Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
no i wysłałam prośbę o grupę tajną
Może niech każda z nas też to zrobi?betina89, Patu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patu wrote:
ale jak odpuścisz gondole? w sensie wcale czy kupisz gorszą? to moze lepiej kupic uzywany nie za drogi a potem lepsza spacerówke?
Myślę, żeby odpuścić całkiem. Zakupy robi mąż albo do domu mi przywożą ze sklepu (aż za 3 zł), do lasu z psami w chuście, do rodziny mamy daleko więc i tak autem - nie będę rozkłądać wózka żeby przejść z parkingu do domu przecież tylko w foteliku się przeniesie. A w wieku 6 miesięcy wiosną i tak będzie trzeba przejść na spacerówkę, więc może wtedy jakąś porządną? Bo jak ma być wózek więcej używany w domu niż na dworze to bez sensu miejsce mi zajmie -
Czesc Dziewczyny
Troche mnie tu nie bylo, tzn. aktywnie, ale podczytywalam was. Prawda jest, ze was nadrobic graniczy z niemozliwoscia
. Przez ten czas wiele rzeczy sie na forum wydarzylo. Co ja moge powiedziec,
1.zazdroszcze wam tych pieknych brzuszkow, moj jest jescze bardzo maly,
2. wspolczucia dla dziewczyn, ktore maja jakies powazne dolegliwosci i dodatkowo pobyt w szpitalu
3.zdjecia wozkow sa super, ale ja ich tutaj nie dostane niestety
4. wiekszosc z was zna plec, super i gratulujeJa musze czekac do 17 kwietnia, do nastepnej wizyty.
5.widze, ze duzo dziewczyn sie doksztalca albo robi drugi kierunek, super, gratuluje i zycze wytrwalosci.
Ja zaczelam nie dawno doktorat, musisalm skonczyc proposal, dlatego nie mialam czasu aby sie udzielac, no i wy jestescie takie szybkie, ze "wbic" sie w temat jest ciezko.
Zapomnialam ktora dziewczyna podala link na yt jak uspokoic maluszka, ale chcialam podziekowac za tego linka. Super filmik, jak dla mnie bardzo pomocny w przyszlosci. Prosze o wiecej
Ja bede chciala stosowac chuste, gdzie pozycja dziecka jest bardziej naturalna dla niego (lezaca) bo w nosidelkach jest duzy nacisk na kregi maluszka i nie jest to dobre podczas ksztaltowania sie kregoslupa. Jak wiadomo kazda mamusia wybierze co jej najbardziej odpowiada.
Zycze wszystkim milego dniaaswalda lubi tę wiadomość
-
mesy na tym Twoim nowym nicku to w 0ogóle nie nie da się Cię rozpoznać
mesy lubi tę wiadomość
-
Ojj mamuśki, ale kombinujecie z tym forum. Chyba się bardzo nudzicie
;) Po co poprawiać coś, co zdaje egzamin?
Mnie tu jest bardzo dobrze i wg mnie żadne tajne grupy potrzebne nie są. Spokój ma być!;)
turkawka lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
nick nieaktualnymesy wrote:Stara bida
rośniemy sobie powoli ...płci nie znamy
i czujemy się dobrze
tyle żeście nskrobały , że nie jestem w stanie was w ogóle nadrobić
Heheh i pewnie nie nadrobiszDuzo tu Dziewczyny piszą, ja sama czsem nie nadążam
Płec pewnie poznasz na USG polowkowym. Ja do tej pory bylam przekonana ze mamy corcie, a tu ostatnio wyszedł siusiak i ooo
Musze czekać na wizyte po świetach, moe wtedy coś sie wyklaruje.
A masz kontakt z dziewczynami z IVF? Dawno tam nie wchodzilam a ciekawa jestem co u Madzi82 bo ciezko u niej byloCiekawe czy juz urodzila?
Fajnie ze sie odezwalas
mesy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleksa połówkowe mam dopiero 10 maja
może się coś dowiem 22 kwietnia
mój gin bardzo się stara no ale nie chce nam pokazać co tam jest hehe
no właśnie nie mam kontaktu z Madzią...pisałam ostatnio co u niej ale nie odp
co do płci byłaś przekonana , że dziewczyna , bo tak czułaś czy wyszło ci na jakimś usg a teraz psikuś i siusior ?
To nasze ostatnie zdjęcie z 25 marca no i za cholerę nie wiemy co tam jestnawet gin się śmiał , że ciężko będziemy mieli z dzieckiem hehe
aleksa.wawa, aswalda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymesy wrote:aleksa połówkowe mam dopiero 10 maja
może się coś dowiem 22 kwietnia
mój gin bardzo się stara no ale nie chce nam pokazać co tam jest hehe
no właśnie nie mam kontaktu z Madzią...pisałam ostatnio co u niej ale nie odp
co do płci byłaś przekonana , że dziewczyna , bo tak czułaś czy wyszło ci na jakimś usg a teraz psikuś i siusior ?
To nasze ostatnie zdjęcie z 25 marca no i za cholerę nie wiemy co tam jestnawet gin się śmiał , że ciężko będziemy mieli z dzieckiem hehe
U nas bylo tak ze na USG genetycznym (12 tc) dostalismy na wydruku info że dziewuszka. Ja dodatkowo mialam przeczucia ze corcia i tak juz zaczelam kupowac ciuszki pod dziewczynke. W sobote bylam na kontroli i gin tak od niechcenia zrobil USG i mowi o siusiak i mi pokazujezgłupialam do reszty
A u Ciebie to faktycznie z USG nic nie widac
Moze w koncu sie ujawni -
aleksa no to ładne psikusy ci dziecko robi hehehe
ja bym chciała już znać płeć bo też inaczej ciuszki można kupować itp ... a tak nawet nie kupię zestawu do obcinania paznokci bo też te co chce są kolorowe hehe
mi na genetycznym nic babka nie mówiła zresztą moje genetyczne to była porażka trwało 10 min -
nick nieaktualnymesy wrote:aleksa no to ładne psikusy ci dziecko robi hehehe
ja bym chciała już znać płeć bo też inaczej ciuszki można kupować itp ... a tak nawet nie kupię zestawu do obcinania paznokci bo też te co chce są kolorowe hehe
mi na genetycznym nic babka nie mówiła zresztą moje genetyczne to była porażka trwało 10 min
moje tez nie bylo zbyt dlugie.
Ale z dzidzkiem wszystko dobrze ma sie rozumieć?
A moze ci wpisali płeć w taka tabelke co dodają do wydruku z USG?
Ja we wczesniejszych USG mialam wpisane Sex: Other, a na tym genetycznym było juz Female
-
Dziewczyny ja już po wizycie i jestem mega szczęśliwa!!
Będę miała SYNKA!!!!)))))))))))
Strasznie się cieszę bo mam już 2 córeczki i mój mąż strasznie marzył o synku.
Od razu po wizycie zadzwoniłam do męża i jest taki szczęśliwy, płakał do słuchawki z radościwięc będziemy mieli wymodlonego Szymonka ( co znaczy " Bóg wysluchał"). Ach, życie jest piękne
A poza tą nowinka z wizyty to dzidziuś ma się dobrze, wyniki mam dobre i w ogóle wszystko jest superMigotka22, mesy, aleksa.wawa, justyna14, hela, madiiiii, Patu, akuszerka89, stardust87, Ewi25, betina89, Kaarolina, kark, verynice, AniaDS, le'nutka, jovi81, Quatriona, Paula55, Beataa25 lubią tę wiadomość
-
aleksa no właśnie nie mam nic takie napisanego , a poza tym pytaliśmy z emkiem płeć to powiedziała nam , że płeć można określić dopiero jak dziecię ma 8 cm
u mnie wyszło wszystko ok . Robiłam jeszcze ten test pappa i też w porządku
Szonka gratuluje synkaaleksa.wawa, Szonka, Patu, le'nutka lubią tę wiadomość