Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:A ogladala ktoras z was serial Calofornication??? Czy jak to sie tam pisze
z Davidem Duchownym...
My sciagnelismy w zeszlym roku wszystkie sezony i nawet po drugiej zmianie nie dalo sie odpuscic i ogladalismy do 1-2 w nocy
Film czasem mega erotyczny (wokol sexu sie kreci wszystko), troche porypany ale dla nas byl mega
Ja widziałam zaledwie kilka odcinków, i fakt to porypane byłoA my z mężem uwielbialiśmy house'a, jak poznałem waszą matkę, teoria wielkiego podrywu często razem oglądamy walkę o bagaż i aukcje w ciemno
-
Dla mnie jest dzsiaj rzeczywiście pechowy chyba bo zaczeły mnie bolec plecy
Ale ogólnie to raczej ja nie wierze. A co do telewizji, to ja uwielbiam horrory i filmy takie "głębsze"
. Ale oglądam też "ukryte prawdy" i wysztko inne po kolei teraz jak siedze w domu
I takie programy na tvn style, tlc i ty podobne, typowo babskieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 16:20
-
Hee czyli nie jest ten 13 taki pechowy
Mi to bez różnicy w sumie jaka data, jak się rozsypie sól to nie ma tragedii, a czarne koty kocham i sama mam czarnego Kicora
Tylko żałuję, że nie jest cały czarny bo ma 2 białe olamki-pod szyją i na jajkach
Zobaczcie jaki słodki... No nie mogłam się powstrzymaćOczywiście teraz jest już trochę większy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:02
Kaarolina, Paula55, Io, Ewi25, stardust87, betina89, magdzia26, Fipsik, JagoodkaK, afrykanka lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:A ogladala ktoras z was serial Calofornication??? Czy jak to sie tam pisze
z Davidem Duchownym...
My sciagnelismy w zeszlym roku wszystkie sezony i nawet po drugiej zmianie nie dalo sie odpuscic i ogladalismy do 1-2 w nocy
Film czasem mega erotyczny (wokol sexu sie kreci wszystko), troche porypany ale dla nas byl megabardzo podobały mi się rónież seriale how i met your mother, dexter (któraś już go wymieniała), one tree hill (trochę starszy), pamiętniki wampirów i grey's anatomy mój ukochany
edit: i house oczywiście ale to już też się skonczyło dawnoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 16:47
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Ooo matko ale pyszności tu dzisiaj pokazujecie
A ja się powtrzymuję bo jutro z rańca glukoza, ale w week sobie odbiję. Jestem ciekawa jaki wynik mi wyjdzie a odbiorę go dopiero w poniedziałek...
Marcel chyba czkawki jeszcze nie miał, albo ja jej nie czułam -
Migotka22 wrote:Hela- a może mi tak mniej więcej jeszcze raz powiedzieć co jesz?
daj mi maila to wysle ci przykladowa diete co mi lekarz dalja ogolnie jem wszystko, oprocz slodyczy duzej ilosci ziemniakow i bialego pieczywa