Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzięki za opinię, więc spróbuję
Biszkopt mi mam zrobi, bo w piecu z którego tymczasowo korzystam(od teściowej ale mamy osobne kuchnie i piece) ciężko upiec biszkopt, zawsze wychodzi cienki, jaki by przepis nie był. I są na pokrętłach wymazane liczby i inne obrazki, więc ciężko na oko coś ustawić.
-
Paula55 wrote:Ja nie mam gofrownicy
Co sie karolinko stalo???https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Kaarolina wrote:A bo mialam od jutra isc do siostry do wtorku jak Maz bedzie malowal i w ogole i dzwonilam sie zapytac o ktorej moge jutro do niej orzyjsc a ona z tekstem ze zapomniala i dzis i jutro beda olejna farba malowac futryny i kaloryfery... i teraz nie bardzo mam sie gdzie podziac a Pawel specjalnie wzial urlop zeby to skonczyc.. a nie bardzo mi sie widzi zeby siedziec w farbach a tymbardziej ze ilejna tez bedzie malowal...
Haa to wpadaj do mnie, sama siedzę -
dziewczyny a gdzie ten suwaczek się ustawia, kurcze strasznie dużo piszecie, a coś z telefonu ciężko mi tu wejść.
Mnie dziś też strasznie kręgosłup boli ale to z mojej winy. Wzięłam się wreszcie za vat budowlany i zamiast usiąść wygodnie przy stole to robiłam to wszystko na kolanie -
Ojj to nie fajnie Karolcia ze tak wyszlo
kurde,,. Mozesz do mnie przyleciec
a tak serio... No nie fajnie zrobili
Jak to koniec pierwszej milosci???<placze> to co ja bede teraz ogladac z moim T??? Kurdeee. Wszystko teraz beda powtarzac
do obrzygania
A biszkopt to i kawa i herbata mozna nasaczaci wisniowka mmm
Ja robie zawsze z jednego przepisu i na kazdym piekarniku wychodzi
Choc nie powiem bo jak jest jakies mega rozregulowany to siadzie. Ale wiecie czego tez moze to byc wina? Ze za krotko sie ubija. Ja raz chcialam na szybkensa i co? Wlasnie taki cienki placek wyszedl
A poki co to ogladam siatkowe Polska-Wlochy
-
no skoro dziś szalejemy z truskawkami to Ja też zrobiłam bombę truskawkową mniami...
A to Ja tyle że w koszuli już do spanka ale że dziś już mam 30 tydzień to stwierdziłam że muszę trochę się pochwalić :)chociaż przegoniłyście mnie z tymi brzucholkami:)
Paula55, Ewi25, Kaarolina, magdzia26, iwo_na, Karolaaa91, Io, doti77, betina89, stardust87, aswalda lubią tę wiadomość