X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas tachykardia płodu. Jutro ponowne ktg i mozliwe, ze mnie zostawia w szpitalu. Mowilam grzej lozko Fipsik

h84fkrhm4lz65cww.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Betinka a cenowo jak wyglądają?
    Wybornie ;) 11 zl za 30 sztuk!
    No wlasnie mi sie wydawalo,ze pachna... Oby to nie hylo zrodlem podraznien. Pierwsza zmieniona i na razie fajnie :)

stardust87 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do ubranek - szukam dla Matika kombinezonu przejsciowego i nie moge znalezc nic sensownego :/ Nie wiecie moze gdzie mozna dorwac? Takie na spokojna jesien, jaka zapowiadaja.

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • anulka81 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ale piękna ta nasza lista i jak mało juz zostało nierozpakowanych :-D
    Gratulacje dla nowych mamusiek :-D :-)

Karolina gratulacje dla Krzysia z okazji miesiąca :-) Szymus pozdrawia o dzień starszego forumowego kolegę ;-)

Jutro wypada mój termin z om a tu Szymus juz będzie z nami miesiąc :-D

U nas pomału do przodu, pępek w końcu ładnie się goi, oczka juz mniej ropieją, mały zaczął pić mm, choć pierwsza próba skończyła się zwrotem całości po 2 godzinach od wypicia i juz myślałam że nic z tego nie będzie. Ale następnego dnia spróbowalismy jeszcze raz i się udało, nic nie zwrócił. Mam nadzieje ze to mleczko pomoże małemu przybrać na wadze, mam go dokarmiać 3x dziennie. W czwartek ważenie i okaże się czy apteczne mleczko coś podziałalo.

Trzymamy kciuki za wszystkie nierozpakowane mamusie :-D mi też czasami tęskno za brzuszkiem ;-)

Majeczka2014, Kaarolina lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69207.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe jagoodka beda cie monitorowac do terminu :) to se polezymy

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowym Mamciom ja to chyba termin na listopad zarezerwuje :-(

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinko ja kupowałam w smyku taki wg mnie na jesień się nadający brązowy w taki fajny wzorek z lapkami niedźwiadka z przodu i kapturkiem z uszkami :)

betinka lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    A u nas tachykardia płodu. Jutro ponowne ktg i mozliwe, ze mnie zostawia w szpitalu. Mowilam grzej lozko Fipsik
    Mam nadzieje ze to nic poważnego :/

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Majeczka cos czuje ze zostaniemy same na placu boju bo te "grudniowe mamusie" się wykruszaja :P

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia, we dwie zawsze razniej. Gorzej jak sama zostane :) bedzie mi smutno
    Jagoodka, tez mam nadzieje ze to nic powaznego. Niech Cie tam obserwuja w szpitalu. No i z Fipsik pewnie zobaczysz ;) dwie bez dzieciaczków macie nie wychodzić!

Ja dzis wymiekam, czuje sie tak przemeczona tymi bolami... z ledwoscia dochodze do lazienki. Czuje sie tak jakby mnie stado murzynow nie powiem co ze mna robilo... Kiepski dzis dzien, oj kiepski

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 20:35

magdzia26, JagoodkaK lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze nie mam kombineziku. Mam jedna taka kurteczke jesienna,ale kombinezon w sumie tez by przydal. Jaki macie rozmiar?

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 powiedz w jakim mieście lezysz to przyjadę i poleże u was bo jakoś mi się nie widzi leżenie na korytarzu :-/

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję aby ze moje dziecię do 21 września zdecyduje się wyjść żeby jeszcze letnie było :-D

qb3c82c3gptozz8t.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Majeczka szybciej ja sama zostane :P
    Ja kupiłam 62 rozmiar bo większy to już pewnie zimowy kupie ;)
    Edit: w Factory w Warszawie na Annopolu jest outlet Smyka i jest duży wybór ślicznych kombinezonikow ale dziewczecych ... wogole sporo ciuszków jest w fajnych cenach ale w większości niestety dla dziewczynek :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 20:56

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    No Majeczka szybciej ja sama zostane :P
    Ja kupiłam 62 rozmiar bo większy to już pewnie zimowy kupie ;)
    Edit: w Factory w Warszawie na Annopolu jest outlet Smyka i jest duży wybór ślicznych kombinezonikow ale dziewczecych ... wogole sporo ciuszków jest w fajnych cenach ale w większości niestety dla dziewczynek :/

w Warszawie to niestety pewnie juz nie bede do porodu :( na allegro nie ma nic ciekwego.. na zime to pewnie juz 68 rozm. Jak bedzie nawet wiekszy ciutke to nic nie szkodzi

Ewi, do 21 to Wy juz w 2 bedziecie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 20:59

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:
    Tysia87 powiedz w jakim mieście lezysz to przyjadę i poleże u was bo jakoś mi się nie widzi leżenie na korytarzu :-/
    Ewi w piotrkowie tryb i mówię Ci,że plaża tu jest:-) u mnie na sali 3 wolne łóżka,no na korytarzu to też bym nie dała się położyć
    Michał poszedł na noc do pracy,więc do 6 nie rodzę:-)a Molly moja do dziadków.
    Nie wiedziałam,że można tak tęsknić za psem,to moja pierwsza noc bez niej od 9 miesięcy będzie.i kto mi będzie chrapał do ucha i sie przytulał:-(

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia znm to. Wyszlam dzis na 2 godz do dimu to polowe czasu wyplakalam nad moimi :(

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Tysia znm to. Wyszlam dzis na 2 godz do dimu to polowe czasu wyplakalam nad moimi :(
    Mi Michał obiecał,że jutro ją przywiezie hura hura hura,a że tu blisko jest park to uciekne na chwilkę.ja już Fipsik płakałam,jak się kąpałam przed szpitalem,normalnie chora jestem.Ale ona siedziała taka smutna koło wanny,masakra:-(

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My poki co kozystamy z kombinezonikow polarkowych :) fajnie sie sprawdzaja. Nie za grube ńie za cienkie :)

Jejuu Majeczka i inne mamy nie rozpakowane lacze sie w bolu bo doskonale pamietam co to ciazowe dolegliwosci :/
    Dacie rade jeszcze troszeczke :)

Tysia, Fipsik wspolczuje tesknoty za piesami. Ja za swoim tak tesknie (a jest w Pl) ze jak polecimy teraz we wrzesniu to go chyba zjem z tego wszystkeigo...a ze zacaluje to napewno! :)
    I bedziemy spac penie we 4 w lozku haha :)

magdzia26, Tysia87 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Ewi w piotrkowie tryb i mówię Ci,że plaża tu jest:-) u mnie na sali 3 wolne łóżka,no na korytarzu to też bym nie dała się położyć
    Michał poszedł na noc do pracy,więc do 6 nie rodzę:-)a Molly moja do dziadków.
    Nie wiedziałam,że można tak tęsknić za psem,to moja pierwsza noc bez niej od 9 miesięcy będzie.i kto mi będzie chrapał do ucha i sie przytulał:-(
    Trochę km mam do cb :-) co wy tak tam mało się rozmnazacie? ;-) u nas w lubelskim to baby boom chyba... W środę chyba już nie będę miała wyjścia i będę leżeć tam gdzie mnie poloza :-/

qb3c82c3gptozz8t.png
‹‹ 2028 2029 2030 2031 2032 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ