Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:staram się właśnie tak myśleć, ale ciężko jest powiem szczerze... a najgorsze,że w sumie nie możesz sobie w żaden sposób pomóc... pozostaje czekanie
dzielna jestes ze w domu wytrzymujesz poki co !!! A moze jak pojedziesz do szpitala to juz pojdzie ekspresowozycze Ci tego
magdzia26, verynice lubią tę wiadomość
-
Majeczka2014 wrote:ja bylam raz u wrozki. Namowila mnie znajoma. Jakos wrzesien/pazdziernik w ubieglym roku. Powiedziala,ze bedzie dzidzius...ale ze bedziemy miec chlopca.... mowila tez o przykrych sprawach, min o pogrzebie w ciagu 5 lat... poki co jakos nie kusi mnie chodzenie do wrozek
Ja byłam tylko te 2 razy(no bo raz mnie nie przyjela)i więcej już nie pójdę.Jedna głupoty gadała,drugiej się bojęhttps://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyna powodzenia, niech się szybko ruszy!!!
A ja pomarudze..mam dola i nie rodzeciekawe w jakim tempie wody się wchłaniaja, bo znacznie boleśniej czuje ruchy...każdą kosteczek. Dziewczyny a wiecie jaki indeks wód miałyście na ostatnim USG???
-
nick nieaktualnyaswalda wrote:Justyna powodzenia, niech się szybko ruszy!!!
A ja pomarudze..mam dola i nie rodzeciekawe w jakim tempie wody się wchłaniaja, bo znacznie boleśniej czuje ruchy...każdą kosteczek. Dziewczyny a wiecie jaki indeks wód miałyście na ostatnim USG???
ja nie mam podawanych norm, czy tez indeksow. Jedynie: "Ilosc wod plodowych w normie" -
aswalda wrote:Justyna powodzenia, niech się szybko ruszy!!!
U mnie wody rosnąw sierpniu miałam 3 wizyty na których było AFI 11 potem 17 a ostatnio 20
-
Ja juz po badaniu... Poszlam a lekarz moj juz sie smieje i mowi "zaraz zobaczymy co pani tu narobila" to ja sie pytam ale ze co narobilam? To on do mnie ze na pewno cos robilam w domu, to mu mowie ze krecilam bioderkami kolka i skakalam na pilce
powiedzual ze dobrze i ze zaraz zobaczymy co mi z tego wyszlo, a wiec szyjka krotka, w kierunku kosci krzyzowej (chyba cos takiego) rozwarcie na opuszek (nooo to zaczynamy od poczatku a bylo juz na palec) maly glowka juz napiera wiec wbija sie w kanal, szybko sprawdzil na usg mowil ze juz sie ladnie ustawia wiec bedziemy sprawdzac jak dalej bedzie, kazal isc na 2h na spacer dzisiaj tyle ze z kims to mowie ze maz jest to ze mna pojdzie a na koniec dodal zebysmy tylko drugiego na lozku nie dorobili hehe teraz mialam jeszcze usg ale to taki lekarz gbur mi robil i pomierzyl mi malego na 3800, haha a w pon bylo u mojego lekarza 3400 wiec ktorys zjebal, obstawiam ze ten dzisiaj
Fipsik gmto ja mialam jak dobrze pamietam 25 i 29cm ale ona badala mnie jeszcze inaczej, kazala siepolozyc na boku i zmierzyla mi od gory dlugosc miedzy pipka a koscia ogonowa, wyszlo 19, mowila ze mogloby byc chociaz z 20 dlatego pytalam i te normymagdzia26, Majeczka2014, nenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:Ojej Jagoodka co on Ci powiedział? Ehhh faceci