Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ofcooo wrote:Hej Dziewczyny, czy któraś z Was tak miała?
W sobotę wzięłam sie za sprzątanie łazienek - jakoś przez ok. 2,5h je czyściłam (przeważnie w pozycji pół nachylonej) i wieczorem w sobotę strasznie ciągnął mnie brzuch w dół. Tak, że jak przeszłam koło 10m to musiałam usiąść bo nie dałam rady dalej iść. Natomiast jak siedziałam czy leżałam nic mnie nie bolało - tylko przy chodzeniu.
Teraz przez całą niedzielę i poniedziałek (dziś też) nic mnie już nie boli - cały czas odpoczywam. Czy to mogło być związane z tym moim szaleństwem sprzątania łazienek? Boje się wyjść do sklepu, żeby znów mnie nie bolałoofcooo lubi tę wiadomość
-
Migotka22 wrote:Witam się i ja
W III trymestrze
Ale żeby nie było za kolorowo z bólem pleców i pachwiny
Wczoraj pojechałam na wizytę do pani diabetolog i psikus siedzi sobie na urlopieczyli muszę czekać do wtorku
I proszę dajcie mi jakiegoś wirtualnego kopa bo nie mogę wytrzymać sama ze sobąkarolcia:)))), Migotka22 lubią tę wiadomość
-
K_A_M_A wrote:
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
No właśnie ja tez chce kupic dzisiaj termometr i chyba podgrzewacz do butelek, bo jeden sprzedawca ma w fajnej cenie. Zastanawiałam sie jeszcze nad laktatorem ale nie wiem czy warto, czy wogóle bedzie mi potrzebny? Co myślicie o takim podgrzewaczu- http://allegro.pl/show_item.php?item=4266897575 nie wiem czym sie rózni od tego- http://allegro.pl/show_item.php?item=4306495397
Ceny sa bardzo fajne jak dla mnie, do tego funkcja sterylizatora. Termometr kupie na pewno ten- http://allegro.pl/show_item.php?item=4309789840&msg=Obserwujesz+t%C4%99+ofert%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=2588db2f0d2284939d6df5b28ebc72fd553da4b654bb8a05ab6d91f2d6ed1ca0
Myslicie, że te podgrzewacze sa godne uwagi? -
Iwona powiem ci tak. Ja kupilam podgrzewacz. Dalam 50 zl ale dla mnie wazne bylo zeby mial tez wtyczke do samochodu.
Ogolnie testowalam swoj i jestem zadowolona. Zawsze mozna na noc butle wlozyc i ustawic stala temp (jesli podgrzewacz ma termostat) i jak sie dziecko obudzi to papu gotowe. Sama tez sobie moge jakies picie czy cos podgrzac. Jest to bajer i nie kazdemu sie pewnie przyda
Jak bym miala wybierac to napewno wziela bym ten pierwszy. Tam masz ewidentnie pokazane ze sa 3 rozne ustawienia temp czego na drugim nie ma (albo ja nie widze)
Ja laktator kupilam ale dlatego ze po porodzie juz nie miala bym tej mozliwosci. A ile mam kolezanek i znajomych to kazda przynajmniej jakis czas uzywala a niektore uzywaja stalezainwestowalam w elektryczny z Canpolu i jestem poki co mega zadowolona
Karolinko spoko. Wbijam sobie do glowy ze tak bedzie jeszcze jakis czas... Trudno. Cos za cos...
-
Ewi25 wrote:tak to podgrzewacz z firmy Canpol babies
-
Dziewczynki te które nie dopisały nicku na FB do nazwiska to poprosimy o dopisanie bo będzie zonk
Kurujcie się dziewczynki a Ty Karolina musisz na prawdę okiełznać tego Krzysia bo Ja ci mówię że On w tych szpitalach tak się dobrze czuje jak rybka w wodzie i tak Cię troszkę stresujeNie daj się
-
Mi chodzi o to, ze ta firma Sisi jest mało znana a sporo tańsza od innych. I nie wiem czy nie dac im szansy. Po prostu szkoda mi wydawać więcej kasy tylko za firmę, dla mnie to bezsens. Ale tez nie wiem jakie są produkty Sisi, wiem jedynie że ten termometr jest fajny, siostra ma i bardzo sobie chwali
-
A w ogóle to przy okazji zakupów warzywnych na straganiku postanowiłam na poprawę humory wejść do Pepco i coś dla dzidzia kupić. I zamiast sobie poprawić humor to tylko się wściekłam. Czy w Polsce niemowlęta płci męskiej chodzą nago!?!? Ja pierdziele, dla dziewczynek w rozm 56-80 cała ściana i 3 regały ciuszków na każdą okazję - sweterki, sukienki, spodenki, koszulki i nawet cholerne dodatki typu kapelusiki, opaski, buciki. A dla chłopca? 3 body i to na dodatek bardziej unisex niż chłopięce. Aż mi się ryczeć chciało. I tylko skarpetunie kupiłam. Zakup niewielki i bez szału, ale troszkę humor poprawił...
A teraz biorę tabliczkę czekolady, paczkę czipsów cebulowo-serowych, jagodziankę i herbatę mrożoną, włączam "Przyjaciół" na kompie i idę spać, bo jak tego nie zrobię to albo się poryczę albo kogoś/coś rozszarpię! A lepiej, żeby mężowi się nie dostało...betina89, aleksa.wawa, Ewi25, Gosia19, aswalda lubią tę wiadomość
-
Mika 28 wrote:Dziewczynki te które nie dopisały nicku na FB do nazwiska to poprosimy o dopisanie bo będzie zonk
Kurujcie się dziewczynki a Ty Karolina musisz na prawdę okiełznać tego Krzysia bo Ja ci mówię że On w tych szpitalach tak się dobrze czuje jak rybka w wodzie i tak Cię troszkę stresujeNie daj się
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
stardust87 wrote:A w ogóle to przy okazji zakupów warzywnych na straganiku postanowiłam na poprawę humory wejść do Pepco i coś dla dzidzia kupić. I zamiast sobie poprawić humor to tylko się wściekłam. Czy w Polsce niemowlęta płci męskiej chodzą nago!?!? Ja pierdziele, dla dziewczynek w rozm 56-80 cała ściana i 3 regały ciuszków na każdą okazję - sweterki, sukienki, spodenki, koszulki i nawet cholerne dodatki typu kapelusiki, opaski, buciki. A dla chłopca? 3 body i to na dodatek bardziej unisex niż chłopięce. Aż mi się ryczeć chciało. I tylko skarpetunie kupiłam. Zakup niewielki i bez szału, ale troszkę humor poprawił...
A teraz biorę tabliczkę czekolady, paczkę czipsów cebulowo-serowych, jagodziankę i herbatę mrożoną, włączam "Przyjaciół" na kompie i idę spać, bo jak tego nie zrobię to albo się poryczę albo kogoś/coś rozszarpię! A lepiej, żeby mężowi się nie dostało...
Dokładnie tak jak piszesz, chłopcy powinni chodzic nago. Mnie tez to denerwuje, dla starszych chłopców może jest troszke wiecej ale jeśli chodzi o niemowlęta, to ja tez kupuje takie "w miare" bo śliczne to sa ale dla dziewczynek. -
Ejj ja mam to samo!!! Jak chce cos ladnego dla Tiagusia kupic to szlag mnie trafia w sklepach!!! To jest jawna dyskryminacja
A jaka moj poczul satyswakcje jak to mowilam hahha. I mowi tak:
A jak jakies 10 mies temu ci to powiedzialem ze dla bab jest milion sklepow a w kazdyms milion polek to mowilas ze przsadzam i jest ok.
Wiec teraz zwracam mu honor haha
Iwnoka ja tez mam ten podgrzewacz/sterylizator z formy no name
Jakas firma teddy o ktorej wczesniej nie slyszalam
-
Stardust, ja Ci dam perwery
Głodnemu chleb na myśli heheh
Ale muszę Ci przyznać, że skarpetki ładne dorwałaś
Ja też się niemiłosiernie wkurzam jak wszędzie widzę wszystkie różowe szmatki, a błękit bardzo lubię więc ubolewam...
Jeśli chodzi o te nicki na FB to pod postem niejakiej Darii (nie mam pojęcia kto to jest) dopisałam się, ale czy to wystarczy?
-
K_A_M_A wrote:Stardust, ja Ci dam perwery
Głodnemu chleb na myśli heheh
Ale muszę Ci przyznać, że skarpetki ładne dorwałaś
Ja też się niemiłosiernie wkurzam jak wszędzie widzę wszystkie różowe szmatki, a błękit bardzo lubię więc ubolewam...
Jeśli chodzi o te nicki na FB to pod postem niejakiej Darii (nie mam pojęcia kto to jest) dopisałam się, ale czy to wystarczy?
trzeba sie dopisac pod pierwszym postem, w którym jest lista kto jest kto. Juz cie na liste dodałam, wiec nie musisz sie nigdzie indziej wpisywac. Wszystkie nowe dziewczyny sa juz dodane do listy. Znalazłam tylko jedna "martwa" dusze - Alicje T., która jest w grupie od jakiegos czasu, a jeszcze sie nie ujawniła z belly. Wiec uprzedzam, ze jak sie nie ujawni to ja jutro usuwam. -
to i ja się pochwalę, dziś przyszła paczka ze smyka dla mojej księżniczki a w niej:
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-dziewczecy-3-pack-rozmiar-62,p1086269369,ubranka-dla-dzieci-p
i
http://www.smyk.com/cool-club-polspiochy-dziewczece-2-pack-rozmiar-56,p1085711379,ubranka-dla-dzieci-p
cudowne te pajacyki sąPaula55, Kaarolina, betina89, Io, nenka, aswalda lubią tę wiadomość
7w3d 💔