Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny mogę do was dołączyć ? ;)gratuluję zafasolkowanym wczorajszy wynik bety dodatni - jutro idę powtórzyć dla pewności według kalkulatora termin na 11 września .... do gina też idę jakoś 13-15 styczeń ... strasznie się boję ... staraliśmy się o ciąże ponad 3 lata . Jest to ciąża z in vitro z naszego drugiej podejścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 08:53
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
turkawka wrote:jest nas coraz więcej, super Ja dziś odebrałam wczorajszą betę i się uspokoiłam bo wynik 907 chociaż bardziej uspokoje się po wizycie u gina czyli koło 10 stycznia, może wcześniej. To co dziewczynki szalejemy dziś z lampką piccolo zdrówka i spokoju Wam wszystkim życzę w 2014 :*
Jak się czujecie w nowym roku ciężarówki? Życzę Wam zdrówka i nudnych ale radosnych już niecałych 9 miesięcy
Ja betę z 30.12 mam tylko 250. To chyba nie za mało, co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 12:46
-
nick nieaktualnyCześć kochane, to ja też dołączam
Owu wyznaczyło mi na 9.9 termin, ale kalkulatory wyznaczają na 8.9
Wszystko się wyjaśni pewnie po wizycie u gina, chciałabym iść 13, bo nie dość, że będzie mógł określić termin to przede wszystkim czy bije serduszko...
Chociaż to będzie 6t+0d... To może lepiej 16? Jak myślicie?
Boje się strasznie, chciałabym, żeby wszystko było dobrze, a najgorsze jest to, że do połowy lutego będę mieć sporo stresu ze względu na uczelnie i sesje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 13:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:A mi nawet picolo nie smakował. Za słodki (a uwielbiam słodycze i słodkie napoje. Czyżby chłopiec? ). Za to u teściówki na urodzinach wczoraj pochłonęłam takie ilości mięsa i sałatek, że aż w szoku byłam.
Ja wczoraj pochłaniałam wszystko z octem... Paprykę, pieczarki, grzyby, korniszony, ogórki na ostro, buraki... Aż dziwne, bo ja średnio ocet lubię
I wiecie co? Mam okropne mdłości po barszczu... W poprzedniej ciąży tak reagowałam na czosnek, a teraz czuje zapach barszczu i już mi źlestardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny