Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja juz nie wiem, jutro sprobuje cos innego bo do przesady, jak tak dalej pojdzie to bede zarla tylko gotowane mieso i marchewki chcialabym sprobowac smazone bo tak mi sie marza placki ziemniaczane.. a ostatnio po kawaleczku jadlam biala milke, mmmm... a T wypil wlasnie sommersby jezynowe ehh menda!! Chociaz ja tez na karmi moge sobie pozwolic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 07:39
Io, afrykanka, Kaarolina, Paula55, nenka, Nelus, Ewi25, magdzia26, Diabla85 lubią tę wiadomość
-
Oj mi też się marzą placki ziemniaczane.Uwielbiam z cukrem.
Jutro P robi leczo. Mam nadzieję, że małego nic nie uczuli.
A zastanawia mnie jak się sprawa ma z surowymi jajkami. Np w musach lub kremach? Zrobiłabym tiramisu ale tam są surowe jajka. Czy można toxo albo salmonelle dziecku przekazac w mleku? -
Oj to ja przy was strasznie grzesze bo i czekolade jem i pizze i hamburgery i meksykanskie pikantne jedzenie i chinszczyzne z mnóstwem oleju i mała kolek nie ma. Ile razy próbowałam jeść super zdrowo to zawsze na przekór nie mogła kupy zrobić albo biegunka placz całe noce. Teraz np jdałam domowe obiadki kilka dni i co? Zielone luzne kupsko juz trzeci dzień a i wino i piwo tez juz piłam oczywiście karmiłam odciagnietym mlekiem potem! Także żyć nie umierac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 23:43
Io lubi tę wiadomość
-
Jestem beznadziejną mamą!! mój synek nie.jadł zbyt chętnie od polowy drugiego miesiąca.a jak jadl to małe.porcje i się męczył. I to wszystko przeze mnie!! Wczoraj wpadłam na to żeby mu wymienić.smoczka.w. Butelce myślałam że smoczek z 1 na.butelce.awentu jest do 3 miesiąca!! Pani w sklepie mnie a raczej męża uświadomiła ze 1 jest na pierwszy miesiąc 2 na.drugi a.3 na.trzeci no a mały jadl caly czas 1!!! I się męczył wieczorem zjadł 140!! ( po raz pierwszy tak dużo na.raz) i spał sobie.do teraz i.pewno dalej bu spał ale mąż stwierdził że trzeba go nakarmić i znowu zjadł 140 i śpi. A ja się czuje.strasznie bo przeze mnie synek się.męczył. Jestem beznadziejna!!https://www.maluchy.pl/li-69207.png
-
Anulka nie martw sie ja jak dokarmian tym mlekiem A.R to ciagle podaje Krzychowi z nr 1 no ale On dostaje 30 ml max 60
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 04:38
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Temat jedzenia był widzę. Ja tak jak nelus jem wszystko od dawna, łącznie z wafelkiem teatralnym ze 2 razy dziennie bo chyba uzależniona. No i pizza i smażone i nabiał i słodycze wszelkiego rodzaju. A dżem truskawkowy tak jak u Pauli to normalnie słoikami i nic. A wczoraj to np było tak że jadłam ostatni posiłek o 20, wieczorem karmię, jest ok, w nocy karmię jest ok, a po porannym karmieniu o 10 jak nie zaczął wyć! Jakby go obdzierali że skóry, a ja jeszcze nic nie zjadłam żeby mu zaszkodzić. Więc ten brzuch to na pewno nie od jedzenia. Ale jeszcze boję się wzdumajacych i cytrusów ruszyć.
-
A'propos jedzenia u nas 1 karmienie o 2.30, drugie o 5.40 starego czasu więc jest nieźle. Ponad 3h przerwy. Tylko wieczorne usypianie musimy usprawnić bo kąpiel o 20 a spanie o 23.30 to trochę słabo.
ofcooo, Paula55 lubią tę wiadomość