Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • verynice Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata, moje gratulacje!!! Kruszynka z tej Twojej dziecinki :)

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To która następna? Nominuje hele i fipsik :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 18:48

karolcia:)))), magdzia26 lubią tę wiadomość

201703012752.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Ofcoo i Beatko :)
    A może Majeczka wyskacze sobie corcie na weselu dzisiejszym :D

karolcia:)))), Tysia87, ofcooo, Majeczka2014 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do was pytanko kochane od paru dni mam takie uczucie mega gorąca normalnie czuje się jakby było ze 40 stopni. Czy któraś z was miała coś takiego?

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo a malemu po ilu dniach zeszlo crp?

• assantea Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. Wczoraj wróciliśmy ze szpitala i zaczal się nowy rozdział życia. W szpitalu był bardzo grzeczniutki ale w domu daje popalić. Widzę że jako jedyna nie karmię piersią. Dopiero od wczorajszego wieczora zaczęła rozkręcać mi się laktacja. Próbowałam przysstawiać małego do piersi ale z tym jest masakra. Nie mam wypukłych otoczek a brodawka pod wpływem nacisku chowa się do środka. Ignaś przyzwyczajony do łatwego wypływu mleka z butelki nawet nie próbuje ssać piersi. Dziś pierwszy raz odciągnełam pokarm z piersi i mu podałam. Dokarmiłam go oczywiście sztucznym bo tymi marnymi 20 ml Ode mnie na pewno by sie nie najadl. Za chwilkę znów idę odciągac. W poniedziałek przyjdzie położna i zobaczymy co mi doradzi. Ogólnie jestem tym przybita. Oby mi tylko jakaś depresja się nie przyplatała.

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • storczyk Ekspertka

Wysłany: 13 września 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolejna szczesliwa mamusia - Beata gratulacje i zdrówka :)
    kurcze jak tak szybko sie kobitki rozpakowywuja to moze i u mnie cosik sie zacznie samo?mam czas do poniedzialku...

uwo9skjov1t98887.png
    klz9zbmhnb3g5bbo.png

bfaregz2tz4ll0xg.png
  • assantea Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze jedno pytanie do mamuś. Czy zawijacie dzieciaczki w rożki? A jeśli tak to czy w tych rożkach też śpią? I w ogóle czym przykrywacie dzieci w nocy? Śpią pod kołderką, kocykiem a może w śpiworkach? Mój Mały był cały zawijany w szpitalu- najpierw w pieluszke łącznie z rączkami a nna to rożek.

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Mam do was pytanko kochane od paru dni mam takie uczucie mega gorąca normalnie czuje się jakby było ze 40 stopni. Czy któraś z was miała coś takiego?
    doklanie tak czuje!!moj maz krzyczy ze spimy z otwartym oknem i on marznie a w UK w nocy nie jest cieplo!Jest mi caly czas goraco ostatnio tylko, dusze sie normalnie!

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Podobno przed zbliżającym się porodem są czasami takie uderzenia gorąca.czytalam o tym,bo miałam ostatnii taki dzień.czułam się gorzej niż w te lipcowe upały.więc może coś u Ciebie malutkiego się niedlugo wykluje:-)

karolcia:)))) lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szonka wrote:
    Moze nie jestes na to podatna. Ja dostalam skurczy poza skale po 15 min oksy. A bez oksy bylo 0-8

Wiesz co oxy na mnie zadzialalo bo przed mualam skyrcze ok 50-60 a po oxy to tez na gore skali lecialo ok 100 i bylo ich duzo ... Sama juz nie wiem ehhh teraz czekam na kolejny skurcz... Jak bedzie o 19:45 to juz ponad godzine beda co ok 20min... A plamienia tzn ciemniejszy brudny sluz dzis byl zniw i nawet glurek i pozniej taki brazowy (jakby koniev okresu) wiec to chyba kaealki czopa sie wypelzaja??? ;)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy mnie tu nominujecie a tu cisza! Zostalam samiusienka z tych piereszych terminow... Moje dzuecko jest chyba jest najbardziej upartym wrzesniowym maluszkiem :/

Ofcoo i beata gratulacje!!!!

ofcooo lubi tę wiadomość

64xp62y.png
  • AniaDS Ekspertka

Wysłany: 13 września 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    Wy mnie tu nominujecie a tu cisza! Zostalam samiusienka z tych piereszych terminow... Moje dzuecko jest chyba jest najbardziej upartym wrzesniowym maluszkiem :/

Hela, jestem z Tobą ;-)

5djy0dw4bdolsu1h.png
  • aswalda Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szonka,Ofcoo,Beata25 serdeczne gratulacje!!!! U mnie po sprzataniu chałupy tez nic,spacer nic :(

ofcooo lubi tę wiadomość

Kolejna Córcia Majeczka <3 preg.png
    Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • AniaDS Ekspertka

Wysłany: 13 września 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też niestety nic, a pomyłam okna w garażu, umyłam samochód, pograbiłam ogród, pobiegałam z psem... Na męża nie mam nawet co liczyć, bo nie chce słyszeć o seksie :-(

5djy0dw4bdolsu1h.png
  • storczyk Ekspertka

Wysłany: 13 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odnosnie tych uderzen goraca ta ja tez tak mam od kilku dni, spimy przy otwartym oknie bo ja w nocy sie dusze i nie moge spac a maz krzyczy bo mu zimno i juz go katar bierze no ale coz nic nie poradze ze mi goraco.

karolcia:)))) lubi tę wiadomość

uwo9skjov1t98887.png
    klz9zbmhnb3g5bbo.png

bfaregz2tz4ll0xg.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skurczu o 19:45 nie bylo, byl o 19:57 ehhh o mocy ponad 60 ehhh....

64xp62y.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak samo,mamy łóżko koło okna,mąż przykryty po szyję a ja na kołdrze śpię bo mi gorąco i obok stoi butelka z wodą bo jak wstaje siku to strasznie pić mi się chce.

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wszystkimi czekającymi mamusiami jednocze się w bólu:-)przyjdzie taki dzień,że i nas to dopadnie.tylko,że ja chciałam sama naturalnie,bez wywoływania,ehhh:-(
    Hela coś czuję,że już dziś zobaczysz swojego skarbka,a Majeczka prosto z tych tańców na porodówke pojedzie:-)
    Fipsik napisz coś,żebyśmy się nie martwiły.....

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaDS wrote:
    U mnie też niestety nic, a pomyłam okna w garażu, umyłam samochód, pograbiłam ogród, pobiegałam z psem... Na męża nie mam nawet co liczyć, bo nie chce słyszeć o seksie :-(
    Nie martw się,mi seks nawet nie pomógł:-)
    Ja staram się rozmawiać z synkiem,że inkubator powoli się psuje i że w Polsce jest fajnie,bo Tusk wyjechał.....

aswalda, storczyk, akuszerka89 lubią tę wiadomość

‹‹ 2008 2009 2010 2011 2012 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ