Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymesy wrote:aleksa no właśnie nie mam nic takie napisanego , a poza tym pytaliśmy z emkiem płeć to powiedziała nam , że płeć można określić dopiero jak dziecię ma 8 cm
u mnie wyszło wszystko ok . Robiłam jeszcze ten test pappa i też w porządku
Szonka gratuluje synka
ja wynikow z testu pappa jeszcze nie mamm bo w laboratorium strasznie namieszali i podali mi tylko wynik wolnego bHCG i tego bialka bez wyliczonego ryzyka itp wiec musialam reklamacje skladac itp, potem to do Krakowa wyslali i tak czekam juz tyle tygodnimasakra! ale u mnie USG tez wyszlo ok wiec sie nie martwie zbytnio.
-
nick nieaktualny
-
To się jeszcze pochwalę
Zdjęcie z dzisiejszego dnia. Nasz mały siusiaczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 15:03
aleksa.wawa, Migotka22, mesy, akuszerka89, Patu, betina89, Kaarolina, kark, aswalda, verynice, Nelus, le'nutka lubią tę wiadomość
-
Szonka wrote:Dziewczyny ja już po wizycie i jestem mega szczęśliwa!!
Będę miała SYNKA!!!!)))))))))))
Strasznie się cieszę bo mam już 2 córeczki i mój mąż strasznie marzył o synku.
Od razu po wizycie zadzwoniłam do męża i jest taki szczęśliwy, płakał do słuchawki z radościwięc będziemy mieli wymodlonego Szymonka ( co znaczy " Bóg wysluchał"). Ach, życie jest piękne
A poza tą nowinka z wizyty to dzidziuś ma się dobrze, wyniki mam dobre i w ogóle wszystko jest super
gratulacje!! ciesze sie z Tobąale super!
Szonka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a mi dziś w duszy śpiewa Rokiczanka:)
I nawet podzielę się nią z Wami, uwielbiam takie klimaty :DD
https://www.youtube.com/watch?v=IsUxZC9dUgoBeataa25 lubi tę wiadomość
-
Szonka, gratuluje synka!
Faktycznie u nas na wrześniówkach dużo chłopaków. Do mojej wizyty jeszcze tydzień, mam nadzieję, że w końcu się dowiem kto mieszka w moim brzuchu:)
Ja mam dziś dalszy ciąg umieraniaGardło mniej boli, z kaszlem lepiej, ale całą noc męczył mnie zatkany nos i dziś bujam się z katarem i bolącą głową. Jejku, już nie mam sił do tego!
-
mesy wrote:aleksa ja nie wiem co oni z tymi wynikami robią , bo na swoje też musiałam dłużej czekać
grunt , że wsio jest dobrze
mój lekarz nieco powojował i teraz na wyniki u nas genetyczne czeka sie tylko jeden dzienjak pojdzie sie rano, to sa tego samego dnia popołudniu, jak ja byłam o 12 to miałam na drugi dzien
-
Szonka gratulacje
jak wczoraj byłam u gina to wyszła kobitka i pytam się czy już zna płeć, ona mi mówi, że tak - synek, 3 syneknie poszczęściło im się
Justyna14 pomimo, że płaci mi zus to przelew dostaję od firmy, terminowo tak jak wypłata przychodzi. Spodziewam się, że jutro dostanę.