Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:A ogladala ktoras z was serial Calofornication??? Czy jak to sie tam pisze
z Davidem Duchownym...
My sciagnelismy w zeszlym roku wszystkie sezony i nawet po drugiej zmianie nie dalo sie odpuscic i ogladalismy do 1-2 w nocy
Film czasem mega erotyczny (wokol sexu sie kreci wszystko), troche porypany ale dla nas byl mega
Ja widziałam zaledwie kilka odcinków, i fakt to porypane było
A my z mężem uwielbialiśmy house'a, jak poznałem waszą matkę, teoria wielkiego podrywu często razem oglądamy walkę o bagaż i aukcje w ciemno
-
Dla mnie jest dzsiaj rzeczywiście pechowy chyba bo zaczeły mnie bolec plecy
Ale ogólnie to raczej ja nie wierze. A co do telewizji, to ja uwielbiam horrory i filmy takie "głębsze"
. Ale oglądam też "ukryte prawdy" i wysztko inne po kolei teraz jak siedze w domu 
I takie programy na tvn style, tlc i ty podobne, typowo babskie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 16:20
-
Hee czyli nie jest ten 13 taki pechowy
Mi to bez różnicy w sumie jaka data, jak się rozsypie sól to nie ma tragedii, a czarne koty kocham i sama mam czarnego Kicora
Tylko żałuję, że nie jest cały czarny bo ma 2 białe olamki-pod szyją i na jajkach 
Zobaczcie jaki słodki... No nie mogłam się powstrzymać
Oczywiście teraz jest już trochę większy 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:02
Kaarolina, Paula55, Io, Ewi25, stardust87, betina89, magdzia26, Fipsik, JagoodkaK, afrykanka lubią tę wiadomość
-
ja oglądam. Został mi do nadrobienia najnowszy odcinekPaula55 wrote:A ogladala ktoras z was serial Calofornication??? Czy jak to sie tam pisze
z Davidem Duchownym...
My sciagnelismy w zeszlym roku wszystkie sezony i nawet po drugiej zmianie nie dalo sie odpuscic i ogladalismy do 1-2 w nocy
Film czasem mega erotyczny (wokol sexu sie kreci wszystko), troche porypany ale dla nas byl mega
bardzo podobały mi się rónież seriale how i met your mother, dexter (któraś już go wymieniała), one tree hill (trochę starszy), pamiętniki wampirów i grey's anatomy mój ukochany 
edit: i house oczywiście ale to już też się skonczyło dawnoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 16:47
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Ooo matko ale pyszności tu dzisiaj pokazujecie
A ja się powtrzymuję bo jutro z rańca glukoza, ale w week sobie odbiję. Jestem ciekawa jaki wynik mi wyjdzie a odbiorę go dopiero w poniedziałek...
Marcel chyba czkawki jeszcze nie miał, albo ja jej nie czułam
-
Migotka22 wrote:Hela- a może mi tak mniej więcej jeszcze raz powiedzieć co jesz?
daj mi maila to wysle ci przykladowa diete co mi lekarz dal
ja ogolnie jem wszystko, oprocz slodyczy duzej ilosci ziemniakow i bialego pieczywa