Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Mój syn cały dzień się prawie nie ruszal a teraz nadrabia i próbuje mi żołądek wypchnac przez gardło
powiem Ci,ze moja dzisiaj sie prawie w ogole nie rusza.Az schizy mialam jakies. Jedynie leniwie od czasu do czasu dupke wypnie i wszystko...
wyjatkowo spokojna,az nie dopoznania. Wiec jutro mam nadzieje,ze uspokoje chociaz slyszac bicie serducha -
nick nieaktualny
-
Majeczka2014 wrote:niech spi i zbiera sily...no i mamy juz nie meczy czekaniem
Majeczka2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ale wiesz Majeczko podobno dzieci przed porodem właśnie są spokojniejsze i mniej się ruszają
w koncu musi nastapic ten dzien!!! juz blizej niz dalej wiec mi juz przeszlo i nie analizuje nic a nic.
Choc jak glupia fora czytam,nie wiem po comagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Lepiej niech tyłek zbiera w troki i wylazi. On chyba myśli ze wiecznie będzie w brzuchu siedział ale się grubo myli
a no wlasnie!!! Za dobrze ma, co za duzo to nie zdorow ilez mozna ciagnac na allinclusivemagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martusia86 wrote:czesc dziewczyny. Wiem ze nie za czesto sie odzywam ale moj Marcelek stał się terorystą Mam pytanie gdzie można kupić krople Sab Simplex wiem że w niemieckich aptekach ale może zamawiałyście gdzie indziej
Ja zamawiałam tutaj:
http://www.docsimon.pl/towar/sab-simplex-krople-suspensja-30ml -
I u nas karmienie jyz od 24, ciekawe jak dlugo jeszcze bedzie ciagal cyca maly ssak?
-
a ja własnie czekam na pierwsze nocne karmienie, jak nigdy mała dyktatorka śpi sobie w najlepsze a ja siedzę z cycami i flaszka w razie "w" w gotowości a ona nic ma mamuśkę w poszanowaniu za przeproszeniem bym wiedziała to tez bym korzystała i spała, a tak chciałam być szybsza co by wrzasków nie było no to mam widok słodko śpiącego brzdąca małego
magdzia26, Nelus lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:dziewczyny ile krwawiłyście po porodzie sn przy karmieniu tylko piersią? bo ja nadal krwawię zwłaszcza tuż po karmieniu Olka, a potem w sumie już nie. Nie wiem czy to normalne, zaraz minie 3 tydzień od porodu, myślałam, że to jakoś szybciej się skończy...