Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Mi mama wkrecila jakiś czas temu ze urodze 11.09
Hehehehe jakoś nie czuje żeby miało się coś wydazyc
ja tez nie czujetzn pobolewa brzuch jak na @, ale te bole mam juz od dawna dawna,wiec jakby na to patrzec to powinnam dawno urodzic
A tak w ogole to tudno mi przyzwyczaic mysli,ze to lada chwila moze byc, ze to juz blizej niz dalej. Znowu mam jakies dziwne leki... ciekawa jestem jak to u mnie sie zacznie... Od czegomagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodka glowka do gory. Mam nadzieje,ze po dzisiejszym dniu humor poprawi
Na pocieszenie, moj wczoraj tez troszke nabroil:) a raczej wkurzyl mnie,bo stwierdzil ze wybralam babciny wozek (chodzi o kolor)takze kolor szary to babciny, nie wiedziałam
a przy okazji też dowiedziałam, że łóżeczko też babcine
(biale z Ikea) no więc..... luz blues
ogólnie wychodzi na to, że jestem babcina
-
Ja juz po ktg, czekam wlasnie w kolejce do lekarza zobzczymy co powie. Zanotowal sie jeden maly skurczyk , czyli szalu nie ma. To chyba jeszcze nie nasz dzien. Mam nadzieje ze wroce dzis do domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 10:48
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Bosssssze Ci faceci to nie wiedzą że kobiet w ciąży nie można denerwować...
mnie to nawet nie zdenerwowalmoze na poczatku chwile. Ale w pewnym momencie nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac
draznilismy sie. Ale z ta babcinoscia przesadza!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 10:52
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ja tez chciałam szary wózek kupić bo mi się podobał ale wybrałam w końcu granatowy w kropeczki białe nie wiem czy pasuje dla chłopca ale mi się podoba
ja granatowy tez chcialam bardzopasuje dla chlopca , tak mi sie wydaje
a ja sie zastanawialam czy dla dziewczynki pasuje:) ale zakochalam sie w granacie. bo mialam upatrzony wozeczek. Ale jest szary. Wczorraj nawet nad jednym granatowym z ecru zastanawialismy ale starsznie byl dretwy i ciezki. A ten co mamy jest leciutki no i wizualnie bardziej chyba podoba. A jaki model masz?
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Justyna powodzenia kochana!! Badz dzielna
Brzuchatki kto do Justynki dzis dolaczy?? Dzien sie dopiero zaczyna
Fipsik normalnie ty jestes lepsza niz dr googlemoze cie na etat zatrudnimy na stanowisko "kopalnia wiedzy"
U nas noc ciut lepsza. Chyba herbatka koperkowa dziala
Dzis po obiadku jedziemy na wycieczkeMajeczka2014, magdzia26 lubią tę wiadomość