Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny200 (Karolina) 09.09.2014
Akuszerka89 (Monika) 11.09.2014
Dziewczyny, mnie bolały do @, teraz bolą jak np. chcę się położyć na brzuchu. Takto tylko te sutki są jakby wrażliwe, mąż mnie muśnie a ja potrafię na 5 metrów w tył odskoczyć, bo takie to jest... Hmm, wrażliwe
Stardust, daj znać jak coś
Kurcze, to jest najgorsze, takie czekanie, czy na pewno jest ok. Gdyby był taki, żeby sprawdzić czy jajeczko z dzidziem czy bez, to bym go od razu zrobiła bez względu na cenęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 15:37
stardust87 lubi tę wiadomość
-
no dobra, świruję. Beta po 72h wzrosła z 250.5 na 872 (dużo więcej niż zakładane 117%). Jestem szczęśliwa teraz w spokoju do 20 stycznia
staraczka, rabarbarka, akuszerka89, 200 lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:mam to samo - zero objawów. Nawet zmęczona nie jestem. Piersi przez kilka dni mocno bolały, teraz tylko pobolewają i to też nie ciągle, a raz na jakiś czas. Bez sensu, jak znowu to puste jajo będzie
Spokojnie, przede wszystkim bez paniki. Każda ciąża jest inna. I ja się tego trzymam- dość kurczowo nawet;) Poza tym, biorąc pod uwagę, to jak skończyła się ostatnia ciąża - chyba trzeba się cieszyć, że ta daje inne objawy lub nie daje ich wcale:D Będzie dobrze mamuśki! Tylko wyluzować musimy. Stres naszym fasolkom na pewno nie służy! Ściskamakuszerka89 lubi tę wiadomość
-
a ja też odebrałam mój wyniczek i progesteron mam 25,2 a betę 82,9. Nadal bardzo malutko, ale po pierwsze ładnie przyrosła w 72 godziny, a po drugie mam dopiero 25 dc hehe
Oj coś czuję że będzie dobrze:)
PS. mnie też cycki już nie boląstardust87, staraczka, 200 lubią tę wiadomość
-
rabarbarka wrote:Spokojnie, przede wszystkim bez paniki. Każda ciąża jest inna. I ja się tego trzymam- dość kurczowo nawet;) Poza tym, biorąc pod uwagę, to jak skończyła się ostatnia ciąża - chyba trzeba się cieszyć, że ta daje inne objawy lub nie daje ich wcale:D Będzie dobrze mamuśki! Tylko wyluzować musimy. Stres naszym fasolkom na pewno nie służy! Ściskam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam chyba 26 dc ... ale nie jestem pewna musze w kalendarz zobaczyc nie robie suwaczka poki co bo mi pokazuje 3 tydz 5 dc ... dlatego poczekam choc jak zadzwonilam dzis do kliniki podac wynik bety to powiedziala ze ladnie rosnie
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczka wrote:Ja mam chyba 26 dc ... ale nie jestem pewna musze w kalendarz zobaczyc nie robie suwaczka poki co bo mi pokazuje 3 tydz 5 dc ... dlatego poczekam choc jak zadzwonilam dzis do kliniki podac wynik bety to powiedziala ze ladnie rosnie
Heh, tez czekałam do 4tc z suwaczkiemstaraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje wszystkim którym się udało. Niektóre z was kojarze jeszcze z ovufriend. Ciesze się, że wam się udało. Teraz niech maluszki rozwijają się zdrowo. Co do objawów to nie należy się tym zamartwiać bo u każdej ciąża przebiega inaczej. Ja nie miałam żadnych objawów poza bólem piersi i wzmożonym apetytem, a wiem że ciąża rozwija się prawidłowo.
Jeszcze raz gratuluje