Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nom:)jak się powstrzymam to na początku lipca w końcu zamówię łóżeczko, materac i komodę
potem ze dwa komplety pościeli, ze 2-3 kocyki, pieluszki jakieś, pampersy i na koniec kosmetyki do pielęgnacji i mogę rodzić :)już się nie mogę doczekać tego wszystkiego, jak to będzię, czy damy radę, jaka Ola będzie:)
magdzia26 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
A ja to chyba przestane tu wchodzic
bo juz kombinuje jakby tu sie wybrac do pepco po takie slodziachne skarpetusie np..
ale z drugiej strony to tak ciezko bez Was
magdzia26 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
No mam niestety ;( tylko zakup wozka zostal ale to po wypucowaniu mieszkania po zakonczeniu remontu.. moglam tak nie szalec bo teraz tylko oczy mi lataja na Wasze zakupy a jak juz do sklepu wejde to w ogole.. ah
uwielbiam zakuoy dla Krzysia ale tylko dla Niego bo jak mam cos dla siebie kupic to mnie szlak trafia i . sumie szkoda mi kasy
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
ja dla Małej też chętnie kupuje, ale dla męża też lubię kupować, z sobą mam problem największy, bo jak już coś wpadnie w oko to cena miażdżąca także ....
modle się tylko, żeby nasz Ola już płci nie zmieniła, bo w sumie nigdzie tego nie potwierdzaliśmy, a ubranek przefarbować raczej nie dam radymoże nie wszystkie są różowe czy czerwone, ale przeważają kolory dziewczęce już
pomarańcze, ciepłe brązy, trochę żółci, ale raczej wszystko dla Córci , także szkoda by było ... ciekawe kiedy kolejne usg, pewnie pod koniec lipca
7w3d 💔 -
Oooo, widze, że wszystkie mamy te same problemy
Ja też mam juz sporą część wyprawki. Z ubranek to niczego nie potrzebuje tak naprawde ale co mam zrobic jak jutro jest dostawa w moim niedawno odkrytym lumpeksie????? Raczej sie nie oprę. JA sobie kupuje jak już muszę, jak cos widze to od razu sobie myśle, że nie warto kasy wydawać
Ale dla Czarusia to co innego, zawsze cos wypatrzę, asortyment Pepco znam na pamięć
justyna14 lubi tę wiadomość
-
A ja mam tylko wózek i łóżeczko z pościelą i parę ciuszków
ale teraz sobie obiecałam że jak będę w Polsce to muszę zrobić koniecznie większe zakupy i aż mnie głowa boli jak sobie pomyślę bo nawet nie wiem od czego zacząć. Laktator buteleczki nożyczki ręczniczki nawet dokładnie nie wiem co konkretnie
Tylko o ciuszki się nie martwię bo bardzo dużo dostanę od rodziny a poza tym to pójdę tu do sklepu i za jednym zamachem kupie co mi będzie potrzeba ale gorzej z tymi pierdołami
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Polecam sobie zrobić listę albo ściągnąć gotową, w necie ich pełno. Z listą idziemy do sklepu i wrzucamy po kolei do koszyka. To wersja dla tych co chcą miec wyprawkę z głowy. Dla maniaczek
taktyka jest nieco inna. Nad każdą pierdółką zastanawiamy się dwa dni
Paula55, deidre, magdzia26, justyna14, Io, nenka, stardust87 lubią tę wiadomość
-
iwo_na wrote:Polecam sobie zrobić listę albo ściągnąć gotową, w necie ich pełno. Z listą idziemy do sklepu i wrzucamy po kolei do koszyka. To wersja dla tych co chcą miec wyprawkę z głowy. Dla maniaczek
taktyka jest nieco inna. Nad każdą pierdółką zastanawiamy się dwa dni
Tylko że ja też nie chciałabym brać pierwszego lepszego.........
Podczas ostatniej wizyty w Pl jak weszłam do smyka to tak zgłupiałam że wyszłam po chwili bo tyle tego było i tak ciężko było wybraćAle tak jak mówisz zrobię listę i może jakoś dam radę
A część może jeszcze zamówię przez allegro i będzie
-
pralinka wrote:SZONA- wysłałam prośbę o przyjęcie do grupy, przed chwilką..
Dziewczyny wyszło mi za dużo lekucytów w moczu..Miała któraś tak?
Mam wypić jakiś apteczny granulat, ma pomóc..
Ja cały czas mam za dużo leukocytów w moczu...od samego początku. A ile ci wyszło? -
pralinka wrote:SZONA- wysłałam prośbę o przyjęcie do grupy, przed chwilką..
Dziewczyny wyszło mi za dużo lekucytów w moczu..Miała któraś tak?
Mam wypić jakiś apteczny granulat, ma pomóc..
Ja tak miałam, było 500. Lekarz kazał mi potórzyć badanie, bo powiedział, że jest duże prawdobodobieństwo, że źle pobrałam próbkę. I na tej powtórce już było ok. Może zanim coś weźmiesz spróbuj sobie jeszcze raz zrobić badanie? -
Szonka wrote:Ja tak miałam, było 500. Lekarz kazał mi potórzyć badanie, bo powiedział, że jest duże prawdobodobieństwo, że źle pobrałam próbkę. I na tej powtórce już było ok. Może zanim coś weźmiesz spróbuj sobie jeszcze raz zrobić badanie?
Pytałam lekarza czy w takim układzie poczekać do jutra i wtedy wypić ten lek czy już dzisiaj go wypić.
Powiedział żeby wypić, bo to nie groźne blablabla
I teraz nie wiem czy słuchać lekarza i pić ten granulat czy nie słuchać a czekać do jutra na tel z dzisiejszymi wynikami...