Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane , nie było mnie pół dnia, a tutaj tyle do nadrabiania. Witam nowe mamy trzymam kciuki za nas wszystkie
Dzisiaj zaczęłam 7 tydzień , w poniedziałek pierwsza wizyta, nie mogę się już doczekać
No i wreszcie weekend, jutro mam nadzieję się wyspac i trochę poleniuchowacWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 17:09
nescafe, dba, inessa, Izamelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja schudłam... i pewnie bardziej schudnę bo mam mega mdłości
Ja biorę kwas foliowy i witaminy (jak nie biorę witamin to pojawiają mi się afty, więc jestem na nie skazana), witamin nie biorę codziennie, bo w końcu owoce też są w moim menu
z moim pierworodnym przytyłam 15kg, byłam spuchnięta, woda mi się nagromadziła w organizmie, mam nadzieję, że w tej ciąży też za dużo nie przytyję
Migotka22 mnie teściowa w poprzedniej ciąży też chciała podkarmiać, szczególnie słodyczami, ale słodycze to nie moja bajka i nie udało się jej mnie przekonać do dokarmianiaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 17:11
inessa lubi tę wiadomość
-
staraczka wrote:Bosshhe to ja nawet nie potrafię sobie wyobraźić jak ja będę wyglądać i ile przytuje przy wzroscie 176 i wadze 62 kg
No jak . Jak kobieta w ciazy Potem zrzucisz te ksiazkowe kilogramy ktore wpadna podczas cudownego stanu jakim jest ciaza
staraczka, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dba wrote:Ja schudłam... i pewnie bardziej schudnę bo mam mega mdłości
Ja biorę kwas foliowy i witaminy (jak nie biorę witamin to pojawiają mi się afty, więc jestem na nie skazana), witamin nie biorę codziennie, bo w końcu owoce też są w moim menu
z moim pierworodnym przytyłam 15kg, byłam spuchnięta, woda mi się nagromadziła w organizmie, mam nadzieję, że w tej ciąży też za dużo nie przytyję
Migotka22 mnie teściowa w poprzedniej ciąży też chciała podkarmiać, szczególnie słodyczami, ale słodycze to nie moja bajka i nie udało się jej mnie przekonać do dokarmiania
Ja niestety aldbo stety mdłości nie mam...więc praktycznie cały czas jem:P
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja wam powiem , że jestem strasznie przejęta figurą po nigdy nie miałam problemów i zawsze waga mi się trzymała a teraz obawiam się , że mój cudny czas jedzenia wszystkiego co chce minie po ciąży heheh zresztą i tak się już zaczęłam pilnować NO GŁODNA NIE chodzę , ale jem mniej
inessa lubi tę wiadomość
-
staraczka wrote:ja wam powiem , że jestem strasznie przejęta figurą po nigdy nie miałam problemów i zawsze waga mi się trzymała a teraz obawiam się , że mój cudny czas jedzenia wszystkiego co chce minie po ciąży heheh zresztą i tak się już zaczęłam pilnować NO GŁODNA NIE chodzę , ale jem mniej
Jeżeli nigdy problemów nie miałaś to i pewnie mieć ich nie będziesz:P
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale temat o wadze łał
ostatnio lelarz sie wypowiadał o przybraniu na wadze a wiec mówił,ze powinno sie przytyć w zależnosci jakie kobieta ma BMI im wieksze tym mniej kg powinna przytyć ale góra 25 kg
ja na temat swojej wagi nie wypowiadam sie bo prawie całe życie ważyłam ponizej 50 kg przy wzroscie 1.60 to zawsze byłam chuda a w minionym roku udało mi sie przytyć ale znów po leczeniu zbyt przytyłam wiece teraz musze uważac tzn nie wiem jak bo jem cały czas tak samo a jak przegryzam to owocami albo jakieś chrupki,soczki.
A i ja też pochodze z wielkopolski -
Też się o to martwię, bo mdłości nie mam ale jestem często głodna..i niestety cały czas mam ochotę na pizzę No i generalnie bardziej na wytrawne dania niż na słodkie
A muszę się pilnować bo ważę 65kg przy wzroście 171... boję się przytyć..więc jak już jestem głodna to wcinam albo jogurcik, albo owoc... śniadanie i obiad jem takie jak zawsze... zaczęłam jeść kolację bo wcześniej też nie jadłam kolacji... ale staram się też coś lekkiego jeśćinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya miałam sie nieskromnie pochwalić kupiłam sobie bluzeczke mamusiową nr 1
http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-hit-i3880354612.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 17:28
le'nutka, kark, Paula55 lubią tę wiadomość