Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny, a czy te, które nie przechodziły toxo też w tym roku zamierzają korzystać z grilla? Grillowanie niestety nie zabija tego pierwotniaka:/ Ja się boje i postanowiłam, że w tym sezonie tylko warzywa grillowane:(3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
nick nieaktualnyOczywiście trzeba uważać, ale nie dajmy się zwariować. Jajka oczywiście myję, deskę mam jedną do ryb i mięsa i zawsze ją wyparzam, camemberty i fety wręcz pożeram. Jem też gotowe mieszanki sałat np. z roszponką, a na lody też mam straszliwą ochotę. I jakoś się tym nie przejmuję, a pozatym trzeba wziąć pod uwagę że jak na jednego coś takiego działa to nie zawsze też może to zadziałać na nas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 15:30
-
Dziewczyny a będziecie wyprawiać baby shower, po polskiemu bociankowe? Ja się zastanawiam nad koedukacyjnym przyjęciem, a nie tylko dla samych kobiet. Jakiegoś grilla zrobić w ogródku dla znajomych, zrobić dekorację, tort w kształcie wózka, itp. Ale nie wiem z jaką opinią to się spotka
Beataa25, Karolaaa91 lubią tę wiadomość
-
Fipsik ja nie bede robic tego typu imprezy. Zreszta pierwszy raz o tym slysze
mam do was glupie pytanie ale.nie wiempowiedzcie mi czy na posiew moczu i ogolne badanie moczu probke oddaje w jednym pojemniku czy w dwoch ?
betina89 lubi tę wiadomość
-
szonka - mocz na posiew robi się prawidłowo w ten sposób, że siusia się do jałowego pojemnika, wkłada do tego nakrętkę z płytką do hodowli bakterii, kilka razy się przekręca, odkręca, wylewa mocz i z powrotem zakręca. A na mocz zwykły to po prostu daje się mocz do analizy, więc potrzeba dwa pojemniczki:)
Szonka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFipsik wrote:Dziewczyny a będziecie wyprawiać baby shower, po polskiemu bociankowe? Ja się zastanawiam nad koedukacyjnym przyjęciem, a nie tylko dla samych kobiet. Jakiegoś grilla zrobić w ogródku dla znajomych, zrobić dekorację, tort w kształcie wózka, itp. Ale nie wiem z jaką opinią to się spotka
Wg mnie takie bociankowe to super sprawaPaula55 lubi tę wiadomość
-
Też się nad tym baby shower zastanawiałam ale tylko dla babeczek
niestety jeżeli będę rodzić tutaj w Szwecji to to odpada bo większość znajomych w Polsce jest, mam tutaj przyjaciółkę ale akurat przed moim porodem będzie wyjeżdżać do Pl.
Ale moim zdaniem pomysł super:) -
No to meldujemy się po drugiej wizycie
Typowo "dla przyjemności"
USG było robione głównie dla męża, który rano nie mógł być na USG w szpitalu
Więc skoro o przyjemnościach mowa to przejdę od razu do sedna sprawy - zdjęć z USG
No i na koniec najlepsze - to co mój synek najchętniej pokazuje
generalnie on woli pokazywać pisiorka niż buźkęBeataa25, Szonka, Ewi25, Fipsik, Paula55, stardust87, Nelus, kark, Kaarolina, Io, betina89, akuszerka89, Zaczarowana, Gosia19, Karolaaa91, JagoodkaK, madiiiii, le'nutka, aswalda lubią tę wiadomość
-
akuszerka89 wrote:szonka - mocz na posiew robi się prawidłowo w ten sposób, że siusia się do jałowego pojemnika, wkłada do tego nakrętkę z płytką do hodowli bakterii, kilka razy się przekręca, odkręca, wylewa mocz i z powrotem zakręca. A na mocz zwykły to po prostu daje się mocz do analizy, więc potrzeba dwa pojemniczki:)
kurcze a kupiłam w aptece pojemnik na posiew i on nie ma nakrętki z płytką, tylko taki zwykły pojemnik tylko szczelnie zapakowany. To myslisz, ze taki się nie nadaje ? -
Verynice ale slodki maluszek, armatka tez wystrzalowa
przynajmniej masz pewnosc ze to chlopiec!!!
Jesli chodzi o baby shower to w kanadzie jest to bardzo popularne ale taka impreze wyprawia ktos z przyjaciol lub z rodziny a nie my sami. Moj ukochany mowi ze ma cicha nadzieje ze jego brat pomysli (ja tu nie mam nikogo) ale jesli nie to plakac nie bedziemyjego przyjaciel kilka mies temu jak wyprawil baby shower to nic nie musial kupowac Bo dostali wszystko lacznie z wozkiem... nie wiem czy chcialabym zeby ktos za mnie wybieral takie wazne rzeczy!
verynice lubi tę wiadomość