Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja w 7 miesiącu
ostatnia prosta przed nami
Uciekam zaraz na konferencję Teraz Mamy i zdam relację po.
Miłego weekendu brzuchatkiPaula55, stardust87, akuszerka89, betinka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, witam się w dobrym humorze
Na wadze o 0,2kg mniej niż tydzień temu
w obwodzie o 1cm więcej niż w zeszłą sobotę, a obok mnie leży bujaczka, którą dostałam w spadku od kuzynki:
http://www.toysrus.com/graphics/product_images/pTRU1-3658506dt.jpg
Jest różowa co prawda, ale stwierdziłam, że tylko prawdziwy facet nie wstydzi się różu i fioletu
No to kawa i nadrabiam, bo wczoraj pewnie naprodukowałyście dziewuchyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 08:49
Paula55, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Dzień dobry, witam się w dobrym humorze
Na wadze o 0,2kg mniej niż tydzień temu
w obwodzie o 1cm więcej niż w zeszłą sobotę, a obok mnie leży bujaczka, którą dostałam w spadku od kuzynki:
http://www.toysrus.com/graphics/product_images/pTRU1-3658506dt.jpg
Jest różowa co prawda, ale stwierdziłam, że tylko prawdziwy facet nie wstydzi się różu i fioletu
No to kawa i nadrabiam, bo wczoraj pewnie naprodukowałyście dziewuchy
Ale świetna! A tym bardziej, że dostałaś w spadku -
iwo_na wrote:Widze, że dzis sie bardzo kulinarnie zrobiło
. Współczuje dziewczynom, które mają problemy z cukrem, najlepiej jak by dziś tu nie wchodziły
A wracając na ziemie. Mam mały problem, otóż jak wam niedawno pisałam, upolowałam w szmateksie świetny ochraniacz na całe łóżeczko w kolorze białym, za całe 10 zł. A problem z nim mam taki, ze on jest owszem bardzo bialutki, dlatego go wziełam, ale itak musze go wyprać. A on jest taki puchowy troszeczke i boje sie że jak go wrzuce do pralki to mi sie skawali i straci swoją puszystość. Co mi doradzicie????????/
-
i Ja się witam i u nas pogoda fajna może troszku za zimna bo mamy z rana 16 stopni ale może sie rozkręci
Stardust fajny bujaczek
A co do seksu to jakaś ma tu przeciwwskazania do tego żeby się hamować ?
Ja w pierwszej ciąży do 9 miesiąca moglismy a teraz pewnie podobnie będzie :)pytałam lekarza czy to coś może zaszkodzić w końcu każda ciąża inna ale zielone swiatełko to zielone światełko -
Dzien dobry
i ja sie witam w gornie szczesliwych mamus III trymestru
Oby tak dalej dziewczynki do konca
Tez mam od rana jakies dobry humorek
Stardust zajefajny bujaczek!!! Jak bym dostala to tez bym nie wybrzydzala
Jovi czekamy na relacje jak worocisz
Mika my nie mamy zadnych ograniczen od poczatku wiec czasem kozystamy hahastardust87, Gosia19, Kaarolina, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Mika 28 wrote:i Ja się witam i u nas pogoda fajna może troszku za zimna bo mamy z rana 16 stopni ale może sie rozkręci
Stardust fajny bujaczek
A co do seksu to jakaś ma tu przeciwwskazania do tego żeby się hamować ?
Ja w pierwszej ciąży do 9 miesiąca moglismy a teraz pewnie podobnie będzie :)pytałam lekarza czy to coś może zaszkodzić w końcu każda ciąża inna ale zielone swiatełko to zielone światełko
Ale tak się zastanawiam, czy od któregoś tygodnia w tym trzecim trymestrze nie będzie trzeba przerwać?.. Bo mówi się, że seks może przyspieszyć poród. O ile od 38 tyg. zamierzam szaleć () to czy do 38 nie trzeba się jakoś wstrzymywać?..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 09:26
-
Stardus ja tez sie nad tym zastanawialam... Nawet w ksiazce ost sprawdzalam i tam wlasnie nic nie pisze ze trzeba sie powstrzymac...
Pisze tylko ze wlasnie jakies skladniki zawarte w spermie moga troszke przyspiszyc akcje... Tyle.
Ale moze ktos sie pytal lekarza jak to wyglada???
Bo nie chciala bym juz zaczac rodzic haha
-
Paula55 wrote:Stardus ja tez sie nad tym zastanawialam... Nawet w ksiazce ost sprawdzalam i tam wlasnie nic nie pisze ze trzeba sie powstrzymac...
Pisze tylko ze wlasnie jakies skladniki zawarte w spermie moga troszke przyspiszyc akcje... Tyle.
Ale moze ktos sie pytal lekarza jak to wyglada???
Bo nie chciala bym juz zaczac rodzic haha -
Mika 28 wrote:no Ja problemów nie miałam a po 38 tygodniu ciąża donoszona więc chciałabym zeby mała sobie wyszła juz
ale watpie zeby pomogło bzykanko
-
Paula wszystko zależy od Nas kiedy i ile dopuszczamy Ja mówię zawsze ze albo "warsztat" jest czynny albo zamknięty i zamknięty będzie zdecydowanie po ciąży
bo trochę zajmie to całe dochodzenie do siebie więc mąż teraz kożysta kiedy jest "open"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 09:53
-
nick nieaktualny