Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ja nie mogę swojego P przekonać do współpracy
ehhh a ja też jakoś średnio mam ochotę chyba już mnie wymeczyła ta ciąża...
Madzia moj tez na nie. Powiedzial,ze wywolywac nie bedziemy,ze jest termin do tego i ze po terminie jak cos mozemy sprobowac...
To raz, a tak serio to wydaje mi sie ze chodzi mu o to,zebysmy zdarzyly sie przeprowadzic do domu,bo ciagle w remoncie a raczej remont stoi i na dniach dopiero moze uda sie ruszyc z nasza sypialnia. A w 2,3 tygodnie jeszcze jest w stanie cos zdzialac, a jesli bysmy sie wzieli doto roznie bywa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:18
-
A ja jutro znów muszę się stawić na oddział, ciekawe czy już tam zostanę,pewnie tak więc torbę dziś dopakowalam i można jechać... Ale mam nadzieję że jak już mnie zostawią w szpitalu to będą mi wywoływać poród bo nie chcę mi się tam leżeć bezczynnie parę dni bo się zanudze a mieszkam 60 km od szpitala
zaaplikowalam sobie dziś czopa i nawet po nim nie mam skurczy
ech dziwne to.... Ale chociaż porządnie się wyproznilam
.
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Majeczka mój to raczej z innego powodu od początku ciazy się boi ze dziecku krzywdę zrobi a teraz jak juz mam taki duży brzuchol to wogole
no po trzecie mojemu pewnie tez o to chodzitylko przyznac sie nie chce. A ja raz chce, raz nie. A to dlatego ze z brzusiem nie czuje sie fajnie i tak dziwnie
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny z tego co czytalam nie wiem czy to na pewno to ale masaż szyjki ponoc polega na tym ze ręcznie rozwieraja szyjkę i odklejaja pecherz i to ponoć strasznie boli. Mi lekarz można powiedzieć tez zrobić masaż ale to faktycznie byl masaż, po prostu palcem masowal szyjkę i to byl bol do wytrzymania, taki jak przy okresie tylko razy 5
[/url]
-
nick nieaktualny
-
gratuluje nowo rozpakowanym mamusią widze ze jeszcze troszkę pozostało
Te wszystkie wasze dolegliwości Ja już zapomniałam i na całe szczęście bo było cięzko i jeszcze tyle czekania
no to która następna ?
Moja Juleczka już śpi i mam chwilkę czasu jak miłono chyba że zaraz załączy syrenę i będzie po moim czasie wolnym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny