Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękne ciuszki i brzuszki
My z Mężusiem za 3 dni obchodzimy 5 rocznicę ślubu a za 2 dni studniówka
Paula55 od dawna jestem zakochana w turkusie. Ścianę koło łóżeczka też pomalujemy na turkus
Stardust87 mam pytanie. W jakiej aptece internetowej kupujesz?? Tez sie zastanawiam,bo chyba taniej wychodzi?? Tylko mam uprzedzenie, czy to bezpieczne. W ogóle to czy kupowałaś jakieś kosmetyki,leki? Jesteś zadowolona??
Zaczarowana Ty masz jakieś problemy z szyjką,bo chyba przegapiłam?przepraszam. Trzymam mocno kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze,tylko odpoczywaj
Ewi25 współczuje przeżyć. Tobie wszystkie pobrania z żył robili? U mnie na szczęście biorą pierwsze z żyły łokciowej a pozostałe z palca i dobrze,bo ja mam dostępną tylko żyłę w lewej ręce..
Co do prania ubranek to ja na pewno też nowe będę prać z tych barwników i utrwalaczy itp. No i dopiero gdzieś w lipcu/ sierpniu po wszystkich remontach. Matko ja też jestem straszny leń i do tego mam straszną sklerozę. Jak chcę Wam odpisać to muszę na kartce zapisywać co i komu,bo jak dojdę do ostatniej strony to już nic nie pamiętamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 19:00
Kaarolina, Zaczarowana lubią tę wiadomość
-
UUU dziewczynki Wy żyjecie??
Wkurzyłam się trochę-miała przyjść sąsiadka ale zamotała i nie przyszła a ja całymi dniami sama to brak mi ludzkiego towarzystwa (kot mi już nie wystarczy) I skoro już umiem wstawiać zdjęcia to chciałam Wam pokazać kilka rzeczy dla mojego Maćka, i te mniejsze i te większe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:54
Io, aswalda, Kaarolina, Paula55, betina89, Gosia19, verynice lubią tę wiadomość
-
aswalda wrote:Matko ja też jestem straszny leń i do tego mam straszną sklerozę. Jak cuce Wam odpisać to muszę na kartce zapisywać co i komu,bo jak dojdę do ostatniej strony to już nic nie pamiętam
Ja mam to samo! Czytam i planuję co komu odpisać a jak już jestem na ostatniej stronie to połowy już nie pamiętam i zazwyczaj odpisuje tylko tym z ostatniej strony
Kurcze, tak się dzisiaj nie mogłam z niczym wyrobić, że obiad będzie na kolację. Biedy mąż głodny siedzi. Na szczęście ziemniaki już prawie gotowe. Zaraz biorę się za pierwsze w życiu puree.
A mój maluszek jednak też ma lenia. Rozkopał się po truskawkach i czereśniach, ale tylko na chwilę i dalej poszedł spać.
Ja będę prała i prasowała wszystkie ubranka w sierpniu dopiero i pewnie w 40 stopniach.
Brzuszek piękny, tylko już nie pamiętam czyjaswalda lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki. Widze, że szał zaupowy trwa. Ja tez cos od czasu do czasu kupuję. Ale jesli chodzi o takie grubsze rzeczy jak wózek, łożeczko itp. to jeszcze sporo przede mna
Ale jest jeszcze sporo czasu. Od tygodnia dopiero jestem na wolnym więc teraz po mału wszystko ogarnę
Jeśli chodzi o pranie ubranek to ja tez sie zastanawiałam kiedy to zrobić najlepiej, żeby nie za późno ale też żeby nie leżały i nie kisiły się. Dlatego stwierdziłam, że początek sierpnia to bedzie odpowiedni czas. Co prawda z ostatniego USG wyszedł mi termin na 27 sierpnia ale nie sądzę żebym wtedy urodziła
Ja bede prała na pewno wszystkie ubranka i te nowe i używane. Nowe w sklepie sie kurzą, są macane setki razy przez mniej lub bardziej domyte ręce więc ja na pewno je upiorę. Do prania tez zakupiłam Lowelę z biedronki, chociaż wcześniej była na nią lepsza promocja w rossmanie, ale stwierdziła, że za wcześnie kupować i kupiłam 2 tyg późniejo całe 2 zł drożej
-
Lo przypomniałaś mi,że mam czereśnie hihi dzięki
Idę wszamać i z pieskiem na dwór,bo się niecierpliwi. Jutro już Was na laptopie będę nadrabiać. Na pewno będzie łatwiej
Io lubi tę wiadomość
-
Iwo_na to Dzidzia chyba duża jak na swój wiek,bo Ty masz termin jak ja na połowę września jak wnioskuję z suwaczka? Mi na wszystkich usg pokazuje 11 a z OM 13-14 września.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 19:15
-
o ja też bym czereśnie zjadła ale o tej godzinie nigdzie ich nie kupię
ja też wszystkie będę prac nawet to co z allegro zamawiam bo to nigdy nic nie wiadomo kto dotykał itp itd
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Hihih i dostałam wiadomość, że moja paczuszka z dzidziusiowymi zakupkami do mnie jedzie. Jutro powinna być! Matko cieszę się jak dziecko
Czeresieńki mam z brata ogródka mniam pysznePaula55 lubi tę wiadomość
-
Aswalda jak nam Bozia da to w nowym domku malemu robimy pokoj na szaro- turkusowo. A jak ńie to hmm.. Dodatki beda szaro turkusowe w naszej starej sypialni.. Chyba ze ja troche przemalujemy
Lo ja dzis tez puree robilam hehe
Ja dzis kupuje w koncu ta druga posciel i jak przyjdzie to mama mi paczuche wysle!!!doczekac sie ńie moge
Io, aswalda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:dziewczyny, a będziecie prały ciuszki w 60-90 stopniach? Bo ja tak przeglądam te co mam, to wszystkie są do prania w 30st, 40 max. Może wystarczy je wyprać w 40 a później wyprasować? I kiedy prać te ciuszki? Na ile przed porodem? Bo wiem, że muszą trochę poleżeć w domu, żeby nabrać flory bakteryjnej, ale trochę to ile? 2 tyg czy 2 miesiące? Sama nie wiem już
Ja zamierzam prać w 40-60 stopniach, ale na proszku do prania (Lovela chyba) jest napisane, żeby prać w 90 jeśli jest to głównie bawełna, 60 jeśli pranie mieszane, a 40 gdy głównie sztuczne rzeczy - ja się jednak boje zaryzykować tych 90, wiec 60 u mnie to maksstardust87 lubi tę wiadomość
-
pestka wrote:Cześć dziewczyny:) ja z październikowych
Chciałam tylko zapytać z ciekawości BlackLune, jak wyglądają wizyty z ZUS'a?Bo w tym miesiącu dostałam 1, powinnam leżeć i zastanawiam się czy mogę się spodziewać od nich odwiedzin
ja mialam kontrole w ubieglym tygodniu, nie bylo mnie akurat w domu, dostalam w poniedzialek pismo ze zasilek wstrzymany do wyjasnienia, napisalam pismo z wyjasnieniem i paragonem z apteki w ktorej bylam... -
hela wrote:ja mialam kontrole w ubieglym tygodniu, nie bylo mnie akurat w domu, dostalam w poniedzialek pismo ze zasilek wstrzymany do wyjasnienia, napisalam pismo z wyjasnieniem i paragonem z apteki w ktorej bylam...
Ale Mendy grasują !! A Ty masz leżące czy chodzące zwolnienie? -
chodzace ale to nie ma znaczenia, moge wyjsc do lekarza, apteki, po niezbedne zakupy jak nie ma nikogo kto za mnie to zrobi... wiec chodzenie wg zus to nie chodzenie
spodziewam sie kolejnych kontroli wiec nigdzie sie nie ruszam
oczywiscie wyplata przesunieta na 30dni od wyjasnienia!!! juz 2 miesiace bez kasy jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 20:06