Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:To karolcia pisała o tym diabelski dniu biedna Fipsik ja tam uważam ze lepiej karmić sciaganym niż mm a jak się nie da to i dziecko na mm przeżyje bez przesady nie można tak za wszelką cenę... ja jak nie będę dawała rady to zrobię tak samo jak wy... moja siostra karmila mm i jej córka żyje i ma się bardzo dobrze
dokladnie -
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Majeczka załapałam się w końcu na podium co prawda 3 miejsce ale zawsze coś
w sumie mozna powiedziec,ze jestesmy obie na podium nie liczac b-c bo napewno jest juz po. 2 tygodnie po terminie dzis
tylko szkoda,ze na podium... od tylu hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 22:16
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Jeny ale mam kryzys mały dziś spał w sumie może ze 4h w ciągu dnia. A co go odłożyłam to ryk. Plecy najpier#%*€ja mnie tak że mam łzy w oczach na samą myśl że mam Berta wziąć na ręce. A na przedramionach aż siniaki mam od jego główki
co do pytań: budyń jem często ale na mleku bez laktozy.
Kąpiemy małego codziennie odkąd wróciliśmy ze szpitala. Tam też był kapany codziennie od dnia następnego po porodzie. Kikuta można moczyć ale trzeba wywrzeć do sucha. -
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:dziewczyny ile krwawiłyście po porodzie sn przy karmieniu tylko piersią? bo ja nadal krwawię zwłaszcza tuż po karmieniu Olka, a potem w sumie już nie. Nie wiem czy to normalne, zaraz minie 3 tydzień od porodu, myślałam, że to jakoś szybciej się skończy...
Hej ja z sierpniowek
Powiem Ci ze ja krwawilam jakies 4 tyg. i wlasnie najbardziej przy karmieniu Ogolnie nie jakos mocno ale podpaska musiala byc.Potem z kazdym dniem coraz mniej a potem juz tylko plamilam. Teraz juz jakies 1,5 tyg. nic juz nie leci I nadal karmie piersia.
Pozdrawiam.
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Majeczka2014 wrote:..zero... ZERO!!!!
Jutro ktg.. pewnie znów "bardzo ładnie"Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 22:26
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Dziwne to ze w moim szpitalu nie kazali mi już na ktg przychodzić
pewnie co szpital to inaczej. U mnie po terminie to co drugi dzien mam sie zglaszac. Zmienil sie ordynator jakis czas temu i nowe przepisy. Moja siostra jak rodzila 3 lata temu to ktg miala tez rzadko...w sumie chyba tylko 2 razy. Ja jutro 4 raz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ładny brzusio i nisko juz chyba niedługo powinnaś urodzić
no wlasnie nie wydaje mi sie,zeby byl nisko.
Porownujac Twoj wczorajszy to moj jest wyzej.
No masz racje Madzia, niedlugo urodze w sumie w ostatecznosci kilka dnimagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny