X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • hela Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej mi to nawet przez mysl nie przeszlo jak maly jest umiejscowiony ;) znam rowniez przypadki ze maluszki obrocily sie w ostatnich tygodniach :) wiec spokojnie :)

dzis wizyta o 16:30 trzymajcie kciuki! musze sobie spisac moje milion pytan do lekarza ;)

aswalda, aleksa.wawa, verynice, Karolaaa91 lubią tę wiadomość

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela trzymamy! i to bardzo mocno :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina - super zakupy! Wszystko śliczne. Mam też taką torbę termiczną na butelkę ale niebieską. Jest z nią tylko mały problem bo butelka Tommee Tippee w nią nie wchodzi :P Za to mąż już sprawdził, że piwo wchodzi więc jak coś to na wycieczki bedzie mógł zabrać schłodzone piwo, a młodemu kupimy nową :P

Kaarolina, justyna14, aswalda, verynice lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    dzis wizyta o 16:30 trzymajcie kciuki! musze sobie spisac moje milion pytan do lekarza ;)

Trzymam kciuki i czekam na wieści :P

• hela Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochane za wsparcie! bedzie dobrze musi byc :)

karolina ale sie obkupilas, tzn malego Krzysia :) ja chyba tez znalazlam swoje lozeczko uzywane z szuflada za 150zl dzisiaj maja moi rodzice jechac ogladac i jak cos to biora ;) dobra firma Gluck, ponoc solidnie zrobione :)
    o takie o:
    6qy542.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 12:14

aswalda, aleksa.wawa, verynice, Kaarolina, Nelus, kark lubią tę wiadomość

64xp62y.png
  • aswalda Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) u mnie noc koszmarna :/ jakaś biegunka mnie dopadła na szczęście jednorazowa..

Gratuluję wizyt :)
    Brzuszki macie śliczne :)
    Kaarolina super, że Cię wypuścili, śliczne rzeczy :)
    Też jestem za porodem SN. Natomiast co będzie to się jeszcze okaże, ponieważ po pierwsze mam ten rozszczep kręgosłupa, na razie mi nie doskwiera, ale podczas porodu może się odezwać. Po drugie mam źle zbudowane spojenie łonowe i już zasłania mi kanał rodny i prawdopodobnie się nie cofnie do porodu... Po trzecie do tego wszystkiego mam paciorkowca, wiem, że można podać antybiotyki matce i dziecku i będzie ok. Najbardziej się boję, że zacznę rodzić a dziecko się zablokuje :(

A to apartament Synusia
    2mht1ef.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 12:31

aleksa.wawa, verynice, Kaarolina, Patu, Gosia19, Karolaaa91, Io, kark lubią tę wiadomość

Kolejna Córcia Majeczka <3 preg.png
    Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    Dziekuje kochane za wsparcie! bedzie dobrze musi byc :)

karolina ale sie obkupilas, tzn malego Krzysia :) ja chyba tez znalazlam swoje lozeczko uzywane z szuflada za 150zl dzisiaj maja moi rodzice jechac ogladac i jak cos to biora ;) dobra firma Gluck, ponoc solidnie zrobione :)
    o takie o:
    6qy542.jpg

Hela fajne te lozeczko, ale dziewczyny zwracaly uwage ze lepsze jest z pokrywą szuflady i faktycznie tez zaczelam na to zwracac uwage i wynalazlam takie jak mi w 100 % odpowiada. Nie wiem czy planujesz kupowac monitor oddechu bo jesli tak to lepiej sie zda takie z szufladą i pokrywą bo na nią sie kladzie ten detektor podobno...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja upatrzylam sobie takie :)
    29errbr.jpg
    sy5tvs.jpg

aswalda, Gosia19, verynice, Kaarolina, Ewi25 lubią tę wiadomość

• aswalda Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    detektor to pod materacyk, bo musi się dotykać materaca. ja mam bez szuflady łóżeczko też używane :) zastanawiam się czy nie odświeżyć. chyba można lakierem bezołowiowym??

Córcia Natalia <3
    age.png
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazlam tez dosyc tani materacyk lateksowy polskiego producenta, ale mam opory bo ta cena jest naprawde niska jak na lateks :/

http://allegro.pl/materac-lateksowy-60x120-ochraniacz-gratis-super-i4218105343.html
    Znacie sie na tym?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 13:01

Kaarolina lubi tę wiadomość

• verynice Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się znowu pochwalę ;)

Sukieneczka z naprasowanką "Marcel" :D
    294057p.jpg

I apartament Marcelka przodem + leniwy pies :)
    aonk7p.jpg

I bokiem :D
    2njlzc7.jpg

aswalda, aleksa.wawa, Gosia19, Karolaaa91, Kaarolina, Ewi25, Io, Beataa25, Nelus, Patu, kark, assantea, mycha89 lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • aswalda Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksa.wawa wrote:
    Znalazlam tez dosyc tani materacyk lateksowy polskiego producenta, ale mam opory bo ta cena jest naprawde niska jak na lateks :/

http://allegro.pl/materac-lateksowy-60x120-ochraniacz-gratis-super-i4218105343.html
    Znacie sie na tym?
    wypasiony :) ja chyba kupię G-P-K chociaż różne opinie o nim

Córcia Natalia <3
    age.png
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aswalda wrote:
    wypasiony :) ja chyba kupię G-P-K chociaż różne opinie o nim

tez myslalam o G-P-K ale wszedzie gadaja ze lateksowy to wypas i stwierdzilam ze dziecku nie bede zalowac :)

aswalda lubi tę wiadomość

• deidre Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksa.wawa wrote:

Znacie sie na tym?

Hej Aleksa,

ten materacyk jest taki tani, bo ma tylko 2-3 cm (tak na oko oceniam) warstwę lateksu, a pod nią jest gruba warstwa zwykłej taniej pianki.

Te droższe materacyki lateksowe są całe z lateksu.

kark lubi tę wiadomość

v50lkjv.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksa.wawa wrote:

Znacie sie na tym?

Fajny materacyk i jak na materacyk to nie jest znowu taki tani w sam raz i jeszcze ma nakrycie pcv które bardzo sie przydaje i polecam wszystkim kupić bo dzieciom zawsze coś wyleci z tej pieluszki :)

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no faktycznie tanio jak na lateksowy materac ja szukalam to 250zl minimum trzeba dac :/

co do pokrywy na szuflade, maz przymocuje mi cineką plyte pilsniowa pod lozeczko wiec na jedno wyjdzie ;) tym akurat sie nie martwie a nie bede placic 200zl za to ze jest pokrywa ;) a nad detektorem oddechu jeszcze sie zastanawiam bo sa za i przeciw wiec mam dylemat ;)

64xp62y.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksa fajne lozeczko, ja widzialam duzo fajny z warszawy ale nie oplacalo sie wysylac a jechac to juz w ogole ;) wiec szukalam czegos w okolicy... noi w kolorze buku, olchy bo takie mam meble ;)

64xp62y.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja dziś się męcze nad pracą dyplomową strasznie mi się nie chce za nią brać...
    Przed chwilą widziałam którejś z was wpis o termoforze z pestek wiśni chyba Gosi19? ale teraz nie mogę go znaleźć. Też się zastanawiam nad kupnem takiego chociaż ja oglądałam w kształcie takiej małej poduszeczki. Wydaje się to być ciekawe rozwiązanie.
    Kaarolina super że Cię wypuścili. Oglądałam twoje allegrowe zdobycza i kilka rzeczy też podobnych kupiłam, teraz czekam na dostawę:) ależ to są przyjemne zakupy.
    Verenice sukienka jest super:) wystrzałowo w niej wyglądasz:)

verynice lubi tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deidre wrote:
    Hej Aleksa,

ten materacyk jest taki tani, bo ma tylko 2-3 cm (tak na oko oceniam) warstwę lateksu, a pod nią jest gruba warstwa zwykłej taniej pianki.

Te droższe materacyki lateksowe są całe z lateksu.

Dokładnie tak samo pomyślałam, że on oszukany jest. Cienka warstwa jest lateksu a reszta to jakiś badziew niewiadomego pochodzenia. Więc ja bym tego nie kupiła.

relg4z17djzzyjqt.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verenice szalejesz z tymi ciążowymi koszulkami, a apartament Marcela zacny :-)

verynice lubi tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
‹‹ 633 634 635 636 637 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ