Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjustysia90 wrote:W którym tygodniu jesteś?Mi już bóle ustąpiły, w końcu tak silne nie były.
ja jestem chyba jakos w 5t5d mnie lapie bol na wieczor lub jak cos porobie np sprzatam czy cos... ale tez nie boli jakos nie wiadomo jak tylko tak umiarkowanieinessa lubi tę wiadomość
-
Fipsik- ja nie wymiotuje, w żadnej ciąży mi sie nie zdarzało. Tylko mnie muli od rana, ale to wszystko. No i brzuch mnie boli i cycy.
justysia- ja jestem z okolic wrocka
iwo- a bierzesz coś? lutke czy dupka.?
AnkaK- jesteśmy na tym samym etapie Kiedy miałaś ostatnią @ i owu?inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emalia82 ostatnia @ mialam 13 grudnia no a zajsc w ciaze moglam od 23 do 29 chyba cos kolo tego ale wszystko sie zgadza:) no to fajnie a na kiedy masz doklandnie termin?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 11:57
Izamelka, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnkaK- też miałam ostatnią 13,12 a owu byłana bank 25,12 (13dc). Termin jak na razie wyznaczony przez owuf mam na 17 września :)Kiedy masz wizyte? Ja już chodzę jak na szpilkach bo mam na wtorek
-
nick nieaktualnyWitajcie !!
Ja też z przyjemnością mogę dopisać się do wrześniowych mamusiek !!
Mój termin wg OM 15.09.2014 r
Dziewczyny powiedzcie czy wy maciem jakieś objawy ?
Bo powiem szczerze że oprócz bolących piersi i kłucia janików to mnie teraz nie jest nic
Na początku bolała mnie strasznie głowa ale to tylko kilka pierwszych dni ...inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFipsik wrote:Kurczę, dziewczyny. Nie ma w objawach wymiotów, są tylko mdłości do zaznaczenia. Czy któraś z Was wymiotowała?
U mnie w pierwszej ciąży zero mdłości, za to 6-14tc wymiotowałam kilka razy dziennie, tak nagle, z zaskoczenia, czasem nawet w sklepie.
Też mnie to zastanawia czemu w objawach nie ma wymiotów...
Dziewczyny, a któraś z Krakowa albo okolic jest ?Izamelka, Fipsik, inessa lubią tę wiadomość
-
Izamelka wrote:Witajcie !!
Ja też z przyjemnością mogę dopisać się do wrześniowych mamusiek !!
Mój termin wg OM 15.09.2014 r
Dziewczyny powiedzcie czy wy maciem jakieś objawy ?
Bo powiem szczerze że oprócz bolących piersi i kłucia janików to mnie teraz nie jest nic
Na początku bolała mnie strasznie głowa ale to tylko kilka pierwszych dni ...
ja mam podobnie jak Ty oprocz bolacych cyckow i klucia jajnikow nic no sorki jeszcze czesto musze do lazienki bieegac a tak to luzik:)Izamelka, inessa lubią tę wiadomość
-
Emalia82 wrote:AnkaK- też miałam ostatnią 13,12 a owu byłana bank 25,12 (13dc). Termin jak na razie wyznaczony przez owuf mam na 17 września :)Kiedy masz wizyte? Ja już chodzę jak na szpilkach bo mam na wtorek
-
nick nieaktualnyAnkaK wrote:Witaj witaj na pokładzie:)
ja mam podobnie jak Ty oprocz bolacych cyckow i klucia jajnikow nic no sorki jeszcze czesto musze do lazienki bieegac a tak to luzik:)
Do łazienki to i ja też ! haha zapomniałam o tym
a jak się ogólnie czujesz ? ?
trochę czasu przed nami ale mam nadzieje że będzie on bardzo spokojnyAnkaK, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnkaK wrote:no ja kurcze czekam az lekarz do ktorego sie wybieram wroci z urlopu i bede do niego dzwonic ale szczerze to juz nie moge sie doczekac:)
Anka ! Ja muszę czekać do końca miesiąca bo mój akurat też na urlopie !
to sobie wybrali czas na odpoczynek :DAnkaK lubi tę wiadomość