Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
witam mnie ten katar wykańcza kolejny dzień, nie chce przejść chole....two:/ ide w poniedziałek znów do mojego lekarza pierwszego kontaktu i niech mi da zwolnienie na drugi tydzień bo ja z tym katarem nie będę do pracy chodzić bo wykańcza mnie w domu jak leże.
a może macie jakieś dobre sposoby na katar? oczywiście naturalne?
jadłam już czosnek, chrzan, cytryne dodaje do każdej herbaty, mam euphorbium, i pije sok z cebuli blee i nic:/ -
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:witam mnie ten katar wykańcza kolejny dzień, nie chce przejść chole....two:/ ide w poniedziałek znów do mojego lekarza pierwszego kontaktu i niech mi da zwolnienie na drugi tydzień bo ja z tym katarem nie będę do pracy chodzić bo wykańcza mnie w domu jak leże.
a może macie jakieś dobre sposoby na katar? oczywiście naturalne?
jadłam już czosnek, chrzan, cytryne dodaje do każdej herbaty, mam euphorbium, i pije sok z cebuli blee i nic:/
Justyna możesz mieć tak jak ja.
Przez burze hormonalną w ciąży może wystąpić taka niespodziewana rzecz jak ciągły katar bez innych objawów. Moja siostra miała tak do samego porodu. Mam nadzieję, że mi minie. Tydzień się już męczę i żadnej poprawy, ale też żadnych innych objawów.inessa, jovi81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jestem jakas pełna entuzjazmu,chce mi się tanczyc z radości,odeszły ode mnie złe myśli,liczy się dla mnie tylko fasolka, z dnia na dzień coraz bliżej kolejnego tygodnia,ledwo się obejrzę i skończy się 1trymestr tylko spać mi się chce.
inessa, le'nutka lubią tę wiadomość
-
justyna14 : tak chyba zrobię, ja tez zrezygnowałam z pracy żeby zajść i donosić ciążę - z jednej strony fajnie a z drugiej ma się za dużo czasu na głupie myśli i zamartwianie się. Nawet koty już nie pomagają. Wierzę że uspokoję się po wizycie u gina w poniedziałek.
Izamelka, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjovi81 wrote:justyna14 : tak chyba zrobię, ja tez zrezygnowałam z pracy żeby zajść i donosić ciążę - z jednej strony fajnie a z drugiej ma się za dużo czasu na głupie myśli i zamartwianie się. Nawet koty już nie pomagają. Wierzę że uspokoję się po wizycie u gina w poniedziałek.
Najważniejszy jest spokój i pozytywne myślenie !! :**
Trzymam mocno kciuki za wyniki bety:)inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa aby nie myśleć o problemach a leże to zapisałam sie na kursy internetowe dla nauczycieli ( nie pracuje obecnie )
A co do ciazy to my też prawie 2 lata sie staralismy i własnie skończyliśmy kontakty z lekarzami a rok temu zaczeliśmy starania o adopcje i teraz na wiosne mieliśmy przejsc szkolenie o adopcje a tu taki Mały Wielki Cud
dziewczyny szukajcie samych pozytywnych stron ciaży to dużo pomaga a nasze podejscie jest bardzo ważne bo nasze dzieci już czująkark lubi tę wiadomość
-
kochane a czytałyście o hipnoporodzie? nie jest to oczywiscie zadna mega hinoza i kobieta rodzaca wie wszystko co sie dzieje wokół niej ale nie odczuwa tak bólu bo jest zrelaksowana ja bym to porownala do medytacji :)my z mężem wybieramy się może w marcu do warszawy na kurs polecam wszystkim, zaszkodzić nie zaszkodzi a może poród będzie przyjemniejszy poczytajcie o tym
inessa lubi tę wiadomość
-
Hej:)
Witam się i ja jako Wrześnióweczka 2014:D Wczoraj zrobiłam dwa testy i oba pozytywne, termin według OM na 28.09.2014 )Patu, Izamelka, justyna14, inessa, le'nutka, akuszerka89, JagoodkaK, zoi lubią tę wiadomość
Fi-Bu - Filcowe buciki z filcu dla niemowląt
https://www.facebook.com/pages/Fi-Bu/471849152897171?fref=ts -
Bubbles24 wrote:Hej:)
Witam się i ja jako Wrześnióweczka 2014:D Wczoraj zrobiłam dwa testy i oba pozytywne, termin według OM na 28.09.2014 )
Gratuluje i witam! wreszcie młodsza ciąża od mojej
a mnie przeziębienie łąpie. tylko gardło boli i nieco wyzsza temperatura ale pije sok malinowy, cytryny i zrobiła syrop z cebuli, mam nadzieje, ze rozgonie zanim będzie cos silnieszegoinessa lubi tę wiadomość
-
AgaM. wrote:dziewczyny, zrobiłam dzis betę : 13.01 było 2300, a dziś jest 10400, myslicie że ok???
Bardzo ok przyrost prawidłowy. Minimum prawiłowego przyrostu w ciągu 48 h to 66%. zazwyczaj to ok 100. u Ciebie to nawet ponad 100 więc superIzamelka, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam nowe dziewczyny
Hela pytałaś czemu biorę tyle progesteronu ... no więc ja mam ciążę uzyskaną metodą in vitro ...miałam poprzez punkcję pobierane jajeczka i u mnie jest taki problem , że nie mam ciałka żółtego z pękniętego pęcherzyka jak to zazwyczaj się na naturalnym cyklu.. dlatego muszę brać progesteron w zamian , żeby ciążę podtrzymać póki nie będzie odpowiadało za nią łożysko bo jak będzie łożysko to już nie będę musiała brać tyle lekówinessa lubi tę wiadomość