Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie cc, to ostatecznosc. Wiadomo, jak mus z jakis powodow, to mus. Licze na sn bez szwow. Jak przy pierwszym porodzie z wielkim dzieckiem, sie udalo bez pekniec i naciec, to tym razem moze tez sie uda
Paula, a jednak dopiero za miesiac? Juz tyle czekasz, to i ten miesiac jakos musisz dac rade. A moze do pl przylecisz??
Koza gratulajce udanej wizyty?? Zdjeciem, sie pochwalisz nam ??Koza lubi tę wiadomość
-
Szwów na pipce można uniknąć - wystarczy wykonywać masaż krocza w trzecim trymestrze. Koleżanka robiła i dziecko jej się dosłownie wyśliznęło i nic jej nie bolało ani nie pękło ani nic.
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie u nas cudna pogoda Wam zycze dobrego dnia i tygodnia
ja objawy raz sa a raz nie tzn sa ale w mniejszym nasileniu vzasami. Za to co noc koszmar ze poronilam juz. Pamietam i dziekuje za pamiec. Acha niedawno czytalam artykul o bezalkoholowych napojach chodzilo o piwo lekarze odradzali taki bo one zwykle maja iles procent alkoholu. Ale jedno takie nie zaszkodzi. Buziaki
-
nescafe- za dużo nie widać na tym zdjęciu i jeszcze nie mam skanera to będzie wyglądało jak robione pralką czy grom wie czym
Trzymam kciuki za kolejne wizyty
Inessko trzymam za was kciukiinessa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
nescafe wrote:Dla mnie cc, to ostatecznosc. Wiadomo, jak mus z jakis powodow, to mus. Licze na sn bez szwow. Jak przy pierwszym porodzie z wielkim dzieckiem, sie udalo bez pekniec i naciec, to tym razem moze tez sie uda
Paula, a jednak dopiero za miesiac? Juz tyle czekasz, to i ten miesiac jakos musisz dac rade. A moze do pl przylecisz??
Koza gratulajce udanej wizyty?? Zdjeciem, sie pochwalisz nam ??
Kochana teraz ńie dam przyleciec do Pl bo pracuje. Do maja chce popracowac a potem mamy tydz wolnego i bedziemy w Pl a potem to juz w domku zostaje
Wiec musze jakosprzecżekac ten mies
Trzymam za reszte kciuki
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
trochę mam tego nadrabiania. Ale to spróbuję dokończyć w najbliższym czasie. Ktoś po mojej wizycie napisał jakie testy mam zrobić.. Otóż miałam napisać badania które będę robić na nfz. Ale jak to ja pisałam o czymś innym i myślałałam o czymś innym. Ale mniejsza z tym... mam bynajmniej z głowy badania na glukoze, morfologie, mocz, antygen HBs, ANTY HCV, ANTY HIV, toksoplazmoze IgG i IgM, różyczke IgM i IgG, varicella IgG i IgM no i jeszcze dostałam badanie na WR. Wyniki powinnam zrobić do 28lutego. W marcu na wizytę no i oczywiście jakby coś się działo to mam przyjść wcześniejNo i co najgorsze muszę wcisnąć się do prywatnego gina by zrobić badania prenatalne. No i przy okazji chce już wersje trójwymiarową. Ale czy się wyrobie czas pokaże, bo niestety jestem już w 11 tyg
-
A u mnie od rana nerwy. Kot podczas zabawy uszkodzil sobie oczko. Pojechaliśmy do weta i okazało się że ma uszkodzoną rogówke. Teraz reżim przez tydzień - co godzinę krople i trzy razy dziennie maść. Mam nadzieję że uratujemy mu oczko.
-
assantea wrote:A u mnie od rana nerwy. Kot podczas zabawy uszkodzil sobie oczko. Pojechaliśmy do weta i okazało się że ma uszkodzoną rogówke. Teraz reżim przez tydzień - co godzinę krople i trzy razy dziennie maść. Mam nadzieję że uratujemy mu oczko.
Miałam mysz, która sobie trociną uszkodziła rogówkę - aż ropa się zbierałaWyzdrowiała do tygodnia, także wierzę, że jak takie małe oko mogło wyzdrowieć to i kotkowi wszystko się zagoi
:*assantea lubi tę wiadomość
-
Flipsiku już przyjelam zaproszenie. Nic mi się wcześniej nie wyswietlilo i dopiero teraz zauważyłam, że trochę zaproszeń czekało. Przepraszam
nie chce zapeszyc, ale na razie czuje się super. Nie wymiotowalam ani razu, mdłości są minimalne. Strasznie Wam współczuję, mam nadzieje ze mnie nie złapie.3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
AnkaK wrote:A na czym polega ten masaz krocza???
-
stardust87 wrote:Tu na belly jest chyba w bazie wiedzy. Ogólnie masuje się palcem przy pomocy olejków naturalnych i delikatnie rozciąga skórę między ujęciem pochwy a odbytem (krocze).
-
madeinloove wrote:... No i co najgorsze muszę wcisnąć się do prywatnego gina by zrobić badania prenatalne. No i przy okazji chce już wersje trójwymiarową. Ale czy się wyrobie czas pokaże, bo niestety jestem już w 11 tyg
Ty jesteś z okolic Łodzi, czy coś mi się poplątało? Bo jak tak to mam namiary na sprawdzonych dr którzy robią te badania więc jakbyś chciała to mogę podać, gdzieś na pewno Ci się uda w odpowiednim terminie -
Hej hej, już wróciliśmy z wizyty i jesteśmy baaaaaaardzo szczęśliwi:)) Człowiek ma się idealnie, dziś miał 2,25 cm i odpowiada to równo 9 tygodni:) ładnie się ruszał, całym tułowiem i rękoma i nogami, serduszko 180 ud/min. skrzepy nie wiadomo skąd były, może od lekkiego stanu zapalnego ale na razie nic z nim nie zrobimy, następną wizytę mam za 3 tygodnie na USG genetycznym. I co najlepsze, byłam prywatnie u ordynatora gin-poł naszego szpitala i nie wziął ode mnie ani grosza:DD
Tu nasz człowiek
http://vlep.pl/n8le2j.jpg
A tu nagroda dla mnie i maluszka :DD
http://vlep.pl/82lnak.jpg
aaaa no i mogę chodzićale nadal nie mogę nic robić i do pracy też nie wracam, ehhh teraz to tylko żyć, nie umierać (tyczy się mnie i Człowieka:D)
justyna14, jovi81, Nelus, aleksa.wawa, kark, Patu, le'nutka, mycha89, AnkaK lubią tę wiadomość