Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:A to już można pozazdrościć
Też bym szlała, bo uwielbiam gofry ale sprzęcioru nie mam a te gofry sklepowe to już nie to samo... Ale popatrzeć można
Ja mam taki sprzęt 3w1 (tam jest gofrownica, tostownica i grillownica) On jest nawet dość stary, ale nie narzekam bo opieka dobrze, grilluje też a cena nawet nie była kosmiczna (kosztował niecałe 200zł)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 18:52
-
Gosia19 wrote:Ja mam taki sprzęt 3w1 (tam jest gofrownica, tostownica i grillownica) On jest nawet dość stary, ale nie narzekam bo opieka dobrze, grilluje też a cena nawet nie była kosmiczna bo kosztował niecałe 200zł
Ooo a to ciekawe, a co to za sprzęt jeśli można wiedzieć?? Sama gofrownica z firmy Dezal ponad 2 stowki kosztuje... -
http://www.kwestiasmaku.com/desery/ciasta/ciasto_z_galaretka_truskawkami/przepis.html co myślicie o tym cieście na niedzielną rocznice ślubu? Jest łatwe i szybkie w przygotowaniu....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 18:31
-
Migotka juz wyslalam
ja sie jej scisle nie trzymam bo cukrzycy typowo nie mam, ty tez nie przy lepszych wynikach niz ja, ale warto zapobiegac bo mamy tendencje
pociesze cie ze np czeresnie maja niski indeks glikemiczny
ja je jem na potege
Migotka22 lubi tę wiadomość
-
betina89 wrote:http://www.kwestiasmaku.com/desery/ciasta/ciasto_z_galaretka_truskawkami/przepis.html co myślicie o tym cieście na niedzielną rocznice ślubu? Jest łatwe i szybkie w przygotowaniu....
Betina ja robilam podobne ale swoj przepis na biszkopt mam a krem wymislilam ot z glowybyl pyszny wiec polecam
betina89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:Ooo a to ciekawe, a co to za sprzęt jeśli można wiedzieć?? Sama gofrownica z firmy Dezal ponad 2 stowki kosztuje...
Ja akurat go dostałam od babci, babcia natomiast od szefowej na święta... kurcze żeby cię nie skłamać to on już pare lat ma, chyba 4 lata minie w grudniu -
Gosia19 wrote:Ja akurat go dostałam od babci, babcia natomiast od szefowej na święta... kurcze żeby cię nie skłamać to on już pare lat ma, chyba 4 lata minie w grudniu
Aha ale bardziej liczyłam na nazwę firmy, chyba że to taka no namehehe
Betina89 ciasto wygląda świetnie a przepis też prosty! Ale pierwszy raz widzę, że biszkopt można nasączyć spritem hehe nie wpadłabym na to