X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    hahaha trzeba było chodzić jak zagrożenie suszą było :) hahaha

Pójdę po 14, jak już będzie miała pozwolenie na wyjście :] póki co ma szlaban hehe

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik może mój Nikos wyczuwa co jest na rzeczy bo ostatnio mam taką ochotę na grzyby iść :P

Fipsik lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • verynice Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj ja też bym sobie na grzybki poszła ;) Ale mój mąż mówi mi, że jestem nienormalna i mam zapomnieć w tym roku... :)

dqprpx9ikjqhrova.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verynice jak bym swojego P słyszała :P stwierdził że na głowę upadlam :D teraz wogole mi z domu zabrania wychodzić samej boi się ze na chodniku urodze albo w sklepie :P

verynice lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • verynice Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Verynice jak bym swojego P słyszała :P stwierdził że na głowę upadlam :D teraz wogole mi z domu zabrania wychodzić samej boi się ze na chodniku urodze albo w sklepie :P

Ojj mój też zaczyna świrować :D :D :D Ale z domu jeszcze mi pozwala wychodzić hehehe :D

magdzia26 lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia bo podobno trzeba odstawic az sie karmi wygazuje i procent wyleci to mozna smialo pic, ja nie probowalam bo mi sie bardziej gazowanego chce niz takie byle co :P

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mężuś jeszcze nie ześwirował i pozwala mi chodzić na spacerki (najlepiej takie blisko domu), natomiast rodzice nie pozwalają mi sie nigdzie ruszać.
    nawet jak ide po prostej drodze to ciągle mnie asekurują żebym nie upadła. kurcze :/

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyszna bavaria :) a w lodówce czeka niedawno zrobiony blok czekoladowy :)

magdzia26, JagoodkaK, K_A_M_A lubią tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :)
    W końcu udało mi się Was nadrobić..
    Od 9 do 15 była u mnie siostra.... zleciało nie wiem kiedy, a potem odrazu wzięłam się za sprzątanie bo już nie mogłam patrzeć na ten bajzel :) teraz odpoczynek i pewnie za niedługo wezmę się za resztę, bo oczywiście nie dałam rady i muszę na raty robić bo kręgosłup chyba eksploduje jak i brzuch...
    No i samo się niestety nie posprząta.

Co do witaminek to ja brałam na początku tylko przez kilka dni. A takto w ogóle nie biorę, wyniki krwi itd dobre,więc lekarz nie nalegał na żadne tabletki.

Gratuluje Justynie synka!!!! Czekam na kolejne bobaski :)

Ochotę na piwko robicie :) napiłabym z soczkiem...a i winka też bym napiła :)
    Apetyt od tygodnia mam x2! Nie poznaje siebie , a tak mówią że w ostatnich tygodniach się nawet chudnie. Phi :) raczej nie w moim przypadku :P
    ....no i tym samym idę coś oszamać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 16:09

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwni są wasi mężowie/rodzice :|

opowiedzcie im o mnie, to może pozwolą wam chociaż decydować o sobie jak dorosłemu człowiekowi :P

nic, nastraszylyscie ta pelnia, ide ogrodek dalej robic, bo jeszcze troche kwiatow mi zostalo do posadzenia.

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczko a miałaś jeszcze do mnie wpaść poprasowac i co :P
    Ja to wogole nie mam apetytu od początku ciazy najchętniej to bym nic nie jadła chyba mam spore zapasy sprzed ciąży :D

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:
    pyszna bavaria :) a w lodówce czeka niedawno zrobiony blok czekoladowy :)
    A ja właśnie robie piernika :)

Ewi25, ofcooo lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Migotka22 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeej :)
    Co tam jak tam? :)

Moja depresja przedporodowa sięga już chyba zenitu :/
    nie mam już sił... ;(
    od wczoraj jestem tak spuchnięta, że szok! dłonie i stopy :/ to pierwszy raz w ciąży, nie wiem co się dzieje :/

relganlikx65a1ud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Majeczko a miałaś jeszcze do mnie wpaść poprasowac i co :P
    Ja to wogole nie mam apetytu od początku ciazy najchętniej to bym nic nie jadła chyba mam spore zapasy sprzed ciąży :D

Kochana wpadlabym z checia:) gdybym tylko miala power w sobie :) a takto mus to mus :)
    Ja jeszcze 2-3 tygodnie temu na widok jedzenia mdlałam. Mdłości miałam przeokropne. A teraz odwrotnie. Mam w głowie milion zachcianek :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka22 wrote:
    Heeeej :)
    Co tam jak tam? :)

Moja depresja przedporodowa sięga już chyba zenitu :/
    nie mam już sił... ;(
    od wczoraj jestem tak spuchnięta, że szok! dłonie i stopy :/ to pierwszy raz w ciąży, nie wiem co się dzieje :/

Migotka, główka do góry.. już niedługo...
    Mi też zaczęły dopiero teraz puchnąć ręce i nogi...no i usta...aż dziś siostra powiedziała, że dziwnie wyglądam/wyglądają

• BlackLuna Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    BlackLuna no to troche sie twoja sytuacja rozjasnila :) dobrze ze probuja najpierw naturalnie ale co by nie bylo do czwartku corcia bedzie juz z wami :)

Fipsik zgadzam sie z toba! Jak ma wyjsc to wyjdzie a te glupie "reguly" o kant dupy rozbic ;) ze mycie okien, sex,mycie podlog na kolanach, skakanie na pilce itd aaa i ze chlopcy zawsze sa po terminie (tak ostatnio uslyszalam az mnie korci zeby pokazac im nasza liste rozpakowanych gdzie wiekszosc chlopcy i przrd terminem) ;)

a no tez sie ciesze choć musiałam trochę o to powalczyć, a nie mam pewności czy i tak nie skończę na cc :/ no coz pozostaje nadzieja ze damy rade :) aczkolwiek jeżeli dalej będzie ta moja mała tak szaleć jak teraz to faktycznie jeszcze dziś w nocy tam wrócę :) mam nadzieje ze i u ciebie cos ruszy kochana żebyś już nie czekała :)

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka jeszcze trochę, zara wrócisz do dawnej formy :) zrób sobie jakąś przyjemność na poprawę humoru. Na pocieszenie powiem Ci, że mi też stopy teraz zaczęły lekko puchnąć i dłonie. Musimy dotrwać, to już ostatnia prosta, dzielą nas dni od spotkania z naszymi cudami!

Majeczka2014, Migotka22 lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackLuna, to wiesci sa calkiem w porzadku:) 4kg to nie 5:)
    Twoja dzidzia tez tak fika? U mnie szal cial, moze cos ruszyyyyy
    Umylam okna wiec no! ;)

BlackLuna lubi tę wiadomość

• Migotka22 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny...ja dzisiaj to już naprawdę jestem nie do życia, tylko usiąść i płakać :/ ja ogólnie zawsze starałam się szukać pozytywów, ale teraz jestem już tak zmęczona i zrezygnowana, że nie potrafię...czuję się jak paskudny, wielki słonisko :/
    Pralinka ja w sobotę myłam okna, nie licz, że coś się ruszy :P

relganlikx65a1ud.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaa mój krzyż!!!!

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
‹‹ 1949 1950 1951 1952 1953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ