Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczarowana wrote:Powodzenia justyna14!
Nelus,może mi coś umknęło jeśli o tym pisałaś,ale dlaczego wtedy zrobiono Ci ten masaż? Trochę mnie nastraszyłaś tą informacją...ja nie tyle boję się bólu przy tym masażu,co tego,że to niby może prowadzić do pewnych urazów szyjki później
Wiesz co, mi pani doktor dala wybór ale powiedziała ze to żadnych skutków ubocznych nie przyniesie, jedynie przyspieszy poród dzięki czemu nie przenoszę ciąży i będzie mniejsze ryzyko potrzeby cc. A więc się zgodziłam. Byłam w szoku ze to trwało kilka sekund i nawet nie poczułam. Myślę że ona bała się ze mam za małe rozwarcie jak na ten tydzień i nie spodziewała się ze to tak szybko u mnie ruszy
-
Justyna powodzenia!!!!
Ja czekam na izbie i jestem cholernie glodna!!" nocy nie przespalam bo co chwile mnie brzuch bolal, i do tego maly tez niespokojnynie wiem jak dlugo wytrzymam bez jedzenia i nie zemdleje
Bylam u Assantea jej malutki jest cudowny!!! Ona juz chodzi, takze dzisiaj bede siedziec u nich pewnie pol dniaKarolaaa91, JagoodkaK, Nelus, afrykanka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Pytalam pielęgniarki co zrobic kazała powiedzieć to lekarzowi, on tam zajrzy, moze szew popuści... WTF???!!! Mnie to tak napierdziela ze wytrzymać nie moge a ona mi tu gada ze on tam moze cos popuszczać??!!! Przecież ja tego nie wytrzymam!
Nelus wrote:Karola kilka dni po porodzie boli bardziej niż na początku bo szew się zabliźnia. To oznacza ze juz niedługo nie będziesz nic czułaja nic z tym nie robiłam tylko przeczekalam ze dwa dni i po tym jak ręka odjal, nie czuje bólu i szwów nic a nic
-
hela wrote:Justyna powodzenia!!!!
Ja czekam na izbie i jestem cholernie glodna!!" nocy nie przespalam bo co chwile mnie brzuch bolal, i do tego maly tez niespokojnynie wiem jak dlugo wytrzymam bez jedzenia i nie zemdleje
Bylam u Assantea jej malutki jest cudowny!!! Ona juz chodzi, takze dzisiaj bede siedziec u nich pewnie pol dnia
Ale fajnie, ze forumowe mamusie mogą sie spotkać i zobaczyc swoje maleństwa na żywozazdroszcze!
JagoodkaK, hela lubią tę wiadomość
-
Karolaaa91 wrote:Dziewczyny ja mam za to pytanie odnośnie krocza.... W sobotę rodziłam ale od wczoraj tak strasznie ciągnie mnie blizna ze nie jestem w stanie sie ruszac!
gorzej niż zaraz po porodzie? Co mam zrobic zeby sobie ulżyć?
-
Dzien dobry mamusie. Ja juz od 7 na nogach, moj T nie slyszy budzika a cala chata na rownych nogach juz. Wiec wzielam piesa i poszlam na spacer, po 40 min wracam a moj pan w najlepsze dalej śpi!!!!!! Dlugo juz sobie nie pospal;)
Justynka trzymam kciuki.
Tak macie racje, to jest bardzo fajne, kiedy mozna siespotkac, czy odwiedzic sie w szpitalu albo tak jak my z Fipsik isc do kina i na zakupy -
Karolaaa91 wrote:Pytalam pielęgniarki co zrobic kazała powiedzieć to lekarzowi, on tam zajrzy, moze szew popuści... WTF???!!! Mnie to tak napierdziela ze wytrzymać nie moge a ona mi tu gada ze on tam moze cos popuszczać??!!! Przecież ja tego nie wytrzymam!
O kurcze aż tak? To mnie nie bolalo żebym nie mogła wytrzymaćdaj znać co ci powiedza
-
i Ja sie witam
dziś dobra tez całkiem dobra nocka była w nocy tylko jedna pobudka na mleczko i tak moj kwiatuszek spał od 21:20 do 3:30 i mama mogła odpocząć
dlatego za raz idziemy porobic na dworze troche rzeczy nam zostało i trzeba obiad zrobic
dzis pierogi
Migotka gratuluje i reszcie mamusiek tez gratuluje Ja rowniez nie jestem w stanie ogarnac kto juz urodził a kto jeszcze sie toczy -
hela wrote:Ja juz (w sumie dopiero) pod ktg podlaczona, co chwile zagladam do malego ignasia jaki on slodki
ładnie tak? On pewnie chce chwile prywatności a tu mamuśka go podsłuchuje
i tez juz jestes przeterminowana ? i kiedy wywołanie? -
Mika 28 wrote:hela nie tylko zaglądasz ale tez podsłuchujesz go
ładnie tak? On pewnie chce chwile prywatności a tu mamuśka go podsłuchuje
i tez juz jestes przeterminowana ? i kiedy wywołanie?
Ignas to synek assanteajak mnie odlacza to ide do nich
Tak jestem prawie tydzien po terminie ale poki co beda sprswdzac ulozenie malego o wywolaniu ani cc nic nie mowilWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 09:42
-
nick nieaktualny