Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
pralinka wrote:BlackLuna, to wiesci sa calkiem w porzadku:) 4kg to nie 5:)
Twoja dzidzia tez tak fika? U mnie szal cial, moze cos ruszyyyyy
Umylam okna wiec no!
no szał jak lezę jest znośnie jak wstaje lub chodzę daje czadu w krzyżu jak na wojnie..
ale czekam na coś bardziej regularnego, bi idąc doświadczeniem za pierwszym razem tak to ja się mogę męczyć i dwa dni których na pewno nie będę kiblować w szpitalu
oby się ruszyło pralinka uważam ze jednak takie zaskoczenie z partyzantki jest o wiele lepsze niż wywoływanie:)
majeczka, czytałaś może wiadomość na priv ? -
U fryzjera byłam może z miesiąc temu, a makijaż? Hmmm...dzisiaj przyszedł mi tusz do rzęs i jakoś tak sobie leży i patrzy na mnie a ja nic
Fipsik Ty to jesteś miszcz! Ja cię kobieto podziwiam, nie dałabym rady(chociaż mam ogromną ochotę) siedzieć w ogródku -
nick nieaktualny
-
Dzięki jeszcze raz Kochane z całego serducha
Fipsik tak czy tak ja cię naprawdę podziwiam!!!
Ja to zawsze miałam problemy z kręgosłupem, a teraz to już wgl...ehhh czasami jest tak, że nie mogę podnieść nogi
Ej a właśnie...już czwarty dzień boli mnie żebro, ale to boli tak, że nie mogę się ani śmiać ani zakasłać no coś okropnego
Verynice no to piona!
Fipsik to ja dzisiaj rodzę...jeahtrzy dni temu byłam na grzybach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 16:50
justyna14, Fipsik, verynice lubią tę wiadomość
-
JagoodkaK wrote:Ewi jak mozesz. Dawaj przepis na blok...
Składniki:
1 szklanka cukru (lub mniej, w zależności od upodobań)
250 g masła
1/2 szklanki wody
6 łyżek kakao
500 g mleka w proszku
150 g herbatników
bakalie: rodzynki, orzechy, migdały, suszony ananas, morele (wg uznania)
Masło rozpuścić w garnuszku. Dodać cukier, wodę, kakao, wymieszać i ostudzić (może być lekko ciepłe). Do dużego garnka wsypać mleko, bakalie, pokruszone wafle lub herbatniki. Na to wylać masę maślaną, dokładnie wymieszać i wlać/upchnąć do formy keksówki wyłożonej folią aluminiową. Schłodzić minimum 3 godz.
-
Ewi25 wrote:Składniki:
1 szklanka cukru (lub mniej, w zależności od upodobań)
250 g masła
1/2 szklanki wody
6 łyżek kakao
500 g mleka w proszku
150 g herbatników
bakalie: rodzynki, orzechy, migdały, suszony ananas, morele (wg uznania)
Masło rozpuścić w garnuszku. Dodać cukier, wodę, kakao, wymieszać i ostudzić (może być lekko ciepłe). Do dużego garnka wsypać mleko, bakalie, pokruszone wafle lub herbatniki. Na to wylać masę maślaną, dokładnie wymieszać i wlać/upchnąć do formy keksówki wyłożonej folią aluminiową. Schłodzić minimum 3 godz.
Ewi25 lubi tę wiadomość
-
JagoodkaK wrote:A zeby Was wkurzyc to ja w sobote bylam na grzybach, wczoraj na obiadek mielismy sosik grzybowy
))))
uwielbiam grzybymi mąż zrobił wczoraj znowu roladki z piersi z kurczaka ze szpinakiem i serkiem topionym pychotka. Ja mu szukam przepisy a on robi, ja wole pichcić
-
nick nieaktualny
-
Majeczka2014 wrote:narobiłaś mi ochoty na te roladki
aż szukam przepisu
http://piegusek1976.blogspot.com/2013/11/roladki-drobiowe-ze-szpinakiem.html
my z tego przepisu robiliśmy ale proporcje wg uznania bo na 4 osoby robiliśmyi każda osoba miała liczone 2 roladki
-
nick nieaktualny