Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mycha89 wrote:Dziękuję Ci:-* Już mój ulubiony placek po węgiersku się robi, plotek będzie co niemiara, a do tego zakupki małe dla dzidziola na bank wpadną
Mamcia przecież oszaleje jak mnie zobaczy. Babcia też do mamy pojechała, także już w ogóle będzie zajebiście. W pon ma 70te uro! Szkoda,że Mamuśka tak daleko... 300km.. A powiedz mi Kochana, ja mam wziąć wszystkie 15 globulek? taką całą kurację sobie zafundować? Oby szybko zaczęło działać, bo szału dostaję...
"Nie ma jak u mamy.."
Ale super babeczkii jakie podobne jesteście
to teraz przydałaby się dziewuszka
U mnie placek po węgiersku to nr 1 na liście dań!!!!
Witajcie!!!mycha89 lubi tę wiadomość
-
Mycha ale twoja mama i babcia są podobne szok
i ladnie się trzymają
Ja nowy tydzień przywitałam wymiotami a co. A juz mialam spokojchyba za mało zjadłam na śniadanie.
Samych pozytywnych wieści życzę ja jeszcze cierpliwie tydzień będę czekała. A jutro dentysta tego juz się boję.mycha89 lubi tę wiadomość
-
Migotka22 wrote:Verynice tylko jak wrócisz nie trzym nas długo w niepewności tylko szybko opowiadaj jak po wizycie
Migotka22, justyna14, BlackLuna, verynice lubią tę wiadomość
-
Migotka22 wrote:Ależ ja wiem
Jej Stardust tobie też się tak nudzi...?aż z tej nudy zaczełam czytać opinie o szpitalu w toruniu i w chełmży.. ledwo 14 tydzień a ja się zastanawiam gdzie rodzić
-
Ja nie mam z tym problemu bo będę rodzić tam gdzie ordynatorem jest mój gin
Ja już przeglądam strony z wózkami łóżeczkami nie mówiąc o wyprawce
Czyste szaleństwo
Ostatnio przeczytałam na Pauli blogu, który dopiero zaczęła pisać o blogu mama w UK. Przeczytałam cały blog jest cudowny polecam
Jak ci się nudzi to proszę
http://mama-w-uk.blogspot.com/search?updated-max=2013-11-28T08:47:00Z&max-results=8&start=40&by-date=false -
Witajcie dziewczynki:)mam pytanie do tych które były już na usg genetycznym.Otóż czy lekarz mówił Wam że na następnej wizycie bęziecie miały robione to usg czy nie mówił?bo ja mam własnie jutro wizyte to jest 12 tydzień i nic mnie lekarz nie uprzedzał więc nie wiem.Czy to usg robione jest dopochwowo czy już przez brzuch?i jeszcze oczywiście interesuje mnie cena tego usg;)
-
Migotka22 wrote:Ja nie mam z tym problemu bo będę rodzić tam gdzie ordynatorem jest mój gin
Ja już przeglądam strony z wózkami łóżeczkami nie mówiąc o wyprawce
Czyste szaleństwo
Ostatnio przeczytałam na Pauli blogu, który dopiero zaczęła pisać o blogu mama w UK. Przeczytałam cały blog jest cudowny polecam
Jak ci się nudzi to proszę
http://mama-w-uk.blogspot.com/search?updated-max=2013-11-28T08:47:00Z&max-results=8&start=40&by-date=false
Widze ze tez sie spodobalja juz od dawna (jeszcze przed ciaza) go sledze
Kasia ma bardzo fajny styl pisania i naprawde potrafi zaciekawic
Poza tym ja tam znalazlam duzo inf ktore mi sie tu w uk przydadza
Ja dopiero raczkuje
-
Aluśka ja to usg mam w piątek. I z tego co wiem to nie ma reguły...czasami jest robione dopochwowo a czasami przez brzuch. A cena to też zależy od lekarza. Ja np chodzę prywatnie, za wizytę płacę 100zł i to usg jest w cenie.
Paula blog cudowny, pochłonęłam go na raz
I rzeczywiście Kasia piszę genialnie
Teraz Ty raczkuj ze swoim blogiem, a ja będę podczytywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 11:43
-
aluśka jeśli Ci nie mówił, że będzie usg to raczej go nie będzie, tylko zwykła wizyta, ale dla pewności przedzwoń i dopytaj. W 12 tygodniu to już przez brzuszek powinien robić. Dopochwowo robią na wczesnym etapie do 10 tyg mniej wiecej, bo przez brzuszek nic jeszcze wtedy nie widać. Ale co lekarz to w sumie inaczej:)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
stardust - mistrzyni ciętej riposty ahahah ale się uśmiałamstardust87 lubi tę wiadomość
-
Ja to bardziej pisze dla siebie. Kasia dla ludzi. Taka jest roznica
Ale cos tam bede skrobac na potrzeba chwili
Uwielbiam podczytywac takie blogi
Ja tez zyje tylko pon bo mam pierwsze usg:)
A za wszystkie kobietki ktore maja w najblizszym czasie wizyty trzymam kciukijustyna14, Migotka22 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny! Ustaliliśmy z moim mężczyzną datę slubu! Mi tam w sumie było obojętne ale dałam się mu namówić a teraz jestem zadowolona że się zdecydowałam
verynice, hela, Migotka22, stardust87, justyna14, Patu, kark, le'nutka lubią tę wiadomość
-
aluśka1987 wrote:Witajcie dziewczynki:)mam pytanie do tych które były już na usg genetycznym.Otóż czy lekarz mówił Wam że na następnej wizycie bęziecie miały robione to usg czy nie mówił?bo ja mam własnie jutro wizyte to jest 12 tydzień i nic mnie lekarz nie uprzedzał więc nie wiem.Czy to usg robione jest dopochwowo czy już przez brzuch?i jeszcze oczywiście interesuje mnie cena tego usg;)
-
JESTEŚMY!
Dzidzia na USG spałaAle Pani doktor udało się wszystko zmierzyć i powiedziała, że wszystko jest w normie
Za tydzień mam wizytę kolejną na której odbiorę wyniki z krwi
Poniżej zdjęcia z dzisiejszego USG, szału nie ma... no ale pamiątka jest
No i przedstawiam Wam mój brzuch, nie wiem czy to już ciążowy czy jeszcze tłuszczowy?
Migotka22, stardust87, aleksa.wawa, justyna14, kark, le'nutka lubią tę wiadomość