Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
stardust87 wrote:Betinka a cenowo jak wyglądają?
11 zl za 30 sztuk!
No wlasnie mi sie wydawalo,ze pachna... Oby to nie hylo zrodlem podraznien. Pierwsza zmieniona i na razie fajniestardust87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Cześć dziewczyny. Ale piękna ta nasza lista i jak mało juz zostało nierozpakowanych
Gratulacje dla nowych mamusiek
Karolina gratulacje dla Krzysia z okazji miesiącaSzymus pozdrawia o dzień starszego forumowego kolegę
Jutro wypada mój termin z om a tu Szymus juz będzie z nami miesiąc
U nas pomału do przodu, pępek w końcu ładnie się goi, oczka juz mniej ropieją, mały zaczął pić mm, choć pierwsza próba skończyła się zwrotem całości po 2 godzinach od wypicia i juz myślałam że nic z tego nie będzie. Ale następnego dnia spróbowalismy jeszcze raz i się udało, nic nie zwrócił. Mam nadzieje ze to mleczko pomoże małemu przybrać na wadze, mam go dokarmiać 3x dziennie. W czwartek ważenie i okaże się czy apteczne mleczko coś podziałalo.
Trzymamy kciuki za wszystkie nierozpakowane mamusiemi też czasami tęskno za brzuszkiem
Majeczka2014, Kaarolina lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
nick nieaktualnymadzia, we dwie zawsze razniej. Gorzej jak sama zostane
bedzie mi smutno
Jagoodka, tez mam nadzieje ze to nic powaznego. Niech Cie tam obserwuja w szpitalu. No i z Fipsik pewnie zobaczyszdwie bez dzieciaczków macie nie wychodzić!
Ja dzis wymiekam, czuje sie tak przemeczona tymi bolami... z ledwoscia dochodze do lazienki. Czuje sie tak jakby mnie stado murzynow nie powiem co ze mna robilo... Kiepski dzis dzien, oj kiepski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 20:35
magdzia26, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No Majeczka szybciej ja sama zostane
Ja kupiłam 62 rozmiar bo większy to już pewnie zimowy kupie
Edit: w Factory w Warszawie na Annopolu jest outlet Smyka i jest duży wybór ślicznych kombinezonikow ale dziewczecych ... wogole sporo ciuszków jest w fajnych cenach ale w większości niestety dla dziewczynekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 20:56
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:No Majeczka szybciej ja sama zostane
Ja kupiłam 62 rozmiar bo większy to już pewnie zimowy kupie
Edit: w Factory w Warszawie na Annopolu jest outlet Smyka i jest duży wybór ślicznych kombinezonikow ale dziewczecych ... wogole sporo ciuszków jest w fajnych cenach ale w większości niestety dla dziewczynek
w Warszawie to niestety pewnie juz nie bede do poroduna allegro nie ma nic ciekwego.. na zime to pewnie juz 68 rozm. Jak bedzie nawet wiekszy ciutke to nic nie szkodzi
Ewi, do 21 to Wy juz w 2 bedziecieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 20:59
-
Ewi25 wrote:Tysia87 powiedz w jakim mieście lezysz to przyjadę i poleże u was bo jakoś mi się nie widzi leżenie na korytarzu
Michał poszedł na noc do pracy,więc do 6 nie rodzę:-)a Molly moja do dziadków.
Nie wiedziałam,że można tak tęsknić za psem,to moja pierwsza noc bez niej od 9 miesięcy będzie.i kto mi będzie chrapał do ucha i sie przytulałhttps://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Fipsik wrote:Tysia znm to. Wyszlam dzis na 2 godz do dimu to polowe czasu wyplakalam nad moimihttps://www.maluchy.pl/li-69041.png
-
My poki co kozystamy z kombinezonikow polarkowych
fajnie sie sprawdzaja. Nie za grube ńie za cienkie
Jejuu Majeczka i inne mamy nie rozpakowane lacze sie w bolu bo doskonale pamietam co to ciazowe dolegliwosci
Dacie rade jeszcze troszeczke
Tysia, Fipsik wspolczuje tesknoty za piesami. Ja za swoim tak tesknie (a jest w Pl) ze jak polecimy teraz we wrzesniu to go chyba zjem z tego wszystkeigo...a ze zacaluje to napewno!
I bedziemy spac penie we 4 w lozku hahamagdzia26, Tysia87 lubią tę wiadomość
-
Tysia87 wrote:Ewi w piotrkowie tryb i mówię Ci,że plaża tu jest:-) u mnie na sali 3 wolne łóżka,no na korytarzu to też bym nie dała się położyć
Michał poszedł na noc do pracy,więc do 6 nie rodzę:-)a Molly moja do dziadków.
Nie wiedziałam,że można tak tęsknić za psem,to moja pierwsza noc bez niej od 9 miesięcy będzie.i kto mi będzie chrapał do ucha i sie przytulałco wy tak tam mało się rozmnazacie?
u nas w lubelskim to baby boom chyba... W środę chyba już nie będę miała wyjścia i będę leżeć tam gdzie mnie poloza