Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
U .nas 5 karmienie. Ja nadal bardzo poce sie w nocy. Czasem az musze sie przebierac, bo jestem cala mokra.
Betinka to masuj dalej, bedzie dobrze:-) -
To jest masakra jakaś bo budzę się całą mokra, z kroplami potu między cyckami a jak muszę wyjść spod kołdry to jest mi tak zimno przez ten pot - boję się ze cycki przeziębię.
O, Bert śpi. No to ja też. Oby do 8 chciał pospać... -
nick nieaktualnyMoj brzuch... ją wymiekam zaczynam bac
Łapie mnie dziś w nocy kilka razy. To nic regularnego. Nie wiem sama co to i czy to to ale bardzo nie mile. Takiego bólu nie doznawalam wcześniej. Łapie i puszcza za chwilę. Oj przestalam się śmiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 05:50
-
akuszerka89 wrote:U .nas 5 karmienie. Ja nadal bardzo poce sie w nocy. Czasem az musze sie przebierac, bo jestem cala mokra.
Betinka to masuj dalej, bedzie dobrze:-)
akuszerka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majeczko widzę ze nie tylko ja miałam ciekawa noc może z godzinę spalam...od wieczora napiernicza mnie brzuch i plecy na dole bez przerwy... do tego dwa razy byłam już na "2" nie wiem czy przejelam zatrucie od mojego P bo w weekend chorował przecież czy może coś się zaczyna dziac... jeszcze teraz mnie mdli i głowa boli no nic poczekamy zobaczymy. mój P poszedł do pracy ciekawe czy będę musiała go ściągać
Majeczka2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Madzia u ciebie to wiarygodniej wygląda i zycze ci żeby to było to w końcu.
Mnie ten brzuch/dol brzucha boli i skręca. Pewnie u mnie to znów fałszywy alarm. Budziłam kilka razy. Aż zaczęłam trzasc ze strachu dziwnie bo ten ból to też taki dziwny. Nic przyjemnego.
Może coś się u mnie powoli rozkręca...
A ni i mojego dziś przy mnie nie ma od południa mamy być pod tel. -
stardust87 wrote:Betinka, nie mam pojęcia. Ja ciągle kombinuję jak odłożyć po noszeniu żeby się nie obudził ale mi nie idzie
wy mialyscie te @ karmiąc piersią? Bo u nas na sr gin mówiła że jak się karmi to rzadko kiedy jest owulacja.https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png