Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja już po wizycie. Mały wazy 1264g
i ma sie dobrze:-) lekarz powiedział ze mam bardzo dobre wyniki wręcz idealne i ze rzadko sie teraz to zdarza:-)! Tym bardziej jestem szczęśliwa:-) zjadlam z tej okazji dwa batoniki i galke loda haha
Kaarolina, verynice, Paula55, magdzia26, Gosia19, akuszerka89, le'nutka, aswalda lubią tę wiadomość
-
Migotka22 wrote:Pralinka ja bym poczekała...do jutra nic się nie stanie a może akurat nie będziesz musiała tego pić.
Ja to cały czas jak nie globulki to coś na układ moczowy, dwa razy antybiotyk brałam i nic...
Ja sobie tak myślę że chyba ostatnio źle po prostu oddałam mocz do próbki...
Bo lekarz pyta, czy miałam jakieś objawy jak np. częstsze chodzenie do toalety.. Do toalety chodzę często bo pije 2l wody dziennie, więc to było dla mnie normalne..Te granulki co mi dał to własnie antybiotyk, mówił że on spoko żadnej krzywdy nie robi..
Może spytaj swojego lekarza o taki granulat? Masz jakieś objawy? Bo to chyba nie zbyt fajnie jak masz takie zapalenie non stop, czy doktor nic nie mówił? -
karola co ma sie nie udac kopa mezowi na zaped i juz ja dzisiaj mialam wojne domowa rano no kurwa sama w domu nie mieszkam mamy zwierzaki rusz sie troiche i mi pomoz a nie
no i poszlam na spacer bo bym go rozszarpala przyszlam to bylo zrobione
mozna? mozna!!! -
Karolaaa91 wrote:Dziewczyny co do wody to dużo jej w ciagu dnia pijecie? Bo ja nigdy dużo wody nie piłam, bywalcy dni ze wcale i teraz tez cieżko mi sie do niej zmuszać
chce mi sie pic ale az tak dużo zeby 2 litry pochłaniac....
Przed ciążą to tak 1,5 l wody też wypijałam spokojnie:)
Może zmień wodę? Bo mi nie każda smakuje..
Bardzo lubię wodę Evian..