Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No ślub kościelny wraz z weselem to przedsięwzięcie które trzeba jednak planować z dużym wyprzedzeniem. A że ja biorę ślub w piętek to wszystkie restauracje wolne
Wczoraj ustaliliśmy termin a dziś już zarezerwowane miejsce. w moim przypadku odpada też rezerwacja orkiestry itp. Ponieważ pracuję m.in. w branży która zajmuje się również ślubami to makijaż zrobię sobie sama,a fryzurę i fotografie koleżanki-profesjonalistki z zespołu z którym na co dzień współpracuję
Paula55 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny. sorki, za dłuuuuugą ciszę z mojej strony. Byłam na urlopie bez dostępu do neta
Ale już wracam i nadrabiam zaległości na forum ... hmmmm zajmie mi to chyba TYDZIEŃ hehehehehhe.
Mam pytanko. coś mnie przedwczoraj tknęło z rana i zmierzyłam sobie tempke, Wyszła szokujaco niska bo 36,62. Torszkę spanikowałam czy to nie jest jakis zły znak. Dzień później też ok tej samej temperatury. Dziś już nie mierzyłam, żeby sie nie stresować ale jutro pęedze do gienka sprawdzić czy z kropkiem wszystko ok. Wczesniej po owulce jak już wiedziałam o ciązy to tempka wachala się w granicach 36,8 do 37 z groszami. Troszke się zaniepokoiłam. Jak to jest u was? Myslicie, że mam się niepokoic?
-
assantea wrote:No ślub kościelny wraz z weselem to przedsięwzięcie które trzeba jednak planować z dużym wyprzedzeniem. A że ja biorę ślub w piętek to wszystkie restauracje wolne
Wczoraj ustaliliśmy termin a dziś już zarezerwowane miejsce. w moim przypadku odpada też rezerwacja orkiestry itp. Ponieważ pracuję m.in. w branży która zajmuje się również ślubami to makijaż zrobię sobie sama,a fryzurę i fotografie koleżanki-profesjonalistki z zespołu z którym na co dzień współpracuję
Serdecznie gratulacje!!!!!!!
assantea lubi tę wiadomość
-
assantea wrote:No ślub kościelny wraz z weselem to przedsięwzięcie które trzeba jednak planować z dużym wyprzedzeniem. A że ja biorę ślub w piętek to wszystkie restauracje wolne
Serdecznie gratulacje!!!!!!!
assantea lubi tę wiadomość
-
Dżola wrote:cześć dziewczyny. sorki, za dłuuuuugą ciszę z mojej strony. Byłam na urlopie bez dostępu do neta
Ale już wracam i nadrabiam zaległości na forum ... hmmmm zajmie mi to chyba TYDZIEŃ hehehehehhe.
Mam pytanko. coś mnie przedwczoraj tknęło z rana i zmierzyłam sobie tempke, Wyszła szokujaco niska bo 36,62. Torszkę spanikowałam czy to nie jest jakis zły znak. Dzień później też ok tej samej temperatury. Dziś już nie mierzyłam, żeby sie nie stresować ale jutro pęedze do gienka sprawdzić czy z kropkiem wszystko ok. Wczesniej po owulce jak już wiedziałam o ciązy to tempka wachala się w granicach 36,8 do 37 z groszami. Troszke się zaniepokoiłam. Jak to jest u was? Myslicie, że mam się niepokoic?Bo ponoć temperatura lubi sobie poszaleć a my się niepotrzebnie stresujemy
-
Dżola słuchaj Assantei bo dobrze gada
Ja też zmierzyłam jakiś czas temu i miałam coś ponad 35. Oczywiście spanikowałam a się okazało, że niepotrzebnie
Wyrzuć termometr
Assantea Ty będziesz ślubować 25 a ja 26 będę się bawić u brata na weseluWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 13:02
-
nick nieaktualny
-
justysia90 wrote:Ja też chcę cywilny w czerwcu ale jak załatwimy formalności,to ustalamy datę
-
Assantea serdecznie gratuluje.
Verynice super wiesci
Dziewczyny poszperalam troche w internecie jak przewidziec plec dziecka i znalazlam kilka nowych informacjii.
1.Test z proszkiem do pieczenia
2.Test z gotowaniem czerwonej kapusty
3. Test kupiony w aptece
Migotka22 lubi tę wiadomość
-
Robilam ten test z proszkiem do pieczenia
i zdecydowanie chlopiec. Jak bede w poblizu apteki to kupie test na plec dziecka (test z moczu) i zobaczymy co wyjdzie. Ogolnie jestem nastawiona,ze bedzie chlopczyk. Dziewczynka bylaby cudowna, co sie okarze to czas pokaze
-
nick nieaktualnyCzesc Dziewczyny
W koncu was nadrobilam
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za przyszłe :*
Musze wam sie pochwalic moja wczorajsza wizyta bo od wczoraj chodze cala w skowronkach
No wiec mielismy to genetyczne... Tak jak ktoras z was radziła najadłam sie czekolady przed wizytą żeby troche rozbudzić to moje DzieciePomogło
Lekarz fenomenalny, kompetentny, no pelen profesjonalizm! Gabinet tez na wypasie, USG chyba najnowszej generacji. Leżałam sobie na szerokiej leżance, obok niemąż a nad nami wielki TV z obrazem z USG. Lekarz wszystko opisywal, pokazywal, aj naprawde superowo. Dzidzia oczywiscie zdrowa
Zaczelismy go wypytywać o plec, ale nie chcial zdradzic bo powiedzial ze on tu nie jest od zgadywania plci tylko od pomiarow itp. Troche nam sie zrobilo szkoda. Dostalismy pelen opis, 4 zdjecia 3D ale nie takie wydruki z aparatu tylko normalne zdjecia jak od fotografado tego chyba z 7 zdjec wydrukowanych z aparatu USG w 2 D, no i filmik. W domu zaczelismy przeglodac te papiery, fotki, niemąż patrzy a tam w tabelce wpisane że dzieczynka
zaczelismy obdzwaniać rodzine hehehe i taka radość. Zrobił nam psikusa ten lekarz
Jedyna smutna wiadomosc to taka ze filmik sie nie nagrałCos im chyba nie zadzialalo i plyta jest pusta
Szkoda bo podobno nagranie jest z calej wizyty, slychac glos lekarza, wszystko co opisuje, caly obraz z USG itp. Zadzwonilam tam do nich spytac czy robią kopie itp, ale niestety wszystko jest nagrywane na zywo
Pani zrobilo sie mnie szkoda ze nie mamy pamiątki i zaprosila na powtórke za free
Powiem wam ze jestem taka szczesliwa po tej wczorajszej wizycie, tak mi ulżylo ze dzidzia zdrowa i w ogole ach jaka juz duża5,5 cm
serduszko bije 145/min. Oby to szczescie trwalo juz do samego konca
Dzis bylam na tescie z krwi tak na wszelki wypadek, no i zrobilam dodtakowe badania typu progesteron, mocz itp.
Cierpie strasznie z sikaniem, chodze po 50 razy dziennie i juz sama nie wiem czy to nerwy mnie tak ganiają czy to macica sie rozrasta i cisnie pecherz czy tam moze jakies bakterie sie zalegly
No nic odbiore wyniki to sie dowiem.
Ale sie napisalam hehe, ale musialam sie z wami podzielic moja radością
Jak mi napiszecie jak sie wstawia fotki to wam wkleje jedno w 3D ktore uwazam ze wyszlo fenomenalnieAnoolka, assantea, justyna14, afrykanka, Migotka22, Patu, jovi81, kark, verynice, stardust87, akuszerka89, Zaczarowana, deidre, le'nutka, Nelus lubią tę wiadomość