Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A w ogóle to moje dziecię od ponad pół godziny śpi sobie w łóżeczku (sam zasnął! Bez lulania! Kocham Tracy Hogg!) a ja leżę i leżę i nic. Mnie ktoś by ululać musiał
ofcooo, akuszerka89 lubią tę wiadomość
-
pralinka wrote:Znowu karmienie, nie wiem co dzisiaj jest grane. Je tylko 19-15 min i zasypia na gidzine, dwie... Co za noc
-
pralinka wrote:Stardust jak to zrobilas? Moj to przylepa i lozeczko to ok jednak w dzien
Albo Ja wygodna bo w nocy mi sie nie chce wstawac i sprawdzac.. A jak lezy obok to duzoooo latwiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 06:21
ofcooo lubi tę wiadomość
-
a Ja własnie skończyłam karmienie numer 1 wszystko wydoiła teraz lezy w kołysce i się wierci trochę dzwięków wydaje i pewnie zaśnie bo tak już mamy od dawna kiedyś zasypiała przy karmieniu i można było ją przełożyć a teraz już nie jest tak pięknie no ale zasypia sama to najważniejsze
Anula nie martw się Ja też nie wiedziałam z tym aventem kurcze też musze zmienić smoczek głowa do góryofcooo lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
U nas wlasnie drugie karmienie. Wczoraj bylismy u moich rodzicow. Wrocilismy o 22. Maly byl tak padniety, ze zjadl i spal do 4:30. Bałam sie troche reakcji psa na malego, ale nie zainteresowal sie nawet. Moi rodzice wniebowzieci.
Wyciagnelam wczoraj u rodzicow stare albummy i wszyscy byli w szoku. Kubus to moj klon! Podobienstwo niesamowite. Musze zeskanowac te zdjecia i wam pokazac. Maz udaje, ze nie ale jest niezadowolony. Dzisiaj musze tesciowej te zdjecia pokazac bo mi wmawia, ze maly jest do meza brata podobny
A no i 2 miesiace dzis konczymy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 07:53
Paula55, ofcooo lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie i zrozumienie powoli mi mija gniew na samą siebie. Teraz patrze na mojego synka jak jest najedzony bez płaczu i nie mogę uwierzyć że wystarczyło zmienić smoczek!
Tak zachwalałyście ta Tracy ze zaczęłam czytać i po dzisiejszym poranku widzę ze mam aniołka po wypiciu mleczka włożyłam go do bujaczka gdzie przez 15 min gapil się na zabawki i nawet próbował je złapać po czym odkręcić głowę z stronę pieluszki i zasnął i sobie śpi a rano mieliśmy akcje KUPA;-) mały zrobił taka kupę ze musieliśmy myc go w wanience bo to było nie do ogarnięcia a od wczoraj czekaliśmy na nią także tata się ucieszył ze kupa jest i.nawet mu nie przeszkadzało ze z dodatkowymi fajerwerkamiofcooo, Io, Ewi25, K_A_M_A lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
Widziałyście, że kwietniówki się przeniosły na zamknięte forum? Zastanawiałam się czy my też nie powinnyśmy tak zrobić. Ostatnie posty przedstawicieli Loveli i czegoś tam jeszcze uświadomiły mi, że obcy ludzie nas czytają. Jakoś nie sądziłam, że kogoś może interesować co tu piszemy a jednak. A przecież poruszamy też bardzo osobiste sprawy. FB jakoś do mnie nie przemawia. Tam można zadać pytanie ale do pogaduch się to nie nadaje. Co o tym myślicie?
Tysia87, Majeczka2014, akuszerka89, doti77 lubią tę wiadomość
-
Mnie też zdziwiły te posty obcych na naszym forum... szczerze mówiąc mi bardzo odpowiada fb i częściej tam zaglądam. Po pierwsze dlatego ze można odnieść się do każdego wątku osobno i jest większy porządek niż to głupie cytowanie tutaj, po drugie mam powiadomienia i widzę że coś nowego ktoś napisał, po trzecie dodawanie zdjęć na bbb to nieporozumienie juz nie mówiąc o tym ze nawet nie ma jak dodać filmu
Majeczka2014 lubi tę wiadomość