X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracowalam nawet w lumpku fajne rzeczy tam byly na prawde ale najlepsze jest to ze ja nie umiem szukac w lumpkach.. dla Malego a i owszem znajde duzo fajjych rzeczy ale dla siebie czy Meza nie ma opcji po prostu nie umiem hehe... ostatnio odwiedzilam lumpka gdzie pracowalam i masakra jakas towar byl okropny i nic nie kupilam w nim :D a kiedys na sorcie takie cuda mozna bylo wychaczyc ;)

A u Nas dzisiaj karpatka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 11:08

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_a_m_a u nas już każdy lump ma ciuchy na wieszakach :) mamy ich dużo więc konkurencja robi swoje. W niektórych to faktycznie ceny z kosmosu, w moim ulubionym lumpie jest część z rzeczami wycenionymi i tam już się tak nie opłaca, a druga część ubrań na wagę, ja już wchodzę do tej części na wagę, ale ciuchy są powieszone co ułatwia szukanie :) no pięknie posegregowane, odzież dziecięca osobno, męska osobno, a damska też podzielona kategoriami :)
    dużo ludzi pewnie się wstydzi chodzić do lumpków, bo kojarzą się one nadal z biedotą, a ja to mam gdzieś, już się nie przejmuję, niech sobie myślą co chcą ;)

nenka, Paula55 lubią tę wiadomość

• nenka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja lumpy uwielbiam mam swoje trzy i tak juz do nich przylgnelam ze zawsze raz w tyg tam jestem moje dziecko praktycznie wszystko ma z lumpa

• nenka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola nie ma co jeszcze z mezem nadrobicie i zanim sie obejrzysz bedzie juz druga dzidzia z tego nadrabiania :D

Kaarolina lubi tę wiadomość

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 17:49

nenka, dba, Kaarolina, stardust87, betinka, Io, Mika 28, magdzia26, aswalda, betina89, EmiBam lubią tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    K_a_m_a u nas już każdy lump ma ciuchy na wieszakach :) mamy ich dużo więc konkurencja robi swoje. W niektórych to faktycznie ceny z kosmosu, w moim ulubionym lumpie jest część z rzeczami wycenionymi i tam już się tak nie opłaca, a druga część ubrań na wagę, ja już wchodzę do tej części na wagę, ale ciuchy są powieszone co ułatwia szukanie :) no pięknie posegregowane, odzież dziecięca osobno, męska osobno, a damska też podzielona kategoriami :)
    dużo ludzi pewnie się wstydzi chodzić do lumpków, bo kojarzą się one nadal z biedotą, a ja to mam gdzieś, już się nie przejmuję, niech sobie myślą co chcą ;)

Kiedyś tak było, że tak się kojarzyło-teraz każdy tam kupuje czy biedny czy bogaty, to nie ma znaczenia. Fajnie jak są ciuchy na wieszakach ale takie "grzebane" lumpy są najlepsze-można cuda dorwać :D

Zjadłabym te bułeczki, ale jakby mi ktoś upiekł ;)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:
    a to ja dziś rano 7 miesiąc się zaczyna :) sorki że tak w samych gaciach :D

Ty żartujesz że masz tam dziecko??? :D Ty chudzino wcale brzucha nie masz! Zjadłaś śniadanie i kity wciskasz hehe :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:05

stardust87 lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie zastanawiam jak moj T wytrzymuje to ze teraz (w porownaniu do kiedys - codzienmie) nie tulimy sie tak czesto :)
    No ale nie narzeka w kazdym badz razie :)

Ewi jaki malusi brzuszek masz :) o ranyy :) az ide zeobic fotke i wam pokaze moja pilke :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• hela Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka :)

czy ktoras z was zazywa tardyferon? lekarz mi teraz przepisal na zwiekszenie dawki zelaza, ale czytam opinie i efekty uboczne i juz sie boje ;)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka nie mialabym nic przeciwko.zeby sie drugi Mamuszek z nadrabiania zrobil.;) i jakby byla dziewczynka to juz w ogole parka by byla i komplecik ;)

nenka lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    no ja mam właśnie zamiar się zapytać mojej gin, ale to dopiero za ponad tydzień na wizycie. Aczkolwiek moja gin jest "pro-sex" więc pewnie powie, że mamy szaleć do końca :P

To dokładnie tak jak mój. Ja mam wizyte w środe, jak nie zapomne to sie spytam. Swoją drogą ciekawe co tam u mojego maluszka, ile juz waży, pewnie ze 2 kg :) he he. W środe jak zwykle zaczne sie denerwować, nie wiem czemu, ten typ tak ma :)

relg4z17djzzyjqt.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w 7 mies i III trymestrze :)

9qcvfb.jpg

2e1et8g.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 11:42

dba, stardust87, Ewi25, Beataa25, betinka, Kaarolina, aleksa.wawa, Gosia19, Io, magdzia26, aswalda, betina89, EmiBam lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• iwo_na Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka wrote:
    witam sie i ja ale pospalam w nocy skurcze lydek mnie dopadly ale mnie poskrecalo z bolu

ja bylam lepsza spodnie dresowe za 1zl kupilam :):)

dziewczyny boli was wasza "myszka" jakby miala zakwasy i troche ciagnie

Mnie tak czasami pobolewa, to kolejne pytanie do mojego gina, urde chyba musze sobie zapisać. A ostatnio jak jechałam samochodem to miałam taką schizę jak bym w pochwie poczuła od środka, że dzidzius wystawił nóżkę czy rączkę, wiem, że to niemożliwe ale przeraziłam sie troszku, nie wiem co to mogło być. MAsakra

relg4z17djzzyjqt.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Ale Ci zazdroszczę... Ja kiedyś też nie lubiłam lumpów, baa wręcz się wstydziłam tam wchodzić, ale jak chodziłam do średniej to koleżanka mnie na przerwach wyciągała i tak się zaczęło ;) Chętnie bym pogrzebała w ciuchach, ale u mnie w mieście to są ciulowe lumpy-wszystko na wieszakach i ceny z kosmosu... :( Za to czasem na targu można coś wyhaczyć. Ale marzy mi się taki lump z prawdziwego zdarzenia-wchodzisz i grzebiesz w stertach ciuchów cały dzień... Ahhh :D

Kama u mnie jest podobnie, w większości ceny z kosmosu ale czasem po zecie też można cos upolować. Albo za 3 czy 5 zł. A powiedz mi w jakich okolicach mieszkasz?

relg4z17djzzyjqt.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, cudny brzucho! a jaka dupcia chuda :D
    A jakim cudem masz paznokcie od nóg pomalowane?! Pedicure w gabinecie? Bo ja to moich obcinać już nie mam jak, a co dopiero pomalować :(

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 super brzusio :)
    nie mam komu się wyżalić, więc spadnie to na Was. Rozmawiałam przed chwilą z koleżanką co ma tego mięśniaka. Jestem załamana, chce mi się wyć... to takie niesprawiedliwe... W Opolu mają lepszy sprzęt i okazało się, że ma 2 mięśniaki, mocno ukrwione i boją się, że może podczas operacji się wykrwawić :( bardziej niż o dziecko o nią się boją, powiedzieli jej, że jeśli dziecko będzie silne to przeżyje, ale jest to wielka niewiadoma... lekarz jej powiedział, że takiego przypadku jak ona jeszcze nie mieli, do poniedziałku czekają na ordynatora i on ma podjąć decyzję co dalej :( wód ma faktycznie bardzo mało :( tak mi się chce płakać, nic nie można zrobić tylko czekać na rozwój wydarzeń :(

• nenka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przestalam auto prowadzic skupic sie nie moge

• nenka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula brzucholek pokazny ale poza tym to nic ci nie doszlo co? a pazury no wlasnie

• nenka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwo_na wrote:
    Mnie tak czasami pobolewa, to kolejne pytanie do mojego gina, urde chyba musze sobie zapisać. A ostatnio jak jechałam samochodem to miałam taką schizę jak bym w pochwie poczuła od środka, że dzidzius wystawił nóżkę czy rączkę, wiem, że to niemożliwe ale przeraziłam sie troszku, nie wiem co to mogło być. MAsakra
    ciekawe czemu tak spytaj

• iwo_na Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Paula, cudny brzucho! a jaka dupcia chuda :D
    A jakim cudem masz paznokcie od nóg pomalowane?! Pedicure w gabinecie? Bo ja to moich obcinać już nie mam jak, a co dopiero pomalować :(

He he, ja też mam pomalowane. Któras z dziewczyn podawała metodę, tzw. "na kiblu". Oto moja wersja- Stawiasz sobie stópkę na sedesie (zamkniętym lub otwartym, jak kto lubi :) ), pochylasz sie i wykonujesz manicure, brzuszek masz lekko z boku, trzeba sie troszke zmęczyć ale sie da :)

Paula55 lubi tę wiadomość

relg4z17djzzyjqt.png
‹‹ 837 838 839 840 841 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ