Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry mamusie!
Stardust - to jest huśtawka hybrydowa Bright Startstaka jak ta http://allegro.pl/bright-starts-hustawka-hybrydowa-lew-11kg-i4232645705.html tylko ja mam nie z lewkiem a ze słonikiem
W ogóle to na 11:30 jadę do szpitala na USG i ostatnią rozmowę z genetykiem a na 15:30 mam wizytę prywatnie i USG już 3d/4dAle to będzie piękny dzień!!!
Paula55, Kaarolina, aswalda lubią tę wiadomość
-
Verynice ja dalej przezywam ta hustawke haha
Ale piekny dzien cie czekausg 4d to piekne przezycie bo nie dosc ze zobaczysz tak realnie swoje dziecko to jeszcze naprawde wiele rzeczy moga wykryc (choc tego wam nie zycze)
Ciesz sie tym dniem kochana i oczywiscie dawaj znac i pochwal sie fociami
Ale u mnie daje sloncem po oknachjak bedzie taka piekna pogoda to popoludniu wyciagam mojego na spacer
-
Paula55 wrote:Verynice ja dalej przezywam ta hustawke haha
Ale piekny dzien cie czekausg 4d to piekne przezycie bo nie dosc ze zobaczysz tak realnie swoje dziecko to jeszcze naprawde wiele rzeczy moga wykryc (choc tego wam nie zycze)
Ciesz sie tym dniem kochana i oczywiscie dawaj znac i pochwal sie fociami
Ale u mnie daje sloncem po oknachjak bedzie taka piekna pogoda to popoludniu wyciagam mojego na spacer
Powiem Ci kochana że ja wczoraj zasnąć nie mogłam z radości, że kupiliśmy tą huśtawkęi rano wstałam, zobaczyłam ją w pokoju Marcela i normalnie tak sie uśmiechnęłam, że szok!
Co do USG 3D/4D to moja lekarka już na dwóch wizytach mi takie robiłaBo to jest normalna wizyta, nie zapisywałam się specjalnie na 3d
Ajjj już chcę wyjść z domu na to piękne słońce i Wam mamusię też nakazuję dzisiaj wykorzystać pogodę w 100%! Ja już mojemu mężowi powiedziałam, że po wizycie jedziemy na pyszne lody z bitą śmietaną! -
Dzień dobry dziewczynki
Ja dziś od rana z bolącym gardłem
wczoraj pośmigałam głupia boso po ogrodzie i teraz mam. No cóż, do śniadania herbata z cytryną i miodem i może przejdzie
A dzień dziś piękny, choć beznadziejny, bo mąż na cały dzień na szkolenie pojechał
Wiem wiem, niektóre z Was swoich mężów/niemężów tygodniami nie widzą, ale jak my jesteśmy bez przerwy razem, bo mąż pracuje w domu (obok domu), to jakoś tak dziwnie jak nagle go nie ma..
Dobra, bez lamentów. -
Kaarolina wrote:Dzien dobry Mamusie
Ja wlasnie sie zbieram i w tak piekna pogode jade nad morze..
Udanych wizyt i oczywiscie udanego dnia zyczeJa się wybieram 5 czerwca. Taką mamy tradycję z mężem od chyba 5 lat, że mnie zawsze w moje urodziny zabiera na jeden dzień do Jastarni
Hmm... kocham nasze morze...
Paula55, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
verynice wrote:Dzień dobry mamusie!
Stardust - to jest huśtawka hybrydowa Bright Startstaka jak ta http://allegro.pl/bright-starts-hustawka-hybrydowa-lew-11kg-i4232645705.html tylko ja mam nie z lewkiem a ze słonikiem
W ogóle to na 11:30 jadę do szpitala na USG i ostatnią rozmowę z genetykiem a na 15:30 mam wizytę prywatnie i USG już 3d/4dAle to będzie piękny dzień!!!
i powodzenia na wizytach
Na pewno będzie piękny dzień
verynice lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:och, szczęściara z tym morzem
Ja się wybieram 5 czerwca. Taką mamy tradycję z mężem od chyba 5 lat, że mnie zawsze w moje urodziny zabiera na jeden dzień do Jastarni
Hmm... kocham nasze morze...
Stardust, kiedy masz urodziny?Bo ja 4.06
-
Paula55 wrote:Dzien dobry
A ja sie pochorowalamtzn gardlo mnie nie boli ale ewidentnie cos mi siedzi w tym miejscu gdzie jest dolek pod gardlem
Kaszle mnie brzydko
Zaraz w ruch idzie herbata z cytryna i miodem... -
Kurde zazdroszcze ci ze masz osobny pokoj dla malego
ja musze zyc poki co w niepewnosci czy bedziemy miec ten dom czy nie...ale boje sie znowu nakrecac
Stardust ja mialam to samo. Juz wczoraj wieczorem czulam ze cos mnie bierze!! A tu rano gardlo jak bAnia
Ale dopijam herbatke i jest lepiej
My nad morze tez mamy niedaleko bo ok 40 min do godzinki bo zalezy gdzie
Kurd super masz tego meza
Ja za to mam i imieninki w dzien matki
-
Paula55 wrote:Kurde zazdroszcze ci ze masz osobny pokoj dla malego
ja musze zyc poki co w niepewnosci czy bedziemy miec ten dom czy nie...ale boje sie znowu nakrecac
Stardust ja mialam to samo. Juz wczoraj wieczorem czulam ze cos mnie bierze!! A tu rano gardlo jak bAnia
Ja za to mam i imieninki w dzien matki -
Hej mamusie. Współczuję przeziębień mnie dopiero moje zaczyna odpuszczać. A pogoda jak marzenie:) i jeszcze dziś wizyta i usg:) żyć nie umierać.
Ważyłam się rano i po raz pierwszy od bardzo dawna tak mało mi przybyło bo tylko 1 kg od poprzedniej wizyty super:) już się bałam że waga nigdy nie przystopuje:)Moja dziecina dokazuje jak oszalała może już jej trochę ciasno, ciekawe ile już waży, na poprzedniej wizycie było 509 g.stardust87 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Kurde zazdroszcze ci ze masz osobny pokoj dla malego
Ja za to mam i imieninki w dzien matki
witam
no i ja mam 26 maja imieniny
stardust87, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Hehe pierwszy nie oficjalńy dzien matki
super
Oj widze ze dzis wizyty pelna paratrzymam kciuki za wszystkie
Ja sie dzis wazylam i waga nie chce inaczej i pokazuje 54,1 kg. Bylam pewna ze bedzie duuzo wiecej
Quatriona to twoj babel spory skoro juz ostatnio tyle wazylmoj to drobniutki bo nawet 0,5 kg nie wazyl
-
nick nieaktualnyWitam was mamusie w ten piękny i słoneczny poranek
Ja już wstałam i od razu lecę z praniem, potem ogarnę pokój i może później zrobię dla M obiecaną łopatkę z warzywami
PS Dzisiejszym wizytującym życzę powodzenia
Quatriona, Paula55, verynice lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Hehe pierwszy nie oficjalńy dzien matki
super
Oj widze ze dzis wizyty pelna paratrzymam kciuki za wszystkie
Ja sie dzis wazylam i waga nie chce inaczej i pokazuje 54,1 kg. Bylam pewna ze bedzie duuzo wiecej
Quatriona to twoj babel spory skoro juz ostatnio tyle wazylmoj to drobniutki bo nawet 0,5 kg nie wazyl