Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Livusi gratulujemy 2 mies
My od dzis tez juz 3 zaczynamy!!!! Mam kilka firm i bede probowac
Zostaly nam 3 paki dwojek chyba musze komus oddac.
U nas nocka super ale jak zawsze rano brzuszek pobolal. Ale teraz synek bawi sie z tatusiem i jest caly zadowolony!! Jak ja kocham weekendy jak T jest z nami caly dzien
Do tego mialam super pobudke mmm za tym tesknilam.
-
turkawka wrote:Kaarolina wiem, że z ta kupa wczesnej juz chyba mieliście przygody, co sugerwał lekarz??? bo kurka wodna u nas to samo-przedwczoraj i wczoraj kupa czarnozielona czyli niby w niej przetrawiona krew ale o dziwo nie jakaś bardzo twarda ani bardzo śmierdząca... brzuch też go nie boli. jeśli dzis i jutro tez tak bedzie to wybiore sie do lekarza bo ne wiem czemu tak jest. podobno czasem jak w mm jest duzo zelaza to tak mze byc ale spanikowana jestem z lekkahttps://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Hej Mamuski u nas noc bylaby ok gdyby nie to ze pojawil sie u mnie zastoj w lewym cycku... masakra! Wczoraj wieczorem dopiero, i jak dotknelam cyca to az kwadratowy 0_0 ale co sie dziwic jak ta mala menda za rzadko je i to tylko jednym cycem sie najada... jak go czesciej przystawiaAm to tylko pociumka ta wode na poczatku i znowu sie czas wydluza. Matko co to bedzie jak bede chciala odstawic to nie wiem, cycki mi chyba pekna... dziewczyny czy nie ma jakiegos srodka aptecznego na zastoje? Tosz to kurwa niemozliwe zebym lazila caly dzien z kapusta!!
-
nick nieaktualny
-
My pojedzone i lulamy na moich piersiach oczywiscie:)
Udalo mi sie dzisiaj upiec ciacho, banalne ale lepsze niz te ze sklepu:)
Biazkopt z jablkami hmmmm pierwszy raz je robilam, wyglada super:)
Karolina z czarnozielona kupa to warto skonsultowac z pediatra.. Nie jest to naturalne...
Livia, juz dwa miechy?? Gratki!
Paula, ile Tiago wazy ze Wy juz na 3? -
Jak byłyśmy w ciąży to pisałyśmy o kupie i teraz też o kupie. Pewne rzeczy pozostają niezmienne
A jeśli chodzi o kupę to ja już właśnie czuję, że ktoś ma coś w pieluszce Moja siostra się ostatnio śmiała jak wąchałam małemu pupę bo był marudny i myślałam, że może kupę zrobił.
Zmiana czasu dziś. Wszyscy będą spali dłużej a my pewnie krócejPaula55, ofcooo lubią tę wiadomość
-
Ja się właśnie boję bo skoro on mi teraz wstaje o 7 tzn, że od jutra mam pobudkę o 6. Ogólnie nie narzekam na sen mojego synka bo wstaje w nocy tylko raz około 3-4. Tyle, że jego proces wybudzania trwa około godziny a ja jestem wyczulona na wydawane przez niego dzwięki i przy każdym stęknięciu się budzę. A on tak stęka i mruczy przez godzinę zanim się obudzi. Często wstaję do niego, zapalam światło a okazuje się, że on jeszcze śpi! Nie wiem czemu tak ma.
A jeśli chodzi o spanie to czy któraś z Was używa poduszki? Ja nie używałam ale mama mi marudzi, że jak to tak bez podusi. Fakt, że ta od kompletu jest płaska ale przecież z jakiegoś powodu mówią, żeby jej nie używać. -
Dziewczyny, mój maluch właśnie ulał po jedzeniu mlekiem z brązowym śluzem wcześniej przez godzinkę ryczał z powodu bąków. poza tym wszystko z nim ok. Jadł chętnie i wyjątkowo długo. teraz bawi się na macie. Gorączki nie ma. Jechać z nim na IP czy poczekać na poniedziałek? Jak myślicie? Nie chcę znowu panikować
-
Ja poduchy nie uzywam poki co nie potrzeba.
W nocy Tiago spi w rozku a jak z niego wyrosnie (juz mu nogi wystaja) to przejdziemy na spiworek
W wozku ma kolderke i na niej lezy wiec podusia jest w szafie poki co.
Moj tez ma etap marudzenia przed ostatecznym wybudzeniem ale mnie to czasem wogole nie budzi...