X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • martusia86 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leginsy fajne ale jak jest ciepło to mnie ten pasek drażni bo mnie grzeje

relgh3715xtq0i4d.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka tez ogladalismy przed chwila ten filmik... Wzruszajacy :) ja mialam swieczki w oczach i zaraz po ucieklam po ciasto zeby nie plakac :P
    Taka prawda moje kochane...ten maly czlowiek bedzie zawdzieczal nam zycie a my jemu milosc i inne spojrzenie na swiat :) wszystko sie zmieni... :)

Mi mamusia tez kupila ta pizamke w biedrońie i leginsy ktore aktualnie mam na sobie :)
    Dla mnie rewela i bardzo czesto w nich smigam :)

Martusia usg 3/4d to niesamowite przezycie...my mielismy w 22 tyg :) mamy piekne plyty w specjalnym opakowaniu... Bedzie cudowna pamiatka :)

betina89 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• betinka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie wieczorowa pora! Kuuurcze, juz nie moge w tym szpitalu :( Normalnie tesknie za Wami,bo na telefonie ciezko sie czyta,wiec zagladam raz na jakis czas.

Nie pamietam kto dokladnie co pisal,ale ubranka zimowe bardzo fajne!
    Jak lekarz nie chce dac zwolnienia,to bym poszla do innego :)
    Ta kolka w dole brzucha mnie nawiedza odkad mi brzuch wyskoczyl i to chyba nic groznego :)

Na malowanie paznokci u stop mam patent lazienkowy - robie to rano (wtedy brzuchol przed sniadaniem jeszcze najmniejszy). Jedna noga na kibelek, wtedy brzuch sobie swobodnie zwisa i jade z koksem ;)

Smakolyki robicie takie,ze zaraz chyba kapcie zjem!

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj się nie najlepiej czuję... podczytuje Was ale nawet nie mam zabardzo sił sie wypowiadac... ja musze szerokimi lukami mijac Wasze przepisy ciast bo co z tego ze zrobie zjem a pozniej mam straszne wyrzuty sumienia bo waga strasznie idzie mi w gore.. ech..

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka wracaj juz do domku!!! Wiadomo kiedy was puszcza?

Karola ja mam to samo!
    Naogladam sie i tylko bym piekla. A jak upieke to ktos musi zjesc :P to jem haha..
    Co sie dzieje? Czemu sie zle czujesz?

Kaarolina lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• martusia86 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam waga po porodzie szybko leci w dół w sumie raz dziennie na coś słodkiego można sobie pozwolić

relgh3715xtq0i4d.png
  • madiiiii Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa...nie da się nie płakać :)
    betina89 wrote:
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vn4Oa_uBEDc tylko nie płaczcie;)

♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
    ♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
    ♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, nie jestem w stanie Was nadrobić. Wcziraj wysiadl mi kręgosłup aż TŻ nosil mnie na rękach. Do tego takie rwanie po prawej stronue w podbrzuszu ; (

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Betinka wracaj juz do domku!!! Wiadomo kiedy was puszcza?

Karola ja mam to samo!
    Naogladam sie i tylko bym piekla. A jak upieke to ktos musi zjesc :P to jem haha..
    Co sie dzieje? Czemu sie zle czujesz?
    Strqsznie boli mnie brzuch (nie wiem czy to nie od jelit) i rwa mnie strasznie pachwiny chodzic prawie nie moge jakbym miala zakwasy po kilkunasto kilometrowym biegu.. i te zawroty glowy powrocily ;/

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia86 wrote:
    E tam waga po porodzie szybko leci w dół w sumie raz dziennie na coś słodkiego można sobie pozwolić
    Tylko ze u mnie jest juz +11 i plus nadbagaz z przed ciazy ;)

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Tylko ze u mnie jest juz +11 i plus nadbagaz z przed ciazy ;)
    U mnie na razie jakies 6, 5kg na plusie ciekawe co będzie dalej

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    A ja dzisiaj się nie najlepiej czuję... podczytuje Was ale nawet nie mam zabardzo sił sie wypowiadac... ja musze szerokimi lukami mijac Wasze przepisy ciast bo co z tego ze zrobie zjem a pozniej mam straszne wyrzuty sumienia bo waga strasznie idzie mi w gore.. ech..

Kochana po pierwsze, mężczyzna w ogóle nie ma takiej możliwości, żeby urodzić dziecko - sama ta myśl powinna dodawać nam pewności siebie i poczucia własnej wartości. Po drugie, wygląd, waga, pryszcze, złe samopoczucie w ciąży - to są według mnie sprawy absolutnie drugorzędne, tym bardziej że to kiedyś minie :)

Paula55 lubi tę wiadomość

• martusia86 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mimo że jestem szczupła to od zawsze mam celulit a teraz to już mam mega celulit że w stroju się raczej nie pokarzę ale czego sie nie zniesie dla naszych dzieciaczków... ps. ale wolała bym nie mieć celulitu ;)

relgh3715xtq0i4d.png
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina ja już też mam 11kg na plusie, ale na szczęście idzie to tylko w brzuch....

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betina89 wrote:
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vn4Oa_uBEDc tylko nie płaczcie;)

Uwielbiam takie filmiki:)
    Polecam także ten, wzruszający..
    http://podaj.to/post/194,0,ten-chlopiec-rysuje-kreda-na-chodniku-lecz-to-co-narysowal-wzrusza-do-lez.html

• betina89 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, taki słodziak :(

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Karolcia trzymaj sie... A co kekarze na to? Bo widze ze was ciagle cos boli! Nic wam nie mowia? Od czego itp?
    Ja nie widzialam lekarza na oczy wiec jak cos mnie boli to mysle ze tak ma byc tyle... Wiec zastanawiam sie co w pl robia w takich sytuacjach...

Mi tez sie teraz cellulit zrobil :( mega. A nie mialam. I delikatne rozstepy na nogach :/ ale trudno. Nie mozna miec wszystkiego ;) najwazniejsze ze bede mama :)

Jutro nowy tydz wiec i wazonko...ciekawe ile juz na +... Ostatnio bylo tylko 2,5 kg...a teraz? Ja jem non stop. Buzia mi sie nie zamyka. Kiedys od gadania a teraz od jedzenia :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madiiiii wrote:
    A nam się właśnie podobają te białe łóżeczka z ikei :) np. takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S29928301/
    Szkoda tylko, że teraz nie mamy nawet na nie miejsca, także pokoik będziemy wyposażać dopiero po narodzinach i po przeprowadzce do naszego domku.
    też się nad nim zastanawiałam, w wersji chłopięcej. Ale stwierdziłam, że wolę wolne szczyty, ze szczebelków. Jakoś tak bardziej mi pasuje. Ale są fajne :) i bardzo stabilne, bo wymacałam wszystkie po kolei :P

madiiiii lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Jej Karolcia trzymaj sie... A co kekarze na to? Bo widze ze was ciagle cos boli! Nic wam nie mowia? Od czego itp?
    Ja nie widzialam lekarza na oczy wiec jak cos mnie boli to mysle ze tak ma byc tyle... Wiec zastanawiam sie co w pl robia w takich sytuacjach...

Mi tez sie teraz cellulit zrobil :( mega. A nie mialam. I delikatne rozstepy na nogach :/ ale trudno. Nie mozna miec wszystkiego ;) najwazniejsze ze bede mama :)

Jutro nowy tydz wiec i wazonko...ciekawe ile juz na +... Ostatnio bylo tylko 2,5 kg...a teraz? Ja jem non stop. Buzia mi sie nie zamyka. Kiedys od gadania a teraz od jedzenia :P
    też mam jutro nowy tydzień, ważonko i mierzenie brzucha. Czuję, że nie będę zadowolona :P ale nie ważne co wyjdzie, JUTRO ZACZYNAM 3 TRYMESTR!!! i nic mi humoru nie popsuje... No może poza tymi Waszymi wypiekami. Bo ja cholera, ani bitej śmietany nie mogę, ani kremów z masłem, ani lodów! Oszaleć z Wami można, a ślina to mi litrami leci jak widzę te Wasze cudeńka :)

akuszerka89 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj tam stardust nie bedziemy sie przejmowac takimi glupotami jak waga :P
    Mozemy sie tylko danymi wymienic hehe ;)
    Ale ciekawa jestem ile wiecej jest :P

Biedna ty... Ja za slodkim wogole nie bylam a ostatnio ciasta za mna chodza non stop :) nawet nie tyle zebym je jadla co mam nie odparta chec piecżenia :P choc troszke skubne zawsze :P

To jutro komisyjne wazenie i mierzenie ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 781 782 783 784 785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ