Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nie patrze na wasze wypieki bo az mnie skreca ze nie moge, ale dzisiaj arbuz, truskawki i lody sobie zafundowala a co!!!
a to ja i mieszkanko mojego synusiana wadze 3kg z porywami do 3,5kg... ale czuje sie na wiecej pewnie przez nadbagaz wczesniejszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 23:22
Nelus, Gosia19, Karolaaa91, karolcia:)))), stardust87, Kaarolina, Io, Ewi25, Paula55, betina89, verynice, EmiBam, justyna14, aswalda lubią tę wiadomość
-
Moze w poniedzialek nasz wypuszcza. Zalezy od wynikow posiewu z szyjki.
Karolina,my jak synchrony- tez mnie zaczely rwac pachwiny oprocz skurczow nieszczesnych. Ale dzis na obchodzie zapytalam lekarza, czy te skurcze moga sie brac od ekspresowo rosnacego boba. Powiedzial,ze zdecydowanie. Wiec skoro nasze synki maja juz ponad kilogram,to nasze dolegliwosci moga sie wlasnie stad brac!
Nie zalamujcie mnie tymi Waszymi marnymi kilogramami nawet! Ja juz 17 na plusieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 23:28
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no rosnie rosnie, ja juz widze roznice przez 2 tyg
fajnie miec taki brzuszek, codziennie go sobie glaszcze i wyglada juz na typowo ciazowy a nie ze przytylam
a w cycki tez poszlo choc nie musialo
coś mi w gore wszystko ucieka... ale coż każdy inny
betina89 lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
Witam się w 3 trymestrze
Paula, komisyjne ważenie wypadło fatalnie -> 0,9kg w tydzień!W sumie już 4,4kg na plusie (ale jak będę od tej pory tyła 1kg tygodniowo to jeszcze mnie czeka +12!) Masakra jakaś. I nawet na dzidzia nie da się tego zwalić, bo w brzuchu ani centymetra więcej
No cóż. Dupsko też kiedyś musi zacząć rosnąć
Z tej okazji robię na śniadanie naleśniki z truskawkami, a co! Jak rosnąć to z przyjemnościąWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 07:59
Kaarolina, nenka, Paula55, dba, betina89, akuszerka89, le'nutka, madiiiii, EmiBam, Migotka22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa również witam się w 3 trymestrze
Powiem szczerze że nawet na ten okres czasu czuje się dobrze, oprócz tego, że ciężko samej założyć skarpetki, buty itd. Nie mam i nie miałam żadnych problemów od początku ciąży i naprawdę nie boję się porodu
Wychodzę z założenia, że czym się wie mniej, tym się dłużej żyje
stardust87, betina89, Migotka22 lubią tę wiadomość
-
Czeeeeść Mamuśki!
Najedzcie się za nas pyszności i nakorzystajcie z tej boskiej pogody!
Nas już przed 6 obudzili z pomiarami temperatury, ciśnienia, ktg, lekami. Młody się zbuntował takim skurczem, że myślałam, że plecami mi wyjdzie uch :S
Miłego dnia dla Was i brzuszków!https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Dzien dobry.. chyba mnie cos na prawde lamie bo pierwszy raz spalam od dawna do tej pory szkk :o
Paula mialam przed wczoraj wizyte u gina i tak zawroty glowy mam od anemii moj Synek tak ze mnie wyciaga.. te bole brzucha sa najprawdopodobiej od jelit bo mam z nimi problem ale badania bede mosla wykonac dopiero po porodzie.. a pachwiny i.te skurcze to pewnie od tej mojej skracajacej sie szyjki i jak napisala betinka od szybkiego wzrostu Malucha..
Betinka no zauwazylam ze dolega nam wszystki w tym samym czasie i czuje sie lepiej z mysla ze nie jestem sama
Hela piekny brzuszek a wlosy jakie piekne zazdroszcze!https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
hej dziewczyny jest możliwość żeby w 24 tc z Wojtusia zrobiła się Alicja?
no wczoraj pani doktor mnie rozwaliła, stwierdziła że w brzuszku siedzi dziewczynka choć na dwóch poprzednich badaniach był chłopak... Ale teraz jeszcze też nie kazała "kupować sukienek" bo nie jest pewna na 100%. No i mam mętlik w głowie... -
hela wrote:ja nie patrze na wasze wypieki bo az mnie skreca ze nie moge, ale dzisiaj arbuz, truskawki i lody sobie zafundowala a co!!!
a to ja i mieszkanko mojego synusiana wadze 3kg z porywami do 3,5kg... ale czuje sie na wiecej pewnie przez nadbagaz wczesniejszy
ładnie wyglądasza te nogi... szczuplutkie że szok
-
stardust87 wrote:dzień dobry
Witam się w 3 trymestrze
Paula, komisyjne ważenie wypadło fatalnie -> 0,9kg w tydzień!W sumie już 4,4kg na plusie (ale jak będę od tej pory tyła 1kg tygodniowo to jeszcze mnie czeka +12!) Masakra jakaś. I nawet na dzidzia nie da się tego zwalić, bo w brzuchu ani centymetra więcej
No cóż. Dupsko też kiedyś musi zacząć rosnąć
Z tej okazji robię na śniadanie naleśniki z truskawkami, a co! Jak rosnąć to z przyjemnością
ja jak byłam w czwartek u lekarza to w 2 tyg prawie 2 kg przybrałam na wadze więc całościowo już na plusie mam 4,5 kg jakoś... ale nie przejmuje się tym naraziestardust87, EmiBam lubią tę wiadomość
-
marta_kwk wrote:hej dziewczyny jest możliwość żeby w 24 tc z Wojtusia zrobiła się Alicja?
no wczoraj pani doktor mnie rozwaliła, stwierdziła że w brzuszku siedzi dziewczynka choć na dwóch poprzednich badaniach był chłopak... Ale teraz jeszcze też nie kazała "kupować sukienek" bo nie jest pewna na 100%. No i mam mętlik w głowie...