Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hela wrote:BlackLuna no to troche sie twoja sytuacja rozjasnila
dobrze ze probuja najpierw naturalnie ale co by nie bylo do czwartku corcia bedzie juz z wami
Fipsik zgadzam sie z toba! Jak ma wyjsc to wyjdzie a te glupie "reguly" o kant dupy rozbicze mycie okien, sex,mycie podlog na kolanach, skakanie na pilce itd aaa i ze chlopcy zawsze sa po terminie (tak ostatnio uslyszalam az mnie korci zeby pokazac im nasza liste rozpakowanych gdzie wiekszosc chlopcy i przrd terminem)
7w3d 💔 -
Ewi25 wrote:a mojemu męzowi ostatnio się śniło że urodziłam 3 synów
to już wiem co będzie drugie
Ehhhh to chyba za dużo krwi w alkoholu -
JagoodkaK wrote:Justynko a ja tam piwko 0% albo2% sobie dziś strzelę
Tez juz za mna chodzi winooooochociaż lampkę wina
7w3d 💔 -
JagoodkaK wrote:Justynko a ja tam piwko 0% albo2% sobie dziś strzelę
Tez juz za mna chodzi winooooo
ja dziś bede piła pierwszy raz w ciąży bavarie 0%na sam widok tego piwka buźka mi się cieszy, właśnie chłodzi się w lodówce a teraz jem lays prosto z pieca solone
mniam...
JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Mój biedny od kilku dni się przerzucił na lecha free
cóż , wątroby będziemy mieli jak nówki sztuki, nic tylko sprzedawać hahaha
JagoodkaK, magdzia26 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
pralinka wrote:
Fipsik, ja tam uwazam ze dziecko kiedy uzna ze chce wyjsc to wyjdzie i mycie okien, sex itd. dzialaja na stan naszego umyslu bardziej...
Ale babcie, ciotki i wróżki wiedzą lepiejMoja szwagierka urodziła w 37 tyg 3 dni po tym jak na grzyby poszła. Już 3 lata słyszymy , że to przez te grzyby i że ja mam nie chodzić do lasu
-
aleksa.wawa wrote:Witam sie i ja
Mam pytanie do mam karmiących piersią... Co pijecie na co dzień? Mam na mysli kawa/ herbata, woda, soki itp?
Widzisz kobieto, one tu piwka pija a my o suchym pysku
Ja pije slaba herbate, nawet z malutkim plasterkiem cytrynki, zbozowke z mlekiem, sok, jablkowy, wode i bocianka. To by bylo na tyle poki co.
Aaa i wczoraj sok malinowy taki wlasnej robotyjustyna14, JagoodkaK lubią tę wiadomość