Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
K_A_M_A wrote:Dzień dobry mamusie-dziś trochę późno się witam ;P U mnie dziś wielkie święto-28 tydzień (27+0) a tym samym III trymestr
No i chciałam się pochwalić brzuszkiem, ale za chiny ludowe nie wiem jak się wstawia zdjęcia na forum... Ot cała ja
Stardust, też się zastanawiam jak to z tymi ciuszkami, i najważniejsze w czym je prać?? Proszek, płyn,płatki mydlane? -
No patrzcie leniwe baby a niby nic nie robicie a kto klika bez liku? hehe
Tyle napisane że ho ho
Ja już wyprałam zrobiłam to w 60 stopniach i poprasowałam i sobie leży za 2,5miesiąca mi się przydamam nadzieję
Witam Nową mamuśkę i co tak późno ?
niedługo to lenistwo nam się skończy więc się jeszcze leńcie ile się da bo za 3 mieszki będzie szał i latanie a nie siedzenie i odpoczywanie zaręczam że nawet do kibelka nie pójdziecie same
Ja też kupiłam teraz Lovele bo w promocji był płyn do prania w biedronce i proszek kupił i dzidziusia płyn do płukania tkanin i do prania musze popróbować wszystkiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 17:54
-
Justynka ja bylam w maju na komuni i mialam sukienke prawie identyczna co ta ktora pierwsza wkleilas
Tylko ja mialam kolor taki ńi losos ni pudrowy roz...wszyscy byli zachwyceni
super sie czulam w niej.
Ja ubranka tez w sierpniu dopiero brde prac. I te ktore dostalismy i nowe. Mysle ze kupie jakis plyn do prania dla dzieci.
Kolorki upiore w 40st a biale w 60 st. Jedynie moze pieluszki w 90. No i prasowanko standardowo.
Kama sliczny brzusi sukienka bardzo mnie zaciekawila...
justyna14 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:ale ! Karolina ty zacznij wcześniej prać, żebyś się wyrobiła ze wszystkimi ubrankami
jak ja sie nie wyrobię to Mąż dokończy
justyna14 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
K_A_M_A wrote:Mika mnie? Jak mnie to nie późno, odzywałam się wcześniej, ale Wy tak popylacie na tym forum, że człowiek przeczytać nawet nie zdąży
Aż się kurzy
[/QUO
hehe chodziło mi o tą Nową Agnieszka chyba miała na imię no ale gdzieś nam zginęła więc może też napisze co tam ma w środku za lokatora
kama a Ciebie pamiętam bo czasem napiszeszA jeśli chodzi o nadążanie to Ja sama mam tu z dziewczynami problem
One jak się rozpędzą to piszą i piszą a jak cisza to cisza to znaczy ze coś pewnie porabiają i akurat się nie lenią hehe mnie to też się tyczy
-
Ja tez nic nie mam dla małego poza kilkoma ubrankami w rozmiarze 62:-) 14 czerwca biorę slub po ślubie moj obiecał ze do końca miesiąca wyrobimy sie z małym remontem, chce salon przemalować i przygotować sypialnie z miejscem dla dziecka czyli malowanie, mebelki, dywan, zasłony itd. Do końca czerwca chce mieć to zrobione i potem pewnie zabiorę sie za wyprawkę dla małego