Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć. Mogę do Was dołączyć? Mam termin z OM na 9 września (a z USG wychodzi na 4 września). To jest moja trzecia ciąża. Z pierwszej mam synka który też we wrześniu skończy 3 latka, a drugą ciąże poroniłam w 7 tygodniu w czerwcu 2013.
Migotka22, kark lubią tę wiadomość
Aniołek 7tc 15.06.2013 -
Maskotka wrote:Cześć. Mogę do Was dołączyć? Mam termin z OM na 9 września (a z USG wychodzi na 4 września). To jest moja trzecia ciąża. Z pierwszej mam synka który też we wrześniu skończy 3 latka, a drugą ciąże poroniłam w 7 tygodniu w czerwcu 2013.
O jak miło kolejna wrześnióweczka
Witamy witamy
Jak się czujesz? -
Och dziewczynki wbijajcie
ostatnio tłoczno nas tu się robi
Dużo dzieci się urodzi (wiem że to mowiłam ale tyle dzieci się rodzi a przyrostu nie widac w tym kraju
) Miejmy nadzieje że dziewczyny jesteście prawdziwe i że nie jesteście po to aby tu z nas sie w jakiś sposób ponabijać bo niedawno nam sie tu taka jedna Trolica trafiła co się podawała za nie wiadomo kogo
Sorki że tak kawa na ławe ale taka prawda... smutna prawda
Migotka22, le'nutka lubią tę wiadomość
-
Ja jestem w 100% prawdziwa
Na razie staram się ogarnąć trochę ten cały portal. Co do samopoczucia to różnie. Męczą mnie straszne mdłości. W dzień jeszcze jakoś ujdzie, ale wieczory, noce i ranki to koszmar. Potrafię o 3 nad ranem obudzić się tylko po to by iść zwymiotować. Moja dzidzia rozwija się prawidłowo, wczoraj byłam na usg genetycznym i ma już 7 cm
Tylko łożysko schodzi mi do przodu, ale ponoć na tym etapie nie ma się jeszcze czym martwić
270 stron Waszych wpisów niestety nie uda mi się nadrobić, ale postaram się być już teraz na bieżąco, żeby Was lepiej poznać
Aniołek 7tc 15.06.2013 -
Mika 28, lepsza kawa na lawę niż kolejne "rozczarowanie" nowymi trollami,jak ktoś nie ma nic do ukrycia to pewno zrozumie i nie będzie miał za złe:)
pozdrawiam nowe przyszłe mamusie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 13:12
-
Maskotka wrote:Cześć. Mogę do Was dołączyć? Mam termin z OM na 9 września (a z USG wychodzi na 4 września). To jest moja trzecia ciąża. Z pierwszej mam synka który też we wrześniu skończy 3 latka, a drugą ciąże poroniłam w 7 tygodniu w czerwcu 2013.
Hejjasne witamy im więcej tym lepiej
Bardzo mi przykro że straciłas malenstwo mam nadzieję że teraz wszystko będzie ok -
Maskotka wrote:Ja jestem w 100% prawdziwa
Na razie staram się ogarnąć trochę ten cały portal. Co do samopoczucia to różnie. Męczą mnie straszne mdłości. W dzień jeszcze jakoś ujdzie, ale wieczory, noce i ranki to koszmar. Potrafię o 3 nad ranem obudzić się tylko po to by iść zwymiotować. Moja dzidzia rozwija się prawidłowo, wczoraj byłam na usg genetycznym i ma już 7 cm
Tylko łożysko schodzi mi do przodu, ale ponoć na tym etapie nie ma się jeszcze czym martwić
270 stron Waszych wpisów niestety nie uda mi się nadrobić, ale postaram się być już teraz na bieżąco, żeby Was lepiej poznać
Współczuje mdłości i wymiotów...
Duży ten Twój dzidziuś...chyba starszy jak wskazuje OM? -
nick nieaktualnyWitam wszystkie nowe mamy
Te które się jeszcze nie wpisały zapraszamy:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsIHMP3zRI_EdFlvX01QTU1UaktVU1RkWUJfejZEVVE&usp=sharing#gid=3
Kurcze, ale się stresuję tą rozmową... Za dwie godziny idę. W ogóle tata był tak tajemniczy, że nawet nie wiem na co się nastawiać - na pracę do 9 miesiąca i powrót do niej po macierzyńskim, czy na miesiąc na luzie, a potem L4 co miesiąc... Boże, chyba bardziej się stresuję niż przed wizytą... -
nick nieaktualny
-
Ech no... Ja po prostu taką szczerością trochę jadę czasem na dobre to wychodzi czasem mam problem nie do odkręcenia ale wolę być szczera i mam nadzieje ze dziewczyny nowe mnie zrozumieją
no i mam nadzieje ze sie lepiej poznamy wszystkie
Migotka22, BlackLuna, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
kark, wiem że łatwo się mówi,ale postaraj się uspokoić, wszystko będzie dobrze niestety na co masz się nastawiać to ci nie powiem, ale pewno twój tata wiedział co robi:)a ubezpieczenie w pracy i płatny macierzyński to bardzo dużo, więc dasz rade kochana:)
kark lubi tę wiadomość
-
Mika 28 wrote:Ech no... Ja po prostu taką szczerością trochę jadę czasem na dobre to wychodzi czasem mam problem nie do odkręcenia ale wolę być szczera i mam nadzieje ze dziewczyny nowe mnie zrozumieją
no i mam nadzieje ze sie lepiej poznamy wszystkie
A ja podziwiam takich ludzi i bardzo cenie
Mika 28 lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Witam wszystkie nowe mamy
Te które się jeszcze nie wpisały zapraszamy:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsIHMP3zRI_EdFlvX01QTU1UaktVU1RkWUJfejZEVVE&usp=sharing#gid=3
Kurcze, ale się stresuję tą rozmową... Za dwie godziny idę. W ogóle tata był tak tajemniczy, że nawet nie wiem na co się nastawiać - na pracę do 9 miesiąca i powrót do niej po macierzyńskim, czy na miesiąc na luzie, a potem L4 co miesiąc... Boże, chyba bardziej się stresuję niż przed wizytą...dziwnie się czułam
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wiem, że ta rozmowa jak i sama praca jest ustawiana, po znajomości, ale kurcze i tak się stresuję... Najbardziej tym, że właśnie do 9 miesiąca będę 8h za biurkiem przed komputerem spędzać.
Któraś z was ma w ciąży pracę biurową z komputerem cały dzień? Lekarz coś wam mówił odnośnie tego czy to jest zdrowe, bo wszędzie czytam, że kobieta w ciąży powinna max 4h spędzać przed komputerem i nie wiem na ile jest to prawdą...