Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry babeczki
Uhh pospalam dzis az do 8.30 jak moj poszedl do pracydobrze ze u mnie tylko godzina roznicy w czasie
Zaraz ide sniadanko robicu mńie juz od rana sloneczko ladnie swieci a synus bryka jak mala kozka
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Pociesza mnie, że Wy też tyle jecie bo już się bałam, że tylko ja tak mam
Wczoraj zjadłam pączka o 23! A teraz już męża po śniadanie wygoniłam, bo umieram z glodu.
Powiem Wam, że wracają mi bóle brzucha, ale nie skurczowe tylko takie ciągnące. Jak za długo idę to boli mnie pod brzuchem a nad wzgórkiem łonowym tak jakyby mi brzuch ciążył. To samo mam jak za długo siedzę. Jak leżę na boku za długo to zaczyna mnie bolec ta część brzucha, która jest ,,od góry". Jak zmienię pozycję to przestaje i po jakimś czasie zaczyna boleć ta druga strona. Zastanawiam się czy to się macica rozciąga? Co jakiś czas mam takie bóle, ale tym razem bardziej dokuczliwe. Do tego boli mnie jak za długo nie sikam.
Ogólnie zrobiła się ze mnie straszna kaleka. Wszystko jest wyzwaniem. Mycie nóg pod prysznicem to nielada sztuka. Nawet przewracanie się z boku na bok jest trudne. Jak usiądę na plaży to nie wstanę bez pomocy męża. No chyba, że z kolan. A jak mi się but w sklepie rozwiązał to myślałam, że nie dam rady go zawiazać, a głupio było męża prosićWczoraj patrzyłam jak mama bawi się z dzieckiem w berka na plaży, biegała, skakała, huśtała dziecko w ramionach, a ja się zastanawiałam czy kiedyś też umiałam biegać i skakac bo już kurcze nie pamiętam
-
Wczoraj pierwszy raz mi ktoś ustąpił. W kolejce do sciany placzu mlody chlopak mnie przepuscil. SZOK, wreszcie ta cholerna slepota i znieczulica na "ciężarówki" ma szanse odejsc w zapomnienie.
magdzia26, Paula55, K_A_M_A, le'nutka lubią tę wiadomość
-
JagoodkaK wrote:Ja cos czuje ze wypakuje się wcześniej...
-
Jagodka mi już od miesiąca ludzie ustępują
w autobusach, w kolejkach itp. Czasem to aż mi głupio się robi jak wchodzę to 5 osób się zrywa w autobusie czy tramwaju
to wszystko pewnie przez mój wielki brzucholek który ma już 112 cm
-
Hahaha lo jak bym o sobe troche czytala
Ja jak sie w sklepie schylam, kucam do polek na dole to moj juz za mna stoi z wyciegnieta reka zeby mnie podniesc haha
W lozku poki co jeszcze sobie radze i nawet czasem troszke pobrykam haha
A co do ciagniecia... Ja zauwazylam ze u mnie to zalezy od tego jak moj maly puchatek sie ulozy...
Czasem mam identycznie jak ty.. Ze brzuch mi ciazy i nie moge sie wyprostowac bo tak mnie skora ciagnie. Jak po operacji normalnie. Wtedy musze isc zgarbiona i podyrzymywac brzuch....ciezko siedziec, ciezko stac.
A jest dzien kiedy zapominam ze ten brzuch wogole mam bo czuje sie tak lekkoIo, doti77 lubią tę wiadomość
-
JagoodkaK wrote:Wczoraj pierwszy raz mi ktoś ustąpił. W kolejce do sciany placzu mlody chlopak mnie przepuscil. SZOK, wreszcie ta cholerna slepota i znieczulica na "ciężarówki" ma szanse odejsc w zapomnienie.
Tutaj kompletna znieczulica można by było mdleć a i tak nikt by miejsca nie ustąpił, a najbardziej denerwują mnie arabki które w wyścigu o wolne miejsce nawet parę razy mnie popchnęły. Jak nie jestem rasistką to miałam ochotę im wyje***
Przepraszam za słownictwo