Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ojej mi to nawet przez mysl nie przeszlo jak maly jest umiejscowiony
znam rowniez przypadki ze maluszki obrocily sie w ostatnich tygodniach
wiec spokojnie
dzis wizyta o 16:30 trzymajcie kciuki! musze sobie spisac moje milion pytan do lekarzaaswalda, aleksa.wawa, verynice, Karolaaa91 lubią tę wiadomość
-
Karolina - super zakupy! Wszystko śliczne. Mam też taką torbę termiczną na butelkę ale niebieską. Jest z nią tylko mały problem bo butelka Tommee Tippee w nią nie wchodzi
Za to mąż już sprawdził, że piwo wchodzi więc jak coś to na wycieczki bedzie mógł zabrać schłodzone piwo, a młodemu kupimy nową
Kaarolina, justyna14, aswalda, verynice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje kochane za wsparcie! bedzie dobrze musi byc
karolina ale sie obkupilas, tzn malego Krzysiaja chyba tez znalazlam swoje lozeczko uzywane z szuflada za 150zl dzisiaj maja moi rodzice jechac ogladac i jak cos to biora
dobra firma Gluck, ponoc solidnie zrobione
o takie o:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 12:14
aswalda, aleksa.wawa, verynice, Kaarolina, Nelus, kark lubią tę wiadomość
-
Witam
u mnie noc koszmarna
jakaś biegunka mnie dopadła na szczęście jednorazowa..
Gratuluję wizyt
Brzuszki macie śliczne
Kaarolina super, że Cię wypuścili, śliczne rzeczy
Też jestem za porodem SN. Natomiast co będzie to się jeszcze okaże, ponieważ po pierwsze mam ten rozszczep kręgosłupa, na razie mi nie doskwiera, ale podczas porodu może się odezwać. Po drugie mam źle zbudowane spojenie łonowe i już zasłania mi kanał rodny i prawdopodobnie się nie cofnie do porodu... Po trzecie do tego wszystkiego mam paciorkowca, wiem, że można podać antybiotyki matce i dziecku i będzie ok. Najbardziej się boję, że zacznę rodzić a dziecko się zablokuje
A to apartament Synusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 12:31
aleksa.wawa, verynice, Kaarolina, Patu, Gosia19, Karolaaa91, Io, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhela wrote:Dziekuje kochane za wsparcie! bedzie dobrze musi byc
karolina ale sie obkupilas, tzn malego Krzysiaja chyba tez znalazlam swoje lozeczko uzywane z szuflada za 150zl dzisiaj maja moi rodzice jechac ogladac i jak cos to biora
dobra firma Gluck, ponoc solidnie zrobione
o takie o:
Hela fajne te lozeczko, ale dziewczyny zwracaly uwage ze lepsze jest z pokrywą szuflady i faktycznie tez zaczelam na to zwracac uwage i wynalazlam takie jak mi w 100 % odpowiada. Nie wiem czy planujesz kupowac monitor oddechu bo jesli tak to lepiej sie zda takie z szufladą i pokrywą bo na nią sie kladzie ten detektor podobno... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnalazlam tez dosyc tani materacyk lateksowy polskiego producenta, ale mam opory bo ta cena jest naprawde niska jak na lateks
http://allegro.pl/materac-lateksowy-60x120-ochraniacz-gratis-super-i4218105343.html
Znacie sie na tym?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 13:01
Kaarolina lubi tę wiadomość
-
aleksa.wawa wrote:Znalazlam tez dosyc tani materacyk lateksowy polskiego producenta, ale mam opory bo ta cena jest naprawde niska jak na lateks
http://allegro.pl/materac-lateksowy-60x120-ochraniacz-gratis-super-i4218105343.html
Znacie sie na tym?ja chyba kupię G-P-K chociaż różne opinie o nim
-
nick nieaktualny
-
aleksa.wawa wrote:Znalazlam tez dosyc tani materacyk lateksowy polskiego producenta, ale mam opory bo ta cena jest naprawde niska jak na lateks
Znacie sie na tym?
Hej Aleksa,
ten materacyk jest taki tani, bo ma tylko 2-3 cm (tak na oko oceniam) warstwę lateksu, a pod nią jest gruba warstwa zwykłej taniej pianki.
Te droższe materacyki lateksowe są całe z lateksu.kark lubi tę wiadomość
-
Znacie sie na tym?
Fajny materacyk i jak na materacyk to nie jest znowu taki tani w sam raz i jeszcze ma nakrycie pcv które bardzo sie przydaje i polecam wszystkim kupić bo dzieciom zawsze coś wyleci z tej pieluszki -
no faktycznie tanio jak na lateksowy materac ja szukalam to 250zl minimum trzeba dac
co do pokrywy na szuflade, maz przymocuje mi cineką plyte pilsniowa pod lozeczko wiec na jedno wyjdzietym akurat sie nie martwie a nie bede placic 200zl za to ze jest pokrywa
a nad detektorem oddechu jeszcze sie zastanawiam bo sa za i przeciw wiec mam dylemat
-
Hej dziewczyny. Ja dziś się męcze nad pracą dyplomową strasznie mi się nie chce za nią brać...
Przed chwilą widziałam którejś z was wpis o termoforze z pestek wiśni chyba Gosi19? ale teraz nie mogę go znaleźć. Też się zastanawiam nad kupnem takiego chociaż ja oglądałam w kształcie takiej małej poduszeczki. Wydaje się to być ciekawe rozwiązanie.
Kaarolina super że Cię wypuścili. Oglądałam twoje allegrowe zdobycza i kilka rzeczy też podobnych kupiłam, teraz czekam na dostawęależ to są przyjemne zakupy.
Verenice sukienka jest super:) wystrzałowo w niej wyglądasz:)verynice lubi tę wiadomość
-
deidre wrote:Hej Aleksa,
ten materacyk jest taki tani, bo ma tylko 2-3 cm (tak na oko oceniam) warstwę lateksu, a pod nią jest gruba warstwa zwykłej taniej pianki.
Te droższe materacyki lateksowe są całe z lateksu.
Dokładnie tak samo pomyślałam, że on oszukany jest. Cienka warstwa jest lateksu a reszta to jakiś badziew niewiadomego pochodzenia. Więc ja bym tego nie kupiła.