X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale wiecie ja przed stymulacjami ważyłam 58 kg więc obawiam się , że teraz efekty po tej stymulacji zrobią się okropne :P inesaa moje BMI wynosi 20 i mam nadzieję , ze tak pozostanie :P

Migotka no nie wolno się przegrzewać tak samo kąpiel max 10 min w wodzie można posiedzieć ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 17:32

inessa lubi tę wiadomość

• Migotka22 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    a miałam sie nieskromnie pochwalić kupiłam sobie bluzeczke mamusiową :P nr 1
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-hit-i3880354612.html

Koszulka jest prześliczna <3

inessa lubi tę wiadomość

relganlikx65a1ud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    Też się o to martwię, bo mdłości nie mam ale jestem często głodna..i niestety cały czas mam ochotę na pizzę ;) No i generalnie bardziej na wytrawne dania niż na słodkie ;)

A muszę się pilnować bo ważę 65kg przy wzroście 171... boję się przytyć..więc jak już jestem głodna to wcinam albo jogurcik, albo owoc... śniadanie i obiad jem takie jak zawsze... zaczęłam jeść kolację bo wcześniej też nie jadłam kolacji... ale staram się też coś lekkiego jeść :)

Kochana ale jedz co chcesz naprawde można pgladajcie program O,Matko na
    tvn style prowadzi Bosacka jest naprawde dobry dla kobiet wciazy wczoraj wypowiadał sie profesor na temat jedzenia co można a co nie i mozna wszystko ale z umiarem a no i proszą pić wode przynajmniej 1,5 ltra na dzień oprócz herbatek a soki np pomarańczowy jedną szklaneczke bo soki mają bardzo dużo kalorii.

• verynice Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-hit-i3880354612.html

Śliczne ;) ja sobie kupię taką na wiosnę-lato jak już bez kurtek się będzie chodziło :)

inessa lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa koszulka czad ! :D
    a co do soków to ja nigdy nie piłam bo mi jakoś nie smakowały :P a wodę piję już chyba od 2 lat , ale wcześniej gazowaną tylko a teraz przerzuciłam się na niegazowaną :)

inessa lubi tę wiadomość

• Migotka22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka wrote:
    No ale wiecie ja przed stymulacjami ważyłam 58 kg więc obawiam się , że teraz efekty po tej stymulacji zrobią się okropne :P inesaa moje BMI wynosi 20 i mam nadzieję , ze tak pozostanie :P

Migotka no nie wolno się przegrzewać tak samo kąpiel max 10 min w wodzie można posiedzieć ...

No i właśnie to chyba będzie moja najgorsza zmora...bo ja jestem bardzo ciepłolubna:D
    Uwielbiam przytulać się do kaloryfera, a kąpiel to najlepiej we wrzątku:P

inessa lubi tę wiadomość

relganlikx65a1ud.png
  • nescafe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Ta z tym bzyczkiem w lisciu jest fajna ;)

inessa lubi tę wiadomość

• verynice Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo mało piłam przed ciążą... a teraz ciągle chce mi się pić :)

A powiedzcie mi, czy można pić kawę (rozpuszczalną, z jednej łyżeczki z mlekiem)? I co z zieloną herbatą? Bo też ją lubię ;)

inessa lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:

A powiedzcie mi, czy można pić kawę (rozpuszczalną, z jednej łyżeczki z mlekiem)? I co z zieloną herbatą? Bo też ją lubię ;)

co do kawy jedni lekarze mówią ,że tak inni , że nie .. mój powiedział , że jedna dziennie mała nie zaszkodzi... choć ja i tak pijam tylko jak emek ma wolne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 17:39

inessa lubi tę wiadomość

• Migotka22 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja słyszałam, że zielonej herbaty nie wolno, ale nie jestem pewna...
    A kawę taką słabiutką można, ale należy ograniczyć do minimum..

inessa lubi tę wiadomość

relganlikx65a1ud.png
  • nescafe Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:

Ja pije kawe ;) Z ranca jenda filizanke , ale taka wlasnie bardzo slabiutka ;)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do picia kawy powiedziano,ze można pić góra dwie filiżanki.
    wode wysokomineralizowaną najlepiej bo kobieta wciaży potrzebuje dużo minerałów :)
    zielonej herbaty nie zaleca sie tak samo jak podczas staranek,
    a kapiele byle nie w gorącej wodzie i niedługo.
    Dziewczyny radzą brać prysznic i naprzemnian zimna,ciepła woda :)

• verynice Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę zapisać wszstkie pytania do nowej ginekolog ;) Bo zapomnę do 29 stycznia :D

inessa lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A od kiedy zacząć smarowanie jakimiś balsamami przeciwko rozstępom? Czy co jest najlepsze? :) Oliwka? Balsam?

inessa lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WIecie,ze nasze wykresy ne belly można już udostepnić no i super jest ta lista :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    A od kiedy zacząć smarowanie jakimiś balsamami przeciwko rozstępom? Czy co jest najlepsze? :) Oliwka? Balsam?

Moim zdaniem oliwka bo najlepiej nawilża ! dobrze , że przypomniałaś bo muszę sobie kupić :)

inessa lubi tę wiadomość

• Migotka22 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę od was :P
    Jadę po męża...módlcie się żebym w żadną zaspę nie wjechała:P

inessa lubi tę wiadomość

relganlikx65a1ud.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    WIecie,ze nasze wykresy ne belly można już udostepnić no i super jest ta lista :)
    Gdzie to ? daj linka ;>

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    dziewczyny z 35 + polecają właśnie ten prysznic oraz oliwke najlepiej ze słodkich migdałów :) na rozstepy a i najlepiej jak najwcześniej zaczac smarowac sie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 17:42

Izamelka lubi tę wiadomość

• verynice Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakoś ciąglę nie mogę przejść z wykresu na Ovu na wykres z Belly ;D jak uzupełniam to właśnie ten na ovu...bez sensu :D

inessa, zoi lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
‹‹ 62 63 64 65 66 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ