ale niestety lekarz od noworodków coś znalazł e sercu synka i musi to sprawdzić. Jutro będzie konsultacja z kardiologiem.Leże i płacze, chodze tylko karmić piersią Damianka, Niestety nie mam Go na
    sali.Smutno mi.Trzymajcie kciuki. Pa.

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
‹‹ 1905 1906 1907 1908 1909 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ