Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaarolina wrote:No i 7 Nas karmienie nr 2
Nooo Majeczka!!!!! Cos mi mowi, ze rodzisz! Ooooo,a to pazdziernik sie zrobil!
Magdzia, a Ty jak???
Girlsy,informujcie!!!!!! Moze dolaczycie do grona niespiacych inaczej
Jejkuuuu jaka ulga, po tym nocnym masowaniu Matis sie obudzil prawie bez ropy! Musial mu sie faktycznie.przytkac kanalik! Juz przemyte i masujemy dalej. Pewnie sie obejdzie bez lekarzastardust87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
no widzisz betinka, jak nie trzeba to lekarzy omija się z daleka:)
a u nas od 7:30 karmienie nr 6! -
Ewi25 wrote:Boże jak mnie glowa boli i mam niskie ciśnienie, ja potrzebuje kawy jak zbawienia a boję się napić.
-
Karola, Ewi ma rację - ryzykujesz takimi postami
Edit: o i Tysia kolejna :@Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 08:22
akuszerka89, Tysia87 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Kurcze jak ja Wam współczuję, że tyle razy wstajecie. Mój je o 21, potem budzi się o 2 i o 5:30 i potem zazwyczaj dopiero o 9, ale dziś postanowił zrobić mamie niespodziankę. Położyłam się o 6:30 a o 7 mój dzidź wstał. Do 8:30 walczyłam z nim próbując go uśpić u mnie w łóżku. Były opcje na lewym i prawym boczku, na plecach, na brzuszku, na mnie i nic. 3 razy sprawdzałam czy nie ma kupy a ten skubaniec nie chce spać. W końcu ja się tak rozbudziłam, że mogę już zapomnieć o spaniu. Poza tym zaraz i tak będzie chciał jeść.
A macie może zaparcia? Ja załatwiam się tylko raz w tygodniu. -
Oj zgrupowanie zrobiło się nocne no to i Ja pewnie wlecę noca hehe u nas dziś dobrze od pukać Jedzonko o 21 poten o 2:30 i o 8:15 i gra
Jaki Okres o czym Wy tu melacie? cholerka! Ja go nie chce mi do życia on nie potrzebny
A u nas jescze pępek się trzyma kiedy on odpadnie szlak mnie trafia mamy byc cierpliwi
-
nick nieaktualnyA mój syn jest cudny - jem brzoskwinie, śliwki, nawet ostatnio jak byliśmy u teściów, to mam M zrobiła na kolację smażone kiełbasy z cebulą, a młody w ogóle nie zareagował
Za to dziś mnie niepokoi. Zjadł w nocy o 1 10minut i poszedł spać. Potem 4 to samo. Teraz o 7 jadł tylko 5 minut, ale mu potem na siłę wcisnęłam sutka z powrotem i jeszcze te 5 minut jadł. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że nagle mam takie super mleko, skoro jeszcze wczoraj jadł po 20minut i płakał jak go chciałam od piersi odstawić
Dziewczyny, rozwierać się, bo już wrzesień minąłmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMika, strasznie długo się z tym kikutem męczycie A czym go pielęgnujesz?
Ja też jeszcze nie spodziewam się okresu. Przy córce przyszedł dopiero jak całkiem odstawiłam młodą (w wcześniej nie raz miałam przerwy nawet po 10h w karmieniu), więc mam nadzieję, że teraz też moje ciało da mi odetchnąć
W ogóle tak sobie myślę, że jak mi pokarmu starczy, to chyba będę do pierwszego ząbka karmić, bo ten brutal już mnie tak ściska dziąsełkami, że podczas karmienia nie raz kurwy i inne się sypią po cichu, a co dopiero jakby zębiskami miał mnie do tego haratać
Io, ja przez pierwsze 2 tygodnie po cc wypróżniłam się może ze 2 razy, ale teraz jest lepiej i średnio 2 razy w tygodniu muszę posiedzieć dłużej w wc -
"Grono niespiacych inaczej" dobre betinka nie wiem czy do tego grona czy do grona "kobiet najlepiej przeczyszczonych przed porodem" ja się pytam ile można już chyba z 5 razy zaliczyłam "2" ledwo żyje brzuch nadal boli jak bolał i plecy tez... dziewczyny też tak mialyscie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 09:18
-
kark wrote:Mika, strasznie długo się z tym kikutem męczycie A czym go pielęgnujesz?
Ja też jeszcze nie spodziewam się okresu. Przy córce przyszedł dopiero jak całkiem odstawiłam młodą (w wcześniej nie raz miałam przerwy nawet po 10h w karmieniu), więc mam nadzieję, że teraz też moje ciało da mi odetchnąć
W ogóle tak sobie myślę, że jak mi pokarmu starczy, to chyba będę do pierwszego ząbka karmić, bo ten brutal już mnie tak ściska dziąsełkami, że podczas karmienia nie raz kurwy i inne się sypią po cichu, a co dopiero jakby zębiskami miał mnie do tego haratać
Io, ja przez pierwsze 2 tygodnie po cc wypróżniłam się może ze 2 razy, ale teraz jest lepiej i średnio 2 razy w tygodniu muszę posiedzieć dłużej w wc
pępek małej odpadł wtedy w tydzień tyle ze nie skusiłam się na nią bo ona brudzi na fioletowo i załuje bo teraz bawię się z octaniseptem i wszyscy mówią ze jak pępek był dobrze przyrosnięty to dłużej zajmie nawet do 8 tygodni
wczoraj byłam u pediatry z czymś innym (mianowicie z tym trądzikiem) i kazałam luknąć do pępka więc powiedziała ze pępek lada dzień powinien odpaść bo już suchy jest tyle ze mi się nie wydaje ze tak szybko raczej ponosimy go jeszcze troszkę
Ja też się boję tych zębów niechce mieć zdzartych cycków jeszcze mi sie przydadząkark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJą tak na szybkosci bo zaraz muszę zbierać ba ktg.
Madzia to Ty dziś możesz rodzic a ją jutro:-) albo obydwie dziś. A to orzeczyszczanie to dobry znak!
Ją godz temu zaliczylam 2 ale to raczej ze stresu mnie pogonilo. U ciebie adrealina a u mnie strach i niepokojv zalaczyl:-(
U mnie w sumie żadnych nowości. Brzuch boli ale nad ranem o wiele bardziej
Madzia trzymam kciukimagdzia26 lubi tę wiadomość
-
No Majeczka może Cię zostawia po tym ktg mówiłam Ci ze będziemy razem rodzic
A mój brzuch zaraz eksploduje boli jak mega mocny ból okresowy aż mnie poty gorące zalewają jak to fałszywy alarm to się chyba pochlastam kurcze boje się pod prysznic iść bo jak mnie mocniej rozboli to chyba zejde a sama w domu jestem...