X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Stardus jestes niesamowita- dopuszczam meza hahahahaha no przeciez sie zesikam zaraz hahaha :) wariatko :P

Ja bym tylko marzyla zeby do 6 dotrzymac a potem niech sie dzieje wola nieba :)
    ahahaha... no bo u nas to tak wygląda, że mąż to mógłby bez przerwy. Pocałuję go w szyję, albo machnę tyłkiem i on już. A mi się nie chce. Więc jak się dobiera, to ja z reguły mówię, że mi się nie chce. Raz na jakiś czas powiem z łaską "No ok"... Dopuszczam :P
    Ale wczoraj się sama na niego rzuciłam, jak tv oglądał w salonie więc nie jest ze mną tak najgorzej :P

akuszerka89 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No po porodzie slyszlalam ze bite 6 tyg zero sexu... Dla naszego bezpieczenstwa..
    Wiec tez teraz kozystamy. Ale jak mi sie bardzo nie chce to tez zamykam haha :)

stardust87 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    No po porodzie slyszlalam ze bite 6 tyg zero sexu... Dla naszego bezpieczenstwa..
    Wiec tez teraz kozystamy. Ale jak mi sie bardzo nie chce to tez zamykam haha :)
    przerąbane mają faceci z nami :P

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to my mamy przerabane!! :) oni to nad powinno po stopach calowac haha.
    My mamy okres, potem cala ciaze dolegliwosci, potem porod, polog i cale zycie pod gorke :)

stardust87 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• dba Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pierwszej ciąży nie ograniczaliśmy seksu a mały i tak urodził się 2 tyg po terminie :P sperma działa źle do 12 tyg,tak mi moja gin mówiła, ale nie u każdej kobiety! nie ma co schizować na tym punkcie :P
    teraz już zakazu niby nie mamy, ale ja się boje i robimy to rzadko a jak robimy to bardzo uważamy. Bardziej może szkodzić orgazm niż sperma, bo jak kobiecie dotyka się piersi i w ogóle się kobieta podnieca to wydziela się hormon, który powoduje skurcze macicy, ale to tylko przy zagrożonej ciąży, gdzie skurcze występują przedwcześnie.
    byłam dzisiaj w lumpku, wydałam 4 zł i kupiłam starszemu synkowi koszulę, bąblowi 2 pajace,sweterek :)
    kupiłam 2kg truskawek, chora jestem na ich punkcie :D

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dba za 4 zikaaaa?? Pochwal się i wstaw zdjęcie! Tylko nie wstawiaj truskawek, bo ja dziś nie mam dostępu a mi się chce! :D

dba lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja ale pospalam w nocy skurcze lydek mnie dopadly ale mnie poskrecalo z bolu

ja bylam lepsza spodnie dresowe za 1zl kupilam :):)

dziewczyny boli was wasza "myszka" jakby miala zakwasy i troche ciagnie

dba lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dba interes zycia zrobilas :)
    Kurde jak ja wam zazdoszcze lumpkow!!! Ja jak pracowalam w Zywcu (w miescie w sensie) to obok naszego sklepu byl lumpek...kurde ale sie naloty robilo. A ile ja ciuchow z tamtad przywiozlam to glowa boli :) kolzeanki z pracy nauczyly mnie tam buszowac :)

Oo i wstaw fociaka :)

dba lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka wrote:
    witam sie i ja ale pospalam w nocy skurcze lydek mnie dopadly ale mnie poskrecalo z bolu

ja bylam lepsza spodnie dresowe za 1zl kupilam :):)

dziewczyny boli was wasza "myszka" jakby miala zakwasy i troche ciagnie

Ja tak mam... W dzień tak nie odczuwam, ale w nocy to porażka... A jak się przekręcam z boku na bok to kości mi strzelają...Ehh starość :P

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta starosc hihihi

• nenka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde ale u czerwcowek sie dzieje juz niedlugo i u nas tak bedzie ale czadddd

magdzia26 lubi tę wiadomość

• dba Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żałuję że przez mój stan nie mogłam tam dłużej grzebać, było masa ludzi (każda rzecz za 1zł to była masakra), na piętrze było tak gorąco że musiałam zejść na dół, a tam znalazłam też ciuszki na szczęście :) sobie szukałam sukienki na lato, ale nie znalazłam.
    wkleję zdjęcia jak ciuszki się wypiorą i wysuszą. Już wrzuciłam do pralki.
    Mam też ulubiony drugi lumpeks, 17zł za kg i też ciuszki nie wychodzą tak drogo,bo np za koszulę dla męża dałam 3,5 zł, ale naprawdę super jakość i większy wybór no i nawiew w środku więc tam mogę grzebać, kolejny plus to przymierzalnia :) dużo ubranek w tym lumpie renomowanych firm typu zara, next itd. W poniedziałek ma być nowa dostawa, mąż ma być na szkoleniu, więc pojadę tam poszperać :) w moim kryzysie finansowym uzależnię się pewnie od lumpków :D a kiedyś ich nie cierpiałam, nie miałam cierpliwości szukać :) ale teraz mam się oszczędzać to chociaż po lumpach sobie łażę ;)

Paula55, nenka lubią tę wiadomość

• nenka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula moge prosic o przepis na te buly bo zaraz nie wytrzymam takie apetycznee

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne. Tylko musze poszukac kochana :) bo ja na necie go znalazlam :) daj mi chwilke :)
    U mnie poszly prawie wszystkie wczoraj :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nenka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super nie dziwie sie :)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze bardzo :)

http://skrytozercy.blogspot.co.uk/2013/06/bueczki-drozdzowe-z-truskawkami-i.html

Tylko mi wyszlo wiecej maki zeby ciasto zaczelo sie odklejac od rak... Wiec to trzeba na oko wyczuc :)

betina89 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• aswalda Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana w siódmym miesiącu i III trymestrze! Jeju jak to fajnie brzmi!
    :D Pyszności robicie Dziewczyny aż ślinka cieknie :P Ja niestety w ciąży straciłam jakoś talent do gotowania i pichcenia :/ Zmykam teraz na wizytę u endo. Nie naprodukujcie zbyt wiele, bo ledwo nadrobiłam haha

Kaarolina, stardust87, magdzia26 lubią tę wiadomość

Kolejna Córcia Majeczka <3 preg.png
    Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • nenka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beda buly bardzo dziekuje <3

Paula55 lubi tę wiadomość

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    żałuję że przez mój stan nie mogłam tam dłużej grzebać, było masa ludzi (każda rzecz za 1zł to była masakra), na piętrze było tak gorąco że musiałam zejść na dół, a tam znalazłam też ciuszki na szczęście :) sobie szukałam sukienki na lato, ale nie znalazłam.
    wkleję zdjęcia jak ciuszki się wypiorą i wysuszą. Już wrzuciłam do pralki.
    Mam też ulubiony drugi lumpeks, 17zł za kg i też ciuszki nie wychodzą tak drogo,bo np za koszulę dla męża dałam 3,5 zł, ale naprawdę super jakość i większy wybór no i nawiew w środku więc tam mogę grzebać, kolejny plus to przymierzalnia :) dużo ubranek w tym lumpie renomowanych firm typu zara, next itd. W poniedziałek ma być nowa dostawa, mąż ma być na szkoleniu, więc pojadę tam poszperać :) w moim kryzysie finansowym uzależnię się pewnie od lumpków :D a kiedyś ich nie cierpiałam, nie miałam cierpliwości szukać :) ale teraz mam się oszczędzać to chociaż po lumpach sobie łażę ;)

Ale Ci zazdroszczę... Ja kiedyś też nie lubiłam lumpów, baa wręcz się wstydziłam tam wchodzić, ale jak chodziłam do średniej to koleżanka mnie na przerwach wyciągała i tak się zaczęło ;) Chętnie bym pogrzebała w ciuchach, ale u mnie w mieście to są ciulowe lumpy-wszystko na wieszakach i ceny z kosmosu... :( Za to czasem na targu można coś wyhaczyć. Ale marzy mi się taki lump z prawdziwego zdarzenia-wchodzisz i grzebiesz w stertach ciuchów cały dzień... Ahhh :D

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam zazdroszcze bo ja mialam zielone swiatelko w calej.ciazy az 4 tygodnie i moze z raz byl sex bo Maz sie bal ;) teraz znowu jest czerwone eh... moze chociaz pod koniec ciazy bedzie mi dane zaznac przyjemnosci bo pozniej kolejne 6 tyg bez... ja sie dziwie jak to moj P wytrzymuje kiedys to bylo nie do pomyslenia... :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
‹‹ 836 837 838 839 840 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ