Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Justyna powodzenia kochana!! Badz dzielna
Brzuchatki kto do Justynki dzis dolaczy?? Dzien sie dopiero zaczyna
Fipsik normalnie ty jestes lepsza niz dr googlemoze cie na etat zatrudnimy na stanowisko "kopalnia wiedzy"
U nas noc ciut lepsza. Chyba herbatka koperkowa dziala
Dzis po obiadku jedziemy na wycieczke
jakimis fotkami podzielisz z nami?
a ta herbatke koperkowa to dajesz synusiowi czy sama pijesz? -
Paula dr google duzo wie, tylko trzeba wiedziec na jakie strony zagladac
a z tymi spacerami dla mnie to bujda na resorach. Tyle kilometrów i nic, teraz 2 dni w łóżku i też nicDziś się ciut lepiej czuję to chyba skończę ogródek. Kucanie u mnie i tak nic nie daje. Chyba będę musiała iść na grzyby jak babcia uczulała!
My wózek mamy niebieski dla dziewczynkiMój ulubiony kolor, a w końcu to ja będę patrzeć na ten wózek a nie dziecko. Od środka i tak jest biały. Będzie chciała to se weźmie kocyk kolorowy w zależności jaki będzie ulubiony.
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Majeczko ja mam Jedo Fyn wozeczek a ty?
Wizytę mam jeszcze w najbliższy poniedziałek ale nie liczę żebym się czegokolwiek dowiedziała od swojego gina
Jedo tez mi sie wozeczki podobaja,ale nie bylo tej firmy chyba w hurtowni w ktorej kupowalam wozek. My mamy caramelo sevilla.
Ja jutro mam ostatnia wizyte-tak mi powiedział. Nie wiem czego sie spodziewac, okaze sieale wydaje mi se,ze tez jakos za wiele specjalnie nie dowiem. Ale moze to dobrze, bo z xdrugiej strony jak ma mi robic nadzieje i wrozyc niedaleki porod, a potem sie rozczarowac to ja dziekuje bardzo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majeczko a termin z usg 12 tyg na kiedy masz?
Verynice ja bym się nie przejmowała - ja chodzę z rozwarciem już ponad 2 miesiące i co mi to dałoMoże lepiej nie mieć a potem nagle z zaskoczenia dziura jak w kosmos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 11:09
verynice, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFipsik wrote:Majeczko a termin z usg 12 tyg na kiedy masz?
Verynice ja bym się nie przejmowała - ja chodzę z rozwarciem już ponad 2 miesiące i co mi to dałoMoże lepiej nie mieć a potem nagle z zaskoczenia dziura jak w kosmos
wlasnie wyjelam dokumenty i USG te pierwsze wazne ,niby 12 tygodnia mialam robione w 13 tyg i 3 dn. Z OM mam na 27.09, a z USG 29.09(przewidywana). Takze ja to z wrzesnowki na pazdziernikowa moge jeszcze wyjscWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 11:14
-
Majeczka co zrobić już się zbliżamy do babcinego wieku,na pewno ja chodzę jak babcia już
Fipsik grzyby nie działają.3 dni z rzędu po 3 godziny w lesie i nie urodziłam mojego muchomorka:-)
Wedlug mnie każdy dzidziuś ma swoją datę na wyjście i chociażbyśmy po ścianach chodziły to nic nie da.a że dzień wcześniej był seksik czy spacer to zbieg okoliczności:-)magdzia26, Majeczka2014 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
verynice wrote:A ja czekam jak na zbawienie na jutrzejszą wizytę...ale obawiam się, że usłyszę że nie ma nawet ani pół cm rozwarcia
verynice lubi tę wiadomość
-
Majeczko Uuu, to dobrze że masz listę hehe - sama na końcu się dopiszesz
Tysia - może babcia prorokuje tylko dla najbliższychOna jest czarownicą! Wyśniła każde swoje dziecko łącznie z płcią, mi wyśniła że zaszłam w ciążę (śniło się jej dzień po owulacji, jeszcze sama nie wiedziałam że jestem w ciąży), kiedyś coś ją tknęło i wysiadła z tramwaju a on 15 metrów dalej miał wypadek
Także ja na grzyby idę po wystawie dopiero hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 11:16
-
magdzia26 wrote:Verynice nie stresuj się masz jeszcze troszkę czasu może twoja dzidzi chce wyjść w terminie a poród często z zaskoczenia się zaczyna wiec to ze jutro nic nie będzie nie znaczy ze w sobotę nie zaczniesz rodzic
Dzięki kochana...chociaż te 4 dni to wcale nie tak "troszkę czasu" tylko bardzo mało... no ale czekam...bo co innego mam zrobic? -
nick nieaktualnyFipsik wrote:Uuu, to dobrze że masz listę hehe - sama na końcu się dopiszesz
dowcipnaś
Chyba BlackLuna wiedziała co robi przekazując mi listęhehehe
A narazie muszę być cierpliwanie ma co się nakręcać. Samo wyjdzie w praniu
-
E tam, lepiej sobie coś jeszcze zaplanować póki możemy. Po porodzie to ani spacer długi, ani grzyby, ani ogródek. Na początku na nic nie będzie ani sił ani czasu. Ba, chociażby kino - dla dzieciaka za głośno a takiego małego też z nikim nie zostawisz. Korzystajmy póki możemy! Więc idę się ubrać w końcu i te nieszczęsne goździki posadzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 11:21
Majeczka2014, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Majeczko Uuu, to dobrze że masz listę hehe - sama na końcu się dopiszesz
Tysia - może babcia prorokuje tylko dla najbliższychOna jest czarownicą! Wyśniła każde swoje dziecko łącznie z płcią, mi wyśniła że zaszłam w ciążę (śniło się jej dzień po owulacji, jeszcze sama nie wiedziałam że jestem w ciąży), kiedyś coś ją tknęło i wysiadła z tramwaju a on 15 metrów dalej miał wypadek
Także ja na grzyby idę po wystawie dopiero hehe
Ja się kiedyś zapisałam do wróżki,bo koleżance wszystko przepowiedziała i pojechałam ona na mnie tak smutno spojrzała i powiedziała,że dziś mnie nie przyjmnie,bo nie może.a na drugi dzień w nocy poroniłam.poszłam do niej po jakiś dwóch miesiącach i mi powiedziała,że widziała śmierć w moim łonie i nie potrafiła mi tego powiedzieć.i od tamtej pory boję się tej kobiety:-)https://www.maluchy.pl/li-69041.png