Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ale wiecie ja przed stymulacjami ważyłam 58 kg więc obawiam się , że teraz efekty po tej stymulacji zrobią się okropne inesaa moje BMI wynosi 20 i mam nadzieję , ze tak pozostanie
Migotka no nie wolno się przegrzewać tak samo kąpiel max 10 min w wodzie można posiedzieć ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 17:32
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyverynice wrote:Też się o to martwię, bo mdłości nie mam ale jestem często głodna..i niestety cały czas mam ochotę na pizzę No i generalnie bardziej na wytrawne dania niż na słodkie
A muszę się pilnować bo ważę 65kg przy wzroście 171... boję się przytyć..więc jak już jestem głodna to wcinam albo jogurcik, albo owoc... śniadanie i obiad jem takie jak zawsze... zaczęłam jeść kolację bo wcześniej też nie jadłam kolacji... ale staram się też coś lekkiego jeść
Kochana ale jedz co chcesz naprawde można pgladajcie program O,Matko na
tvn style prowadzi Bosacka jest naprawde dobry dla kobiet wciazy wczoraj wypowiadał sie profesor na temat jedzenia co można a co nie i mozna wszystko ale z umiarem a no i proszą pić wode przynajmniej 1,5 ltra na dzień oprócz herbatek a soki np pomarańczowy jedną szklaneczke bo soki mają bardzo dużo kalorii.
-
inessa wrote:a miałam sie nieskromnie pochwalić kupiłam sobie bluzeczke mamusiową nr 1
http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-hit-i3880354612.html
Śliczne ja sobie kupię taką na wiosnę-lato jak już bez kurtek się będzie chodziłoinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
staraczka wrote:No ale wiecie ja przed stymulacjami ważyłam 58 kg więc obawiam się , że teraz efekty po tej stymulacji zrobią się okropne inesaa moje BMI wynosi 20 i mam nadzieję , ze tak pozostanie
Migotka no nie wolno się przegrzewać tak samo kąpiel max 10 min w wodzie można posiedzieć ...
No i właśnie to chyba będzie moja najgorsza zmora...bo ja jestem bardzo ciepłolubna:D
Uwielbiam przytulać się do kaloryfera, a kąpiel to najlepiej we wrzątku:Pinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyverynice wrote:Ja bardzo mało piłam przed ciążą... a teraz ciągle chce mi się pić
A powiedzcie mi, czy można pić kawę (rozpuszczalną, z jednej łyżeczki z mlekiem)? I co z zieloną herbatą? Bo też ją lubię
co do kawy jedni lekarze mówią ,że tak inni , że nie .. mój powiedział , że jedna dziennie mała nie zaszkodzi... choć ja i tak pijam tylko jak emek ma wolne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 17:39
inessa lubi tę wiadomość
-
verynice wrote:Ja bardzo mało piłam przed ciążą... a teraz ciągle chce mi się pić
A powiedzcie mi, czy można pić kawę (rozpuszczalną, z jednej łyżeczki z mlekiem)? I co z zieloną herbatą? Bo też ją lubię
Ja pije kawe Z ranca jenda filizanke , ale taka wlasnie bardzo slabiutka
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do picia kawy powiedziano,ze można pić góra dwie filiżanki.
wode wysokomineralizowaną najlepiej bo kobieta wciaży potrzebuje dużo minerałów
zielonej herbaty nie zaleca sie tak samo jak podczas staranek,
a kapiele byle nie w gorącej wodzie i niedługo.
Dziewczyny radzą brać prysznic i naprzemnian zimna,ciepła woda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyverynice wrote:A od kiedy zacząć smarowanie jakimiś balsamami przeciwko rozstępom? Czy co jest najlepsze? Oliwka? Balsam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 17:42
Izamelka lubi tę wiadomość