Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jestem za bo fakt faktem wklejamy tu mnóstwo zdjęc i każdy ogląda nasze szkraby a niechciały byśmy zeby widzieli wszyscy tylko My jestem jak najbardziej za
a My za chwilę na spacerk się wybieramy bo co w tym domu robić nudy
Lo nie pokazuj teściowej bo na zawał zejdzie a po za tym będzie i tak się kłucić ze jednak podobny do jej rodzinyIo, Majeczka2014 lubią tę wiadomość
-
Ja te powiadomienia ostatnio wyłączyłam bo mi skrzynkę mailową zawalały FB ma swoje zalety ale ja jednak wolę forum. Zwłaszcza, że za cholerę nie pamiętam która to która W sumie to rozpoznaję tylko Paulę, Nelus, Karolinę i Doti. Cała reszta jest dla mnie anonimowa i jak jestem ciekawa co kto napisał to muszę sprawdzać. A na niektórych forach też można ustawić powiadomienia. Skoro dużo dziewczyn jest za i nikt nie zgłasza sprzeciwu to teraz trzeba tylko ustalić skąd się bierze takie forum zamknięte bo pojęcia nie mam
-
anulka81 wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie i zrozumienie powoli mi mija gniew na samą siebie. Teraz patrze na mojego synka jak jest najedzony bez płaczu i nie mogę uwierzyć że wystarczyło zmienić smoczek!
Tak zachwalałyście ta Tracy ze zaczęłam czytać i po dzisiejszym poranku widzę ze mam aniołka po wypiciu mleczka włożyłam go do bujaczka gdzie przez 15 min gapil się na zabawki i nawet próbował je złapać po czym odkręcić głowę z stronę pieluszki i zasnął i sobie śpi a rano mieliśmy akcje KUPA;-) mały zrobił taka kupę ze musieliśmy myc go w wanience bo to było nie do ogarnięcia a od wczoraj czekaliśmy na nią także tata się ucieszył ze kupa jest i.nawet mu nie przeszkadzało ze z dodatkowymi fajerwerkamiIo, anulka81, afrykanka, Fipsik lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Mnie tam wsio ryba grunt zeby kontakt sie nie urwal
-
Paula55 wrote:Wyslij jej dane jak jestes na fb zapisana ( imie i nazwisko) i ona cie zaprosi