Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
K_A_M_A wrote:Widzisz kobieto, one tu piwka pija a my o suchym pysku
Ja pije slaba herbate, nawet z malutkim plasterkiem cytrynki, zbozowke z mlekiem, sok, jablkowy, wode i bocianka. To by bylo na tyle poki co.
Aaa i wczoraj sok malinowy taki wlasnej roboty
co do prób przyspieszenia porodu to my wczoraj też próbowaliśmy Olusia wywołać i jak zwykle z takim samym skutkiem. Jemu po prostu jest bardzo dobrze w brzuszku u Mamusi i nigdzie nie chce się ruszyć7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
verynice wrote:Znalazłam w necie coś takiego:
Pełnia 9 wrzesień 2014 godzina 03:38:55
Czyli, że to dziś w nocy? Jest dla nas szansa?verynice lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Fipsik wrote:Ale babcie, ciotki i wróżki wiedzą lepiej
Moja szwagierka urodziła w 37 tyg 3 dni po tym jak na grzyby poszła. Już 3 lata słyszymy , że to przez te grzyby i że ja mam nie chodzić do lasu
-
justyna14 wrote:hahaha my tu sobie raczej marzymy o piciu, niż pijemy bo siki 0% ciężko nazwać piwem, a w sumie na piwo nawet ochoty nie mam, raczej na romantyczną kolację z lampką wina
co do prób przyspieszenia porodu to my wczoraj też próbowaliśmy Olusia wywołać i jak zwykle z takim samym skutkiem. Jemu po prostu jest bardzo dobrze w brzuszku u Mamusi i nigdzie nie chce się ruszyć
Nawet nie wiesz jak takiego szczocha mi sie chce!!justyna14 lubi tę wiadomość
-
K_A_M_A wrote:Nawet nie wiesz jak takiego szczocha mi sie chce!!7w3d 💔
-
Leżę już na oddziale. Mały nadal ułożony dupką więc jutrzejsze cc jest aktualne. Mam w sobie mnóstwo emocji. Od strachu do ekscytacji że jutro poznam mojego wyczekanego syneczka
Kaarolina, Fipsik, ofcooo, magdzia26, nenka, verynice, K_A_M_A, JagoodkaK, Ewi25, pestka, Dotty84, betinka, anulka81, AniaDS lubią tę wiadomość
-
hela wrote:Dziewczyny moja szwagierka pila 0%piwka a tez karmi :
Assantea grzej tam wyrko dla mnie7w3d 💔 -
JagoodkaK wrote:Dziewczyny czy wy nadal bierzecie witaminy dla ciężarówek?
Ja dziś łykam ostatnią i zastanawiam się, czy kupic następne. -
ofcooo wrote:mam taki sam dylemat - jutro kończy mi sie ostatnia tabletka witaminowa dla ciężarnych i nie wiem czy mam kupić dalej dla ciezarnych (opakowanie miało 90 tabletek) czy nic nie brać czy możne dla mam karmiących?....7w3d 💔
-
hela wrote:Ona pila sobie po karmieniu malego jakos i jak wypila ta mala puszke 0,33 bavarii to nic nie bylo malemu przy kolejnym karmieniu
taka nasza natura, a ponoć jesteśmy słabą płcią ...
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:Fipsik ty po 13 km maratonie z psami to nie wiem ile lasów musiałabyś odwiedzić żeby urodzić :)po prostu Twoja Jagódka w lesie czuje się jak u siebie
Bo może to nie chodzi o las tylko o te grzyby! 13 kilosów nic nie da, a pójdę, zerwę jednego grzyba i bach, wody zaleją cały las!magdzia26, verynice lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:ja słyszałam, że jak się karmi to można spróbować trochę piwa karmi, że ponoć jest dobre na laktację, ono ma do 0,5 % alko w sobie, ale jak znam życie to też bujda, niż serio coś działa. Któraś próbowała?
położna na szkole rodzenia wybila mi to z głowy powiedziała że nawet najmniejsza ilość alkoholu szkodzi dziecku wiec karmi nie wchodzi w grę gdyby nie alko to może i byłby sens bo to chodzi o słód jeczmienny który jest dobry na laktacje i który właśnie zawiera femartikel wiec dziewczyny karmiące i pijace femartikel proszę nie narzekać bo to prawie jak piwko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 15:12